İlaç içmenize rağmen neden hala böyle hissediyorsunuz doktorunuza sordunuz mu?Kızlar majör depresyon tedavisi görüyorum iki buçuk yıldır ilaç kıllanıyorum ilaç kullandigim halde atak geçirdim mutsuzum her şey anlamsız boş geliyor ruh gibi geziyorum bir kaç gündür hiç bir şey gram mutlu etmiyor beni depresyon hastalığı olan varsa siz ne yapiyorsunz bu durumda var mı bi tavsiyenz
Depresyon belirtilerine benziyorBelirtiler neler,ben şu an hiç bir şey yapmak gezmek,giyinmek istemiyorum. Geleceğe dair beni mutlu edecek hayalim yok. Olsa bile gerçekleşmeden olecekmisim gibi hissediyorum. İçim sikiliyor,sürekli uyku hali. Saçlarım birbirine karışmış ayna karşısına geçip bakmak gelmiyor içimden. Depresyon mu bunlar. Birde ailem hep mutlu olsun,onlara bir şey olacak kaygısı,çocuklarıma keza öyle. Ne yapacam bilmiyorum hiç.
Nasıl önlem alacam,psikologa gitmeliyim. Çok zormuş bu ruh hali Allah seninde soğanı versin.Depresyon belirtilerine benziyor
Bir ay önce gitmistim doktora iyiydim gittiğim de ilaca devam dedi bir kaç gündür çok kötüyüm amaİlaç içmenize rağmen neden hala böyle hissediyorsunuz doktorunuza sordunuz mu?
Aminn sagol hemde nasıl zor ben şuan daha ağırını yaşıyorum düşününNasıl önlem alacam,psikologa gitmeliyim. Çok zormuş bu ruh hali Allah seninde soğanı versin.
Üzüldügüm şeyler oldu son günlerde ..hiç bir şeyden mutlu olmuyorum şuan bir şey yapmak istemiyorum daha doğrusu her şey anlamsız geliyor banaSebepsiz mi kendinizi mutsuz hissediyorsunuz? Yakınınızda destek olacak kimse yok mu? Sevdiğin şeyleri yaparak mutlu olmuyor musunuz? Mesela dışarıda yürüyüş yapmak, kitap okumak, kahve içmek, film izlemek gibi.
Ara ara dalga dalga oluyor bende ilaç içerken bazen kötü hissediyordumBir ay önce gitmistim doktora iyiydim gittiğim de ilaca devam dedi bir kaç gündür çok kötüyüm ama
Sizde mi depresyon tedavisi görüyorsunuzAra ara dalga dalga oluyor bende ilaç içerken bazen kötü hissediyordum
Evet tek ilaç kullanıyorumDepresyonu atlatalı bir kac sene oldu. Tek ilaç tedavisi mi uygulanıyor?
Bana anksiyete demişti doktorum snra panik atak falanda oldum ama son zamanlarda olmuyorum depresyonda hissediyorum..içimden hiçbişey yapmak gelmiyor herşeye karşı isteksizim...Sizde mi depresyon tedavisi görüyorsunuz
Katiliyorum size. Insanin kendisini zorlamasi gerekiyor. Kücük mutluluklar bile biraz iyilestiriyor insani. Gecen ben de kendime sevdigim bir kitabi aldim, bir de en sevdigim yemekten ismarladim. Sicacik evde keyif yaptim. O bile öyle iyi geldiki.Kendinizi zorlamaniz lazim. Evinizi temizleyin, dus alin, cikip bir az yuruyus yapin ne kadar uzaga gide bilirseniz o kadar gidin. Biliyorum yatakdan kalkmak olum gibi zor ama kendinizi zorlayin. Donerken sevdiginiz yiyecekleri alip temiz evde sevdiginiz filmi izleyin ya da bir oda da ibadet edin.
Aminnn cok teşekkür ederim güzel tavsiyelesiniz için de uygulamaya çalısıcam insallahMerhaba arkadaşım
çok geçmiş olsun.Psikoloğa gidiyor musun? Belki bunun da faydası olur.Ayrıca dua ve zikir de tavsiye edebilirim.
Ben Allah’ın isimlerini zikredince çok faydasını gördüm.
El Basıt ismi mesela, internetten araştır derim. Depresyona karşı dua ve esmalar yazarsan bulursun Allah’ın izniyle.
Ve bu link üzeri okuyorum
Büyüden ve cinden korunmak için okunacak dua | Mucize Dualar
Büyü ve cin yazıyor ama ben üzerimde nazar olduğunu düşündüğüm için internet üzeri bakmıştım ve link e tıklarsan görürsün nazar ve başka sıkıntılara karşı da okunabilir. Ben çok faydasını gördüm. Çok iyiyim Allah’a
7 kere Fatiha
7kere Ayetel Kürsi
7 kere Kafirun suresi
7 kere İhlas suresi
7 kere Felak suresi
7 kere Nas suresı
genel için şunu söylemek isterim. Depresyonuna sebep olanları araştır psikolog yardımıyla, devamlı git görüş, ilaçlarını da aksatma ve bol dua ve zikir yap. Namaz da kıla bilirsin.
Onun dışında spor, yoga yapabilirsin. Seni gün içinde neler mutlu ediyor, onları yap, alışkanlık haline getir. Seni mutlu edicek bir şeyi yap mutlaka günde. Dondurma mı seviyorsun, arkadaşlarında buluşmak mı, eşinle ailenle vakit geçirmek mi, saç veya cilt bakımı, artık aklına ne geliyorsa onu yap. Onun dışında mutluluk günlüğü tut. Her gün seni hayatında mutlu eden ne varsa onları yaz. En az 21 gün boyunca yap ki bilinç altına yerleşsin. Bunu yaptıkça gitgide şükreder hale gelirsin inşAllah. Rabbim Basıt ismiyle tecelli etsin sana, Şafi ismiyle sağlık nasip etsin sana. Amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?