- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Evet çok güzel bosanilir. .salyalarını akita akita başka bir kadının gülüşünü karısına anlatıyor ,empati içeren bir cevap alınca da yüzüne tükürüyor. .at kapıya ,hiç uğraşma ..ne b.k yerse yesin ..Ben de öyle düşünüyorum. Aşırı tepki gerektirecek niley demedim çünkü ah dolarım size bundan boşanılır mı? Yüzünü görmek istemiyorum zaten, midem bulanıyor.
Gitmez. Bu tartışmada susmak istiyorum çünkü içimden bişeyler koptu azaldı belki bitti. Şoktayımo zaman onu gönder.
ama sen suskun birine benziyorsun.
muhtemelen pısıp oturacaksın.
inşallah eşin vicdanlıdır da pişman olur.
Aynenyüzüne tükürme kısmı gerçekten acayip bir yüzsüzlük. tükürmesi gereken kişi sensin oysaki.
Gördüm işte daha ne olsun? Hiç kimse başıma gelmeyecek demedin kızlar. Bitmiş durumdayımşiddet gördünüz yani?
Ayı gibi adamı nasıl kapıya atayım.ailem uzakta. Burda çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.Evet çok güzel bosanilir. .salyalarını akita akita başka bir kadının gülüşünü karısına anlatıyor ,empati içeren bir cevap alınca da yüzüne tükürüyor. .at kapıya ,hiç uğraşma ..ne b.k yerse yesin ..
ben olsam akşam boşanma protokolünü koyarım önüne.Gitmez. Bu tartışmada susmak istiyorum çünkü içimden bişeyler koptu azaldı belki bitti. Şoktayım
polis?Ayı gibi adamı nasıl kapıya atayım.ailem uzakta. Burda çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Başım aşağıda değil. Ayaklarımın üstünde duran biriyim. Onun kadar para kazanıyorum. Protokolü nasıl hazırlayacağım? Yardım et, kafam beynim durmuş durumdaben olsam akşam boşanma protokolünü koyarım önüne.
sonra da evden yollarım.
ancak senin ayrılmaya niyetin olmadığı için, kocana karşı başın yerde olduğu için sadece daha kötülerine hazır ol diyebilirim.
eşinin sana saygısı yok ve tükürmesi tüm sınırları yıkması anlamına geliyor. daha ağır şeyler yaşatacak sana emin ol.
Benim eşim de öyle. Diyorum hep pazarlamacı ol sen ağzını burda yorma. Sogursunuz tabi tükürmesi çok itici bardağı taşıran son damla ama bunun için boşanbilir mi ? Tartışılır.Konuşmak istemiyorum ya. Konuşarak her şeyi bastırır o. Ağzı laf yapar bi tek. Soğudum zaten
Gördüm işte daha ne olsun? Hiç kimse başıma gelmeyecek demedin kızlar. Bitmiş durumdayım
O da kolay ..gelmeden önce valizini hazırlayıp kapının önüne koyacaksın , anahtarı varsa kapının kilidini değiştireceksin. .bu şiddet giderek azalacak mi sanıyorsun ? Bugün tişörtünü yırtan yarın tekme tokat dalar .. boşanmak istemiyorsan da yap bunu ,en azından aklı başına gelene kadar senden uzak olsun ..Ayı gibi adamı nasıl kapıya atayım.ailem uzakta. Burda çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
internette araştırırsan bulursun eminim.Başım aşağıda değil. Ayaklarımın üstünde duran biriyim. Onun kadar para kazanıyorum. Protokolü nasıl hazırlayacağım? Yardım et, kafam beynim durmuş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?