Kova erkeklerine dikkat..

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Kızlar benden size önemli bir öneri. Kova erkeklerinden uzak durun. Hayatımda bu kadar dengesiz insanlar tanımadım ben. Canınızı yakarlar benden size tavsiye..

arkadaşa aynen katılıyorum maalesef
2 tane koca erkeği tanıdım biri dengesizin önde gideni diğeri daha iyiydi çok değildi yükselen burcu kurtarıyordu heralde
adamlar sıkıntıya gelemiyor rahatlarına düşkün kaygısız aşırı relakslar hele hele kadın balık burcu ise eyvah eyvahhhh kendimden biliyorum

Eyvahlar olsun ! :) Ben balık burcuyum, nişanlımda kova !!!!

evet geneli böle malesef

ama aralarında iyi olanlarıda cıkıyor ufak tefek tasısalarda bur ozelliklerini...

sözlüm kova ve tanıdıgım diger kovalara benzemiyo şimdilik

bazıları yukselenden kurtarıyor galiba

Burç olarak ayırmayıp erkeklerin geneline dikkat etmek lazım, adi kova olur da haysiyetsiz balık olmaz mı?

anaaammmmmm erkek arkadaşım kova burcu
bundan öncekide kovaydı
başkada hayatıma giren olmadı zatenn
oğlak burcuyum ben
kovaları çekiyorum sanırsamm kendime:))
özgürlüklerine aşırı düşkünler
baskıya hiiÇç gelemiyorlar

Benim de sevgilim kova
Evet bazı özelliklerini taşıyor fark ediyorum ama burçlara göre de aşk seçilmiyor yani.
Bende tipik bir koçum tüm özellikleriyle
Tıngır mıngır gidiyoruz.

Benim de sevgilim kova
Evet bazı özelliklerini taşıyor fark ediyorum ama burçlara göre de aşk seçilmiyor yani.
Bende tipik bir koçum tüm özellikleriyle
Tıngır mıngır gidiyoruz.

aa bizde kova ve koçuz...

ama ben bundan önceki kovalarla hiiiç mi hiç anlasamamıstım...

bu iyi kararında bir kova

Kova erkeği Çok konuşurr,herşeyi ben bilirim der..
onun lafının üstüne sen istedigini dee o ne dediyse o dogrudur..
Her konuda fikri vardır..
bilsede bilmesede..
Konuşunca ay ne bilgili dersin aslında belkide uyduruyodur agzı laf yapıyoya iyi göze girer...
Kısacası bilmiştir :))
Ha cinselliğe düşkündür..
İyi bir ev erkeği oalbilir.. Baba olabilir..
Evine bağlıdır ...

Benim bildiklerim bunlar.. Yani kötü yönleri var ama iyi yönleride var kızlar

ben boğa burcuyum.nişanlım kova.nereyi okusunız siz asla bir arada olmazsınız der.ama biz 8.senedir beraberiz.tek bir gün bile ayrılmadık.bir saat bile küs olmadık.bir kötü,tatsız laf bile etmedik birbirimize.canımı istese veririm.ben istesem oda verir eminim.8 senenin üzerine hala ilk gün gibi pır pır yüreğim.hiç bir dengesizliğini bimem.gözümden akacak bir damla yaş için dünyayı yıkar bilirim.geçen yıllar boyunca tek bir an şüphe duymadım goncamdan.ayrı bedenlerde tek bir yüreğiz biz.bence hayatta sevilenilecek en güzel erkek kova.

Tam benmkini anlatmısın walla cok bilir abartma yetenekleri de hat saffadadır

İşimizz burçlara kalırsa ohooo
Bende bir koçum sevgilim kova
İyikide tanımışım diyorum

Her burçtan sevgilim oldu benim
Kova burcu eski sevgilimede ben çok çektirdim , en diyim affetsin beni
Ama bence yengeç en en tehlikelisi , en uzak durulması gereken o bence.

benim eşimde kova ama hiçde söylenilenler gibi değil.sorumluluk sahibi,düşünceli,kibar,anlayışlı,merhametli......
27 yaşındayım hayatımda tanıdığım en düzgün erkek karakteri
kurban olurum ona bennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…