Kova erkeği dengesizliği?

😂😂 bu konuyu çok sevdim kova erkeklerinden tiksinen tek kişi olmadığımı gördüm😂😂 şaka bi yana burçlar arasında en flörtöz, arkadaş sevgili ayrımı olmayan burç kovadır zaten ay burcu su grubu değilse yada venüs burcu oğlak gibi bi burçsa direk hisleri olmayan flörtözdürler.

Bende de vardı bundan ilk baş çok ilgilidirler seni düşünür mesaj hep atar umut ve yanındayım imajı verir sonra bi müddet sonra sıkılır ama seni de terk etmez çünkü hem herkesle yazışmak ister hemde elindekileri kaybetmek istemez benimki güya birine aşık yıllardır ama aynı anda arkadaşının sevgilisinden tut okuldaki herkesle yazışıp flörtleşmiş biriydi bana hala arada yazardı ama asla sevgili olamadık ki o olamazda zaten çünkü bunların sevgili kavramı bizimki gibi değil sadece hoş sohbetiniz olsun arada sıkıldıkça bitti. Allah bunları bildiği gibi yapsın

Ve bu arada sadece kovalar değil sizde karşınızdaki ilgi gösterenlere hemen umutlanmayın ben 6 ay dayandım sonra umutlanmaya başladım tekmeyi yedim
En azından biraz daha bekleyin insanların hele ki kova erkeklerinin gerçek yüzü geç ortaya çıkar zaten bunlar manipülasyon konusunda iyidirler kendilerini uzun süre iyi gösterebilirler
Ama biraz bekleyin bence eğer böyle devam ederse açıkça söyleyin iyiydin ilk baş şimdi niye böylesin diye kem küm edip konuşmayı beceremiyorsa basın tekmeyi benimki konuşmalar sırasında kalkar giderdi cesareti yoktu yüzleşmeye

Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
eşim kova, gayet dengelidir..siz burçları karıştırdınız heralde:)

bir kaç gün önce tanıştınız sen çok ilgi bekledin,öldün,bittin,hoşlandın sıktın ve kova(özgür) burcu kaçtı...
ikizler burcuyum.
kova,yay,terazi,oğlak,yengeç kardeş burçlarım.genel olarak herkesle anlaşırım.
elektriğimin asla tutmadığı ve benımde sevmediğim ve kıskanıldığımı düşündüğüm burç BAŞAK. nedense bunu yazmak istedim istemsizce.

bir kaç gün önce tanıştınız sen çok ilgi bekledin,öldün,bittin,hoşlandın sıktın ve kova(özgür) burcu kaçtı...
ikizler burcuyum.
kova,yay,terazi,oğlak,yengeç kardeş burçlarım.genel olarak herkesle anlaşırım.
elektriğimin asla tutmadığı ve benımde sevmediğim ve kıskanıldığımı düşündüğüm burç BAŞAK. nedense bunu yazmak istedim istemsizce.
Ayy kesinlikle bende terazi burcuyum çoğu kişiyle anlaşırım ama akrep gibi genel olarak kavga ettiğim burcun insanına bile iyi gözle bakabiliyorken o başaklar bana o kadar yapmacık geliyorki gördüğüm başakların hepsinin, olduğu kişi ve dışarda göstermeye çalıştıkları kişi çok farklı

Kova erkeği tam hoşlanmamışsa yazmaz. Karakter olarak zaten geneli problemli... Şimdi dislike yağmuruna tutulucam ama üzgünüm bnm nezdimde gerçek bu.. İnan bana eksik kalsın, kova erkeği kadar merhametsiz çift karekterli Bi burç yok ne ikizler.. Ne başak.. En dengesizi Kova.
Kesinlikle katılıyorum

Ayy kesinlikle bende terazi burcuyum çoğu kişiyle anlaşırım ama akrep gibi genel olarak kavga ettiğim burcun insanına bile iyi gözle bakabiliyorken o başaklar bana o kadar yapmacık geliyorki gördüğüm başakların hepsinin, olduğu kişi ve dışarda göstermeye çalıştıkları kişi çok farklı
Kesinlikle erkekleri basak burclarinin bi acayip 😅

Yani pek kovalıkla alakası yok. Muhabbetiniz sarmamıştır, elektrik almamıştır. Bu durumda her burç aynısını yapar.

Kızlar birkaç gün önce ortak bi gruptan biriyle tanıştım tüm gün bana çok nazik davrandı hemen ardından mesaj attı iltifat etti vs. Ertesi gün resmen 180 derece döndü yazan sosyal medyadan ekleyen kendisi ama attığım mesajlara hep geç cevap vermeye başladı. En son 6 saat geç cevap verince görüldüyü yapıştırıp her yerden sildim. Aklıma yatmıyor cidden derdi neydi, bundan sonra ne yapar. Sizce iyi yaptım mı bana ne önerirsiniz. Burcu kova
Kova erkeğinden ziyade ne istediğini bilmeyen erkek dengesizliği. Tavsiyem 2 günlük adamlara böyle takılmayın. Bırakın onlar taksın ilgilensin. Erkekler oltalarını birden çok kişiye sallıyorlar, gelenlerde de o an en cazip gelenle devam ediyorlar.

Back
X