- Konu Sahibi cimcime2709
-
üzülme bu kadar canım ya... herkes gibi ben de diyeceğim asker adam kapris çekemiyor...
ben de bekledim asker yolu ; kapris filan da yapmadım... ama o döndükten sonra sevgililerinden ayrılan arkadaşlarını anlatmıştı bana... ve derdi ki orda kimse kendinden başkasını düşünemiyor... garip bir ortam... tabii böyle bi yerde de kapris yapan biz kızlar haksız oluyoruz ...
sen sakin ol şimdi... ayrılmak mı istiyorsun mesajını da unutmasını sağla... çünkü bu sefer senin bahane aradığını filan düşünecektir... bence arayı yumuşatıp ; ikinizi de sakinleştirecek olumlu bir mesaj at... döndükten sonra hayırlısıyla bunların hepsinin acısını çıkarırsın inşallah canım :)
haklısın yasmın1982 ben hıc bır zaman vagzecmedım ondan neden se hep vazgecen o oldu en ufak hatamı görse bile
ne kadar dogru yazmıssın belkı 10 kez okudum senağlamaarkadaşım çok iyi anlıyorum seni benimde sevgilim askerde ve bir keresinde buna benzer bir durum yaşamak üzereydik bak anlatıyım sana ama önce sakin ol anlaştık mı ?? Görev için bulunduğu ilçeden başka bir ilçeye geçmişti sevgilim. Gittiği karakolda yeni insanlarla tanışmıştı haliyle. Bir gün oturup ortamı inceelerken askerin biri bir başka askere çabuk gel telefonun var nişanlın arıyo diye haber vermiş. Haber verilen çocuksa hiç oralı olmayıp sen kapat ben sonra onu ararım demiş ama aradan 2 gün geçmesine rağmen aramamış anlıcan asi davranıyomuş... Benimkide buna özendi bi ara böyle davranmaya çalıştı. Yani demek istediğim sevgilin mutlaka seni, senle olan ilişkisini ve kavgalarını arkaadaşlarınaa anlaatıyodur. Mutlaka!!! Ama tabii anlattığı arkadaşda önemli.. Kimisi olum yapma etme kız seni bekliyor askerde böyle acı çektirme derken; kimiside bırak burnu sürtülsün bi kaç gün devam et diyebiliyo... Arkadaş faktörüde çok önemli tabi... Telefonlarıma çıkmıyo işi var dedirtiyo dmeişsin bir de. Evet böyle bir olayda yaşadım ve inan bana altından çok masum bir şey çıkıyor ve sen kendini yediğinle kalıyosun.. Sana msj attığında belliki kapris yapmış sana. İlgi istiyo, üstüne düşmeni, onu her zamankinden fazla önemsemeni istiyo. Ama bir de düşün askerlik bu! Her istediğin an onu bulamazsın elinin altında. Kim bilir nerelere gidiliyo. Tlfnu her an açık demişsin. Açık olsada rahat kullanabilir mi sence? O yüzden biraz sakin ol canım. Biliyorum sakin olmak hiiiç kolay değil ama dayan canım oldu mu? Kapris yaparken veya kavga anında insanın ağzından isyemediği kelimelerde çıkabiliyo!! Fazla durma kelimelerin üstünde. Onun yanında olduğunu hissettir ona yeter. Ve gelişmeleride anlat bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?