Tobe tobee kiz cocugu evdenmi kovulurmus. Tavrinizi koyun mesafeli davranin.Merhaba hanımlar annenizle ufak bir tartışma yaşadınız.Sorun ciddi değil ama anneniz birden size bagırmaya başladı.Sonra gitti sizden 3 yaş küçük erkek kardeşinizi çagırdı o da size defol git bu evden bir daha gelme istemiyorum dedi.
Kardeşiniz bekar ev kendinin değil alt katta annenizin verdiği evde yaşıyor.
Anneniz ve babanız seslenmedi bu duruma.
Siz ne yaparsınız o eve gider misiniz.
Yoksa mesafe mi koyarsınız.
Babanız da erkek kardeşinizden dolayı onu söylediğini savunup o anlamda demedi huzursuzluk olmasın demek istedi diyor.Geleceksin diyorlar.
Ben evliyim bu arada evim ayrı
evli olman bir şeyi değiştirmez ikinizde eşitsiniz erkek kardeşin çok şımarık ! Ben olsam inadına her gün giderdim :) bir şey dediğinde annemin babamın evine geldim senin değil :)
Zaten dedim senin evin değil burası kendi evin olunca gelmem dedim.
Çok kırıldım ama neden hep ben alttan alıyorum kimse ona demiyor ablandan özür dile hakısızsın diye.
Üstelik eşimin yanında kovdu beni bu daha da kötü oldu.
Ben hep sineye çektim annem bile en ufak sinirlenmesinde git gelme felan derdi.
Sonrasında pişmanlılar sinirden dedim demeler.
Beni çantada keklik görüyorlar ne de olsa kovulsa da gelir diye.
Bunu kendine yapma canım,çantada keklik olma.Bazıları der ya,anne o anne,diğer bir kısımda,doğurduysa ben ölene kadar hizmetimi görecek,çocuğuma bakacak,evinde bir bardak kaldırmam diye.Zaten dedim senin evin değil burası kendi evin olunca gelmem dedim.
Çok kırıldım ama neden hep ben alttan alıyorum kimse ona demiyor ablandan özür dile hakısızsın diye.
Üstelik eşimin yanında kovdu beni bu daha da kötü oldu.
Ben hep sineye çektim annem bile en ufak sinirlenmesinde git gelme felan derdi.
Sonrasında pişmanlılar sinirden dedim demeler.
Beni çantada keklik görüyorlar ne de olsa kovulsa da gelir diye.
Kaçıncı şahıslar yaşıyor bu problemi :) birinci tekilden gitseydin keşke :)Merhaba hanımlar annenizle ufak bir tartışma yaşadınız.Sorun ciddi değil ama anneniz birden size bagırmaya başladı.Sonra gitti sizden 3 yaş küçük erkek kardeşinizi çagırdı o da size defol git bu evden bir daha gelme istemiyorum dedi.
Kardeşiniz bekar ev kendinin değil alt katta annenizin verdiği evde yaşıyor.
Anneniz ve babanız seslenmedi bu duruma.
Siz ne yaparsınız o eve gider misiniz.
Yoksa mesafe mi koyarsınız.
Babanız da erkek kardeşinizden dolayı onu söylediğini savunup o anlamda demedi huzursuzluk olmasın demek istedi diyor.Geleceksin diyorlar.
ERKek kardesiniz sizi o evden kovma yetkisine sahip degil. Ama siz bu durumda onunla bir daha konusmama yetkisine sahipsiniz. Anne babanizla iliskinize devam edin ama onunla konusmayin anlasin akilsiz
Kaçıncı şahıslar yaşıyor bu problemi :) birinci tekilden gitseydin keşke :)
Bir süre mesafemi korurdum sanırım .. annenin kardeşini mevzuya karıştırması ve evden kovulMan hoş olmamış ..
Siz kaale bile almayin erkek kardesinizi. Anneniz babaniz hatali davraniyor anladigim kadariyla ama napalim,buyuk kontenjani isteHep böyle sanki evde hükümdar gibi.
Annem babam onu öyle bir yüceltmişler ki her şeyi deme yetkisine sahip.
Kavga etmeyin bu evde der ,guya annemi babamı düşünr
Ama kendi her lafı söyler kadına
Erkek kardeşimi suçlu da olsa döver agzından kan getirtir kimse bir şey demez.
Ben kızdıgımda da yine ben kötü olurum.
Anneme babama bunu dediğimde bana kızarlar sanae der çekilirler.
Anneniz neden erkek kardeşinizi çağırdı ki? Birden olayın üzerine gelince şaşırıp söylemiş olabilir. Bir de anne baba yalnızken kardeşinize gerekeni söylemiştir. Bir kaç gün sessiz kalıp bekleyebilirsiniz
Erkek kardeşim ve babam alt katta tadilat yapıyorlardı.
Ben salonda oturuken ağlarken annem hışımla kapıudan çıktı ve alt kata inip olayı anlatmadan çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?