Sadece hipnoz tedavisi ile mi iylestinizBende bi zaman ciddi depresyon geçirdim en son tedaviyi hipnoz terapisi gördüm 6 seans sonra düzeldim şuan çok iyiyim tabi insan hali ara ara mutsuz hissediyorum kendimi ama 1 günlül sonra geçiyor
İlaç kullandım pek fayda görmedim bi yerde bana hipnoz yapan doktorla karşılaştım sonra gittim yerine ben çok etkisini gördüm beni depresyona sürükleyen olayları unutmadım ama artık onlar için üzülmüyorum canımı sıkmıyorum degişik bişey oluyorSadece hipnoz tedavisi ile mi iylestiniz
Doktorla bu durumu görüştünüz mü bende okb var yeni başladım ama şükür çok iyiyimKızlar majör depresyon tedavisi görüyorum iki buçuk yıldır ilaç kıllanıyorum ilaç kullandigim halde atak geçirdim mutsuzum her şey anlamsız boş geliyor ruh gibi geziyorum bir kaç gündür hiç bir şey gram mutlu etmiyor beni depresyon hastalığı olan varsa siz ne yapiyorsunz bu durumda var mı bi tavsiyenz
Bu korkular ve ruh hali artık hepimizde varBelirtiler neler,ben şu an hiç bir şey yapmak gezmek,giyinmek istemiyorum. Geleceğe dair beni mutlu edecek hayalim yok. Olsa bile gerçekleşmeden olecekmisim gibi hissediyorum. İçim sikiliyor,sürekli uyku hali. Saçlarım birbirine karışmış ayna karşısına geçip bakmak gelmiyor içimden. Depresyon mu bunlar. Birde ailem hep mutlu olsun,onlara bir şey olacak kaygısı,çocuklarıma keza öyle. Ne yapacam bilmiyorum hiç.
Işte depresyon da bunları yapsanız da keyif alamıyorsunuz kiKatiliyorum size. Insanin kendisini zorlamasi gerekiyor. Kücük mutluluklar bile biraz iyilestiriyor insani. Gecen ben de kendime sevdigim bir kitabi aldim, bir de en sevdigim yemekten ismarladim. Sicacik evde keyif yaptim. O bile öyle iyi geldiki.
Bende de yoktu,kızım bir yasinda. Doğumdan sonra giderek arttı,az önce anneme baktım ya ölürse diye içim titredi. Bu korkularının olmadığı mutlu olduğum zamanları çok özledim.Bu korkular ve ruh hali artık hepimizde var
Benim bebeğim 8 aylık
O doğmadan evvel böyle değildim
Dünya çok kötü bir yer
Sürekli bebeğimi ve annemi düşünüyorum
Uzulcu olylar yasadiysaniz depresyonu tetiklemistir.Telrar dra gozukmekte fayda var ek ilac yada doz artimi gerekebilir ihmal etmeyin gecmis olsunÜzüldügüm şeyler oldu son günlerde ..hiç bir şeyden mutlu olmuyorum şuan bir şey yapmak istemiyorum daha doğrusu her şey anlamsız geliyor bana
Çok sağolunUzulcu olylar yasadiysaniz depresyonu tetiklemistir.Telrar dra gozukmekte fayda var ek ilac yada doz artimi gerekebilir ihmal etmeyin gecmis olsun
Kızlar majör depresyon tedavisi görüyorum iki buçuk yıldır ilaç kıllanıyorum ilaç kullandigim halde atak geçirdim mutsuzum her şey anlamsız boş geliyor ruh gibi geziyorum bir kaç gündür hiç bir şey gram mutlu etmiyor beni depresyon hastalığı olan varsa siz ne yapiyorsunz bu durumda var mı bi tavsiyenz
Kızlar majör depresyon tedavisi görüyorum iki buçuk yıldır ilaç kıllanıyorum ilaç kullandigim halde atak geçirdim mutsuzum her şey anlamsız boş geliyor ruh gibi geziyorum bir kaç gündür hiç bir şey gram mutlu etmiyor beni depresyon hastalığı olan varsa siz ne yapiyorsunz bu durumda var mı bi tavsiyenz
Bir sey mi oldu peki tetikleyecek?Bir ay önce gitmistim doktora iyiydim gittiğim de ilaca devam dedi bir kaç gündür çok kötüyüm ama
Evet üzüldügüm şeyler oldu son bir kaç gündeBir sey mi oldu peki tetikleyecek?
B
Bende de yoktu,kızım bir yasinda. Doğumdan sonra giderek arttı,az önce anneme baktım ya ölürse diye içim titredi. Bu korkularının olmadığı mutlu olduğum zamanları çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?