Kovulmak

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar annenizle ufak bir tartışma yaşadınız.Sorun ciddi değil ama anneniz birden size bagırmaya başladı.Sonra gitti sizden 3 yaş küçük erkek kardeşinizi çagırdı o da size defol git bu evden bir daha gelme istemiyorum dedi.
Kardeşiniz bekar ev kendinin değil alt katta annenizin verdiği evde yaşıyor.
Anneniz ve babanız seslenmedi bu duruma.
Siz ne yaparsınız o eve gider misiniz.
Yoksa mesafe mi koyarsınız.
Babanız da erkek kardeşinizden dolayı onu söylediğini savunup o anlamda demedi huzursuzluk olmasın demek istedi diyor.Geleceksin diyorlar.

Ekleme:
Olayı ufak da olsa anlatmak istiyorum içim rahatlasın.
annemler salça yaptı ben de para verdim 30 kilo kadar bana da alındı.
O gün işim vardı yukarı çıktım çay vs yaptım hemen yemek yaptım salçaya yardım edemedim.
Teyzem de geldi yardıma sen elleme dedi.
Neyse bugun mangal yapacaktım onlara barbeku var onlarda etleri hepsini hazırladım teyzemi de davet ettim pişiriyoruz.
Benim salçadan 2 kilo kaldar salça artmış bir kutuya koymuşlar.
Ben de tamamen iyi niyetle ,anne birazını sen al biraz da teyzeme verim, emek ettiniz ben fazla yardım edemedim dedim.
Bana döndü dedi ki ben zaten fazla verdim salçayı sana dedi.
Ben de ben fazla istemiyorum zaten var, al bunu sen dedim.
Ben de evdeki salçamdan teyzeme verim dememle, bana bagırdı hep huzursunuzluk yaratıyorsun da bilmeme ne diyince.
Ben de ne huzursuzlugu ne dedim ben yalancılık mı yaptım, açgözlülük mü ,iyi niyetli davrandım dedim.
Her defasında beni kovuyorsun,bagırıyorsun dedim.
Dolmuştum hanımlar bu olayda bile gelme git dedi.
Ben de söylendim yalan yok her defasında ben suçluyum dedim.
Ondan sonra işte hısımla assagıya indi kardeşimi çagırdı o da defalarca gelme bu eve istemiyrum adım bile atma dedi.
Artık sorgulamayacak duruma geldim ,sindirildim sindim hep hatayı kendimde arar oldum.
Diyorum ki ben hatalı olmasam hepsi bir olup beni kovar mıydı?

Son düzenleme:
Tobe tobee kiz cocugu evdenmi kovulurmus. Tavrinizi koyun mesafeli davranin.

evli olman bir şeyi değiştirmez ikinizde eşitsiniz erkek kardeşin çok şımarık ! Ben olsam inadına her gün giderdim :) bir şey dediğinde annemin babamın evine geldim senin değil :)

Zaten dedim senin evin değil burası kendi evin olunca gelmem dedim.
Çok kırıldım ama neden hep ben alttan alıyorum kimse ona demiyor ablandan özür dile hakısızsın diye.
Üstelik eşimin yanında kovdu beni bu daha da kötü oldu.
Ben hep sineye çektim annem bile en ufak sinirlenmesinde git gelme felan derdi.
Sonrasında pişmanlılar sinirden dedim demeler.
Beni çantada keklik görüyorlar ne de olsa kovulsa da gelir diye.

Belli bir süre gitme , eşine belli etme biraz zor olucak ama 1-2 ay gitme anneler sorunca bana yzdığını aynısını onlara söyle anne ben ve kardeşim eşit değil miyiz ? eşitsek neden o beni kovduğunda tepki vermiyorsunuz de? CİDDEN ŞU ERKEK KIZ AYRIMINI HİÇ SEVMİYORUM YA TÜM NEDENİ NE BİLİYOR MUSUN? ANNE BABA YAŞLANINCA KIZ ÇOCUĞU BAKMAZ ERKEK ÇOCUĞUM BAKAR KAFASI VAR NEDENSE HEP TERSİ OLUR HİÇ ŞAŞMIYOR BU DURUM...

ERKek kardesiniz sizi o evden kovma yetkisine sahip degil. Ama siz bu durumda onunla bir daha konusmama yetkisine sahipsiniz. Anne babanizla iliskinize devam edin ama onunla konusmayin anlasin akilsiz

Bunu kendine yapma canım,çantada keklik olma.Bazıları der ya,anne o anne,diğer bir kısımda,doğurduysa ben ölene kadar hizmetimi görecek,çocuğuma bakacak,evinde bir bardak kaldırmam diye.
Ben ikisine de katılmıyorum.Ben yapacağım görevlerimi yaparım,ama o da beni incitmemeli,kardeşimle aramda adaletli davranmalı...

Kaçıncı şahıslar yaşıyor bu problemi :) birinci tekilden gitseydin keşke :)

Bir süre mesafemi korurdum sanırım .. annenin kardeşini mevzuya karıştırması ve evden kovulMan hoş olmamış ..

ERKek kardesiniz sizi o evden kovma yetkisine sahip degil. Ama siz bu durumda onunla bir daha konusmama yetkisine sahipsiniz. Anne babanizla iliskinize devam edin ama onunla konusmayin anlasin akilsiz

Hep böyle sanki evde hükümdar gibi.
Annem babam onu öyle bir yüceltmişler ki her şeyi deme yetkisine sahip.
Kavga etmeyin bu evde der ,guya annemi babamı düşünr
Ama kendi her lafı söyler kadına
Erkek kardeşimi suçlu da olsa döver agzından kan getirtir kimse bir şey demez.
Ben kızdıgımda da yine ben kötü olurum.
Anneme babama bunu dediğimde bana kızarlar sanae der çekilirler.

Kaçıncı şahıslar yaşıyor bu problemi :) birinci tekilden gitseydin keşke :)

Bir süre mesafemi korurdum sanırım .. annenin kardeşini mevzuya karıştırması ve evden kovulMan hoş olmamış ..

Olayı anlatmak istemedim çok kötüydüm çünkü sadece özetle bir başkasının gözünden olayı görmek istedim.
Şimdi şimdi toparlanıyorum.

Anneniz neden erkek kardeşinizi çağırdı ki? Birden olayın üzerine gelince şaşırıp söylemiş olabilir. Bir de anne baba yalnızken kardeşinize gerekeni söylemiştir. Bir kaç gün sessiz kalıp bekleyebilirsiniz

Siz kaale bile almayin erkek kardesinizi. Anneniz babaniz hatali davraniyor anladigim kadariyla ama napalim,buyuk kontenjani iste yoksa kirilmakta son derece haklisiniz

Erkek kardeşim ve babam alt katta tadilat yapıyorlardı.
Ben salonda oturuken ağlarken annem hışımla kapıudan çıktı ve alt kata inip olayı anlatmadan çağırdı

Erkek kardeşim ve babam alt katta tadilat yapıyorlardı.
Ben salonda oturuken ağlarken annem hışımla kapıudan çıktı ve alt kata inip olayı anlatmadan çağırdı

İşte annenizi o halde görünce şaşkınlıkla, bir anlık öfkeyle söylemiştir. Bir süre bekleyip bu konuyu, uygun zamanda annenizle konusun. Şimdi düşündüm de annem o halde gelip beni çağırsa, olayı analiz etmeden kardeşinizin yaptığını yapabilirdim. Tabi ki hareketi haklı demiyorum, yanlış anlamayın. Bir süre cekin kendinizi. Ve üzmeyin canınızı, İnan'ın her evde olan mevzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…