• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm kızlar

O da kolay ..gelmeden önce valizini hazırlayıp kapının önüne koyacaksın , anahtarı varsa kapının kilidini değiştireceksin. .bu şiddet giderek azalacak mi sanıyorsun ? Bugün tişörtünü yırtan yarın tekme tokat dalar .. boşanmak istemiyorsan da yap bunu ,en azından aklı başına gelene kadar senden uzak olsun ..

Aynen. Bu kadar basit bir olayda bunu yapıp oturan adam zaten döver de.

Elin telefonda polisi ara kapıyı tekmelerken "Öldürecek beni" diye şikayetini de et, görsün hayvan. Kapı dışı bırakın.

"Yok aşkım öyle düşünme, öylesine söyledim senin gülüşün dünyalara bedel" deyip toparlayacağina, yüze tükürüp kadına saldırıyor. Çok iyi niyetli adammış evet.

Aynen. Bu kadar basit bir olayda bunu yapıp oturan adam zaten döver de.

Elin telefonda polisi ara kapıyı tekmelerken "Öldürecek beni" diye şikayetini de et, görsün hayvan. Kapı dışı bırakın.

"Yok aşkım öyle düşünme, öylesine söyledim senin gülüşün dünyalara bedel" deyip toparlayacağina, yüze tükürüp kadına saldırıyor. Çok iyi niyetli adammış evet.
Aynı şeyi düşünüyorum .bu saldırının altında gizli hayranlığın istemeden ortaya saçılışı var .. tepkisinin sebebi bu .. isteseydi çok güzel toparlardı (kötü niyetli değilse) , suç bastırmış resmen ..

Aklıma gelen sahne;
kadınla flörleşiyorlar ya da kadına hayranlığı beğenisi var.hayatındaki insanı sevip benimsiyorsan elalemin karısının/adamının gülüşünün güzelliğini falan farketmezsin çünkü kolay kolay..
öyle kadını düşünürken yaylar gevşeyip gevrek gevrek anlatırken.... sen bir anda "empati yap" deyince, o da kendi yaptıklarını sende düşününce bir "laan??!!" falan oldu galiba.sonrada gerçekmiş gibi düşünüp sana daldı. kendini ele vermiş.boşanmak için mükemmel sebeplerin var bence ya da biraz beklersen iyice olgunlaşacak.

Kac yıllık evlisiniz? Daha önce şiddet uyguladı mı? Eğer ilk değilse ve boşanmak istiyorsaniz, öyle üstünüzle hastaneye gidin ve darp raporu alın

1 =>evlı erkegın baska kadınlara olan bakıs acılarından (kotu manada )
2=> baska bı kadın ıcın hayat arkadasına bu tur tepkı verıp uste cıkan erkeklerden ( ama sen ondan daha guzel guluosun dıyebılırdı )
3 => evli olan erkwklerle arkadaslikdan ote kurulmus muhabbet eden kadinlardan ( bu konu icin demiorum genelleme )
NEFRET EDIORUM KINIYORUM ...
sızede gecmıs olsun dıorum...

Dün Abdülhamid i izlersen bı kız için dedim çok duru bir güzelliği maşallah diye esimde atladı evet güzel dedi ya dedim evleneceği adam da yakışıklı tatlım işte dedim yastık attı dedim ne diye söylüyorsun o zaman seni tastikledim dedi dedim beni bağlamaz sen tastikleyemezsin gulustuk bitirdik :KK45:

Eşinin verdiği tepki cooookkk abartı üzerine ne diye saldırdı hayvan gibi daha sonra konuştunuz mu :KK12:

Kesinlikle haklısın. Evli bir erkeğin başka bir kadın için ne güzel gülüyor demesi etkilendiğini gösterir ve bu kadar net söylüyorum

Sanıyorum sizin "ben başka bir erkeğe gülüşü ne kadar güzel deseydim " demeniz bir tarafının eksikliğini ortaya çıkarmış
O erkek güzel diyebilir ama siz kadın olarak böyle bir şeye teşebbüs dahi edemezsiniz
Sağlıkli olan nedir peki bana kalırsa ikinizinde bir başkası için ne kadar güzel gülüyor demesinde bir sorun yok
İnsan olarak bir güzelliği vurgulamak ihanet art niyet değildir

slm herkese, çok kötüyüm Kızlar. Yemek yapıyorduk birlikte eşim olacak adamla. İş arkadaşlarından konuşuyorduk. Bi kadın için dedi ki ne güzel gülüyor o hep gülüyor. Ben de ben başka bir erkek için bunu söylesem kızarsın sana ne başka kadınların güleryüzlülüğünden dedim. Bir patladı, yüzüne tükürdü, ben çok fesatmışım beyinsizmişim, art niyetliymişim. Bela bile okudu. Ben de bağırdım zaten öyle demesi csnımı sıkmıştı. Üstümdeki tişörtü bile yırttı. Bu kadar çok tepkisine anlam veremedim zaten şu an 2 saattir ağlıyorum. Boşanmak istiyorum. Adamdan 2 saatin içinde soğudum. Kimseye anlatamam şu an çok kötüyüm. Bu kadar tepkiyi hak edecek bişey mi yaptım ben, suçum neydi? Kalktığım saatten beri 15 tane gömleğimi ütüledim çok güzel karşılığını aldım. İçim acıyor kızlar. Dünyam yıkıldı bir anda.
Manyak mı ne ufak bir özürle hallolacak şeyi nerelere getirmiş öfke kontrolü sorunu mu var

slm herkese, çok kötüyüm Kızlar. Yemek yapıyorduk birlikte eşim olacak adamla. İş arkadaşlarından konuşuyorduk. Bi kadın için dedi ki ne güzel gülüyor o hep gülüyor. Ben de ben başka bir erkek için bunu söylesem kızarsın sana ne başka kadınların güleryüzlülüğünden dedim. Bir patladı, yüzüne tükürdü, ben çok fesatmışım beyinsizmişim, art niyetliymişim. Bela bile okudu. Ben de bağırdım zaten öyle demesi csnımı sıkmıştı. Üstümdeki tişörtü bile yırttı. Bu kadar çok tepkisine anlam veremedim zaten şu an 2 saattir ağlıyorum. Boşanmak istiyorum. Adamdan 2 saatin içinde soğudum. Kimseye anlatamam şu an çok kötüyüm. Bu kadar tepkiyi hak edecek bişey mi yaptım ben, suçum neydi? Kalktığım saatten beri 15 tane gömleğimi ütüledim çok güzel karşılığını aldım. İçim acıyor kızlar. Dünyam yıkıldı bir anda.
ben olsam yüzüme tüküren adamın yüzüne bakmam hemde başka kadın için zaten şüpheci bir insanım iyice altında bir şey var diye düşünürüm

Gereksiz yere aşırı tepki vermiş bence. Üstünüzdekini yırtmak ne demek neyi bastırmaya çalışıyo ne ayıp şeyler bunlar.

:KK43: :KK43: :KK42: kendimi senin yerine koydum. Zaten duygularım alt üst gerçekten ağlamaklı oldum. Çaresizlik çok zor. Bir anda essekten düşmüşe dönmek gibi olmuş. Sebebini anlayamadım. Gerçekten üzüldüm geçmiş olsun

Sadece bu kadar mı ..olay bundan niye çıktı ya..bunu her kadın da dönüp kocasına derdi Yani..adamın kavga çıkaracağı varmış

Bence o kesinlikle kotu niyetli soylemedi ne geliyorsa karsi misillemeden geliyor erkekler duz mantik maalesef her yere cekebiliyor bosverin

Back
X