- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi mutludegilim
Dengesizligin burcu olmaz bacim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim kova, gayet dengelidir..siz burçları karıştırdınız heralde:)Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
Burçtan ziyade yıldız haritasının tamamıyla alakalı aslındaeşim kova, gayet dengelidir..siz burçları karıştırdınız heralde:)
Ayy kesinlikle bende terazi burcuyum çoğu kişiyle anlaşırım ama akrep gibi genel olarak kavga ettiğim burcun insanına bile iyi gözle bakabiliyorken o başaklar bana o kadar yapmacık geliyorki gördüğüm başakların hepsinin, olduğu kişi ve dışarda göstermeye çalıştıkları kişi çok farklıbir kaç gün önce tanıştınız sen çok ilgi bekledin,öldün,bittin,hoşlandın sıktın ve kova(özgür) burcu kaçtı...
ikizler burcuyum.
kova,yay,terazi,oğlak,yengeç kardeş burçlarım.genel olarak herkesle anlaşırım.
elektriğimin asla tutmadığı ve benımde sevmediğim ve kıskanıldığımı düşündüğüm burç BAŞAK. nedense bunu yazmak istedim istemsizce.
Kesinlikle katılıyorumKova erkeği tam hoşlanmamışsa yazmaz. Karakter olarak zaten geneli problemli... Şimdi dislike yağmuruna tutulucam ama üzgünüm bnm nezdimde gerçek bu.. İnan bana eksik kalsın, kova erkeği kadar merhametsiz çift karekterli Bi burç yok ne ikizler.. Ne başak.. En dengesizi Kova.
Kesinlikle erkekleri basak burclarinin bi acayipAyy kesinlikle bende terazi burcuyum çoğu kişiyle anlaşırım ama akrep gibi genel olarak kavga ettiğim burcun insanına bile iyi gözle bakabiliyorken o başaklar bana o kadar yapmacık geliyorki gördüğüm başakların hepsinin, olduğu kişi ve dışarda göstermeye çalıştıkları kişi çok farklı
Bana da erkekleri komik eğlenceli geliyor ama kızları dediğim gibi geliyorKesinlikle erkekleri basak burclarinin bi acayip![]()
Kova erkeğinden ziyade ne istediğini bilmeyen erkek dengesizliği. Tavsiyem 2 günlük adamlara böyle takılmayın. Bırakın onlar taksın ilgilensin. Erkekler oltalarını birden çok kişiye sallıyorlar, gelenlerde de o an en cazip gelenle devam ediyorlar.Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova