Kötüyüm

cimcime2709

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
466
0
96
Ankara
selam kızlar şuanda çok kötüyüm elim ayagım tutmuyor bana ne olur yardım edın 2 senelık bi ilişkim var bı problem oldu....msj atmıs 10000 kez okudum sordum bıtrmekmı ıstıosun dıye cvp yok su anda asker elım ayagım buz kesildi ...aradım cvp vermedıler işi var fılan dıeee kızlar tekrar nasııl basa cıkıcam bana hıc bırsey demedı sabatan berı msj beklıyorum hıc bırsekılde cvp yok :1no2: inanın çok kötüyüm herkese çatıyorum ne yapmam gerkıyo bana ne olur akıl verin senağlamasenağlama

canım aranızda tartışma falan geçti mi?
ya da sen farketmeden onu kırmış olabilir misin?:bbo:

sakin olcanım askerse öyle her halukarda teli kullanamz cepte olsa msj tam olarak neydiki bitirmek istedigi kanısına vardın canım

aramızda çok saçma bı konu gectı fazla uzatmadık ben naz yaptım dıe o tawr olarak algıladı sen hep aynısın fılann dedı ya çok kötüyüm ne yapamm gerek ne olur akıl werın sabahtan berı msj atıorum cvp bıle wermıoooo ben kımmısım de ona tawr yapıomusum yıne eskı x oldun oldun fılan yazdı ayrılmakmı ıstıosun dedımm 5 saatır cvp ok ıcım yanıoooo

telefonu açık telı rahat kullanıyor rahat cevap yazardı emınm yaa neden böle bişey yaptı ( kafayı yemek uzereyım ne olur yardım edın

ya bı ses verın ne olur yardım edın bana ne yapmam gerekk sızceee ne yapmalıyım neden bole olduk tekrar anlam veremedım ya çok kötüyüm hemde çok

canım askerde olduğu için her zamankinden farklı bir psikolojide olması ve senin nazını kaldıramaması normal bence..
bu dönmede biraz alttan almanı tavsiye ederimyerimseniben

_sen kimmissin ona tavir yapiyosun_
bu laf cooook yere cekilebilir canim. bence arayi duzeltmeden evvel sana dediklerini bi dusun.

canımya erkekler için zor bi dönem askerlik ben 5 yıllık evliyim 1,5 ay sonra gidio nasip olursa daha gitmeden başladı sıkıntılar huy deişti sanki diyebilirim tabi evli olmayınca konu dahada hassaslaşıyo kendini yıpratma erkekler cocuktan beterdir üstüne gitme sevgine ve sevgisiye güveniyosan sakince beklemeye calış düzelir umarım k.i.b

canım yaa düşünme öyle kötü şeyler bak askerdeymiş kimbilir nelerle uğraşıyordur başı yoğundur 2 senelik ilişki öyle ufak tefek şeylerle bitmez hiç üzülme ama senin ona biraz anlayışlı olman lazım bende asker yolu bekledim hakikaten çok kötü günler geçirdik..ama bir şekilde atlattık sevgimiz ağır bastı..siz birbirinize iyi davranın tatlım o yoktan bir huzursuzluk bile çıkarsa siz alttan alın onun yanında olduğunuzu hissettirin daima..
hayırlı teskereler arkadaşım allahım sizi tez zamanda kavuşturur inşallah..:Saruboceq:

birincisi askerlik zor bir dönemdir ve şu an ülkemizde yaşanan olayları da düşünürsek onların durumu gerçekten çok zor, herşeyleri kafaya takıp uzun uzun düşünme zamanları da olabiliyor.....ya da 5 dk. kafalarını kaşımaya bile zaman bulamıyorlar, o yüzden önce asker yolu bekleyen herkese Allah kolaylık versin....ikincisi de sen kim oluyorsun lafı kadar beni sinir eden başka bir laf var mı acaba? asıl sen kim oluyorsun da bana bu lafı söylemeye cesaret edebiliyorsun demek geçiyor insanın içinden..bu lafta karşı tarafın sizi kendinden üstün olarak gördüğü anlamı da yatıyor.......eşim de bana sen kimsin ki der bazen ve o laftan sonra etlisine sütlüsüne karışmam, ben kimim ki der, bir kenara çekilirim, lönk diye ortada bırakırım onu.....ama şimdi sen sakin ol bence, ayrılmak istiyorsa da istemiyorsa da fazla üstüne gitme...askerdeyken alacağı bir karar çokta sağlıklı olmaz.........o yüzden acele etmemen gerekiyor, eğer devam ederseniz de bu yaşananları gelince tekrar onunla bir gözden geçirin.....ayrılmak isterse de üzülme (üzülme demek kolay ama gerçekten üzülme, olmuşla ölmüşe çare yok)

canım eger senı sevıyorsa...arar belkı oda gergındır..canı sıkkın olabılır...
belkı konusursa daha kotu olur dıye beklıyordur...
sabret bekle..hem oyle sen kımsın demesıde aytıp olmuş..
sen arama mesaj atma bekle bıraz arasa konusursun...
fazlada naz yapma ..fazla naz aşık usandırrı derler...
bırak kacan kovalanır kacan sen ol canım benım

belkide daha onceki tartismalarinizda ona bi soz verdin, bi daha boyle seyler yapmayacagina dair, simdide ayni tavirlari yapinca, bu kiz degismeyecek anlasildi deyip biraz yanliz kalmak ve dusunmek istemistir
uzerine çok gitme bence
askerligin psikolojisi de farklidir muhakkak
tabiki uzuluyorsun, agliyorsun, sesini duymak, ondan bir isik bekliyorsun ki o isik gelmeden ne yemek, ne içmek, ne uyumak istemiyorsun.
ama belkide çok kirildi
yada sasirdi ve çok uzgun
bilemiyorum
bekle bakalim, biraz sabret...zor ama sabirli olman gerek boyle bir durumda
ayrilmak isteseydi, çoktannnn msj atip "bitti" derdi
yazmiyor demekki oyle bir niyeti yok
bence yani

Bence fazla üzerinde gitme canım.
O şu an asker, nasıl bir psikolojisi vardır kim bilir.
Fazla da takma derim. Bence sana iyi bir ders vermek istiyor. Böylece askerdeki birinin tavır ve kaprisi nereye kadar çekeceğini sana göstermeye çalışmış.
Kız askerdeki çocuğa kapris mi yapılır?

vardır bir nedeni nasılsa bence kendini bu kadar yıpratma...

askerlik erkek için bir dönemdir, başlangıçtır, bitiştir... çok farklı bir süreçtir abimden biliyorum...

umarım sana geçerli bir sebeple gelir...

Askerlik psikoloji nedeni ile böyle tepki vermiş olalı..Askerlikte büyük iş biz bayanlara düşüyor..Askerlik boyunca onları hep alttan almak gerekiyor..Çok fazla üstüne gitme.Sadece beklemede kal.Eminim arayacaktır.
Ben de geçen yıl asker yolu beklemiştim..

Akılnda bulunsun askerliği bitene kadar sakın naz yapayım deme bir daha..
Askerlikte onların nazını çekmek zorundayız.
Nasılolsa o askerlik bitecek yine naz sırası bize geçecek..
Sakın öyle alışırsa deme askerlik bittiği an nazları sinirleri kaprisleri de bitiyor...

ya cnm ksuura bakma ama çocuk orda neelrle uğraşıo bide snn kaprisinimi çekicek
bende asker bekliorm we her zamankinden daha da alttan almam gerekio
yani bide benim triplerimle uğraşamaz dimi

eminim sana cwp yazıcaktır
çok sıkboğaz etme
üstüne gitme

sonucu yazarsın buraya

Canım sen önce bir sakin oll..
Belliki canı birşeye sıkılmış sinirlidir eğer sana bugüne kadar saygısızlığı sevgisizliği olmadıysa biraz bekle kendini üzme böyle....
Seni arayacaktır belki ama sen üstüne gidip şimdi daha da zor duruma sokma herşeyi...

Canim türkcemizi dogru kullansak, ben türkcede "wemiooooo" diye bir kelimeyi ne duydum ne de gördüm.

Sakin olmaya calis canim, askerlik psikolojisidir. Bencede beklemeyi dene. Ayrilmak mi istiyorsun diye sormasaydin keske, onu daha cok sIkIntiya itersin. Ayrilmak isteyen zaten söyler.
Sakince bekle. Fazla üzerine gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…