Kötüyüm

Siz bir annesiniz.Sizin sevginize,şevkatinize ve ilginize ihtiyacı olan çocuklarınız var.Onların gözlerindeki geleceğe dair umut ışığından destek alarak ayakta durmaya çalışmalısınız.

Kimseye muhtaç olmamak adına bir işte çalışarak. Akmasın ama damlasın.
Çalışamıyorsanız anne-babanızdan hem maddi hem manevi destek isteyerek bi nebze iyi hissedersiniz.
Lütfen ayakta kalmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor

Herkes de böyle konularda boşanan annelere çalışır bakarsın diyor asgari ücretin yarısı zaten kreşe gidecek en az 1500 diğer yarısı kiraya mı faturalara mı yemeğe mı yetsin.... annen baban arkanda değilse yapamazsın takmamaya çalış gizliden para biriktir çocuklar büyüyünce ayrıl kardes...

Hem aldatılan hem yaninda kalmak zorunda olmak yanımda kimsenin olmaması ne bileyim çaresizlik mutsuzluk
Aldatilmayi uzerine alinma kuzum seninle alakali degil esin baskasiyla evli olsaydi yine aldatirdi adamin icinde oluyor boyle seyler yani karsidaki sorunlu ,ben neden yipranayim ? ne diyor bosanmaya ?

Aldatilmayi uzerine alinma kuzum seninle alakali degil esin baskasiyla evli olsaydi yine aldatirdi adamin icinde oluyor boyle seyler yani karsidaki sorunlu ,ben neden yipranayim ? ne diyor bosanmaya ?
Kabul etmiyor öldürür mus beni

Bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…