Kovulmak

Annenin seninle tartıştıktan sonra kardeşini çağırıp onu olaya dahil etmesi çok yanlış zaten.Kardeşin gelip senden özür dilemeli.Ondan sonra gidersin.Açık ve net kovmuş.Yanlış anladın gibi bir durum yok çünkü.

Terbiyesizce davranan kardeşlerime değil.
Onu susturmayan ağzının payını veremeyen anneme babama kızarım gitmem.
Size bu kadar evlat yeter bir tane eksik kalsın son sözüm olur.

Off eşinizin yanında olması kötü olmuş.
Kendimi düşünürsem asla adım bile atmazdım onlar özür dileyene kadar.
Erkekse erkek gökten zembille gelmedi ya!
Siz de bir süre gitmeyin bence.

Hiç de özür dileyecegini sanmıyorum.
Hatası olsa dahi kabullenip özür dilemez guya yapısı bu.

Gitmeyin sizde, aramayin da ta ki onlar sizi arayana kadar. Ayrim yapiyorlar resmen ve siz bu konuda onlarla net konusmalisiniz. Bir de esinizin yaninda yapmislar bunu ki cok daha vahim bence, sizi kiymetsiz gostermisler esinizine. Ay sinir oldum

Silerim direk. Ogullariyla ve ogullarinin getirecegi harika! Gelin ile mutlu mesut yasasinlar.

Bir gün balkondan tüp atıyorlardı büyük tüp ben de neden atıyorsunuz birne gelirse dedim diye kardeşim de ordaydı
Bana gerizekalı sus sana ne dedi.
Yine herpsi sen karışma gibsinden laflar ettiler.
Kimse de demedi sen nasıl konusuyorsun ablanla diye.
O yüzden bir yerleri kalkmış.

Gitmeyin sizde, aramayin da ta ki onlar sizi arayana kadar. Ayrim yapiyorlar resmen ve siz bu konuda onlarla net konusmalisiniz. Bir de esinizin yaninda yapmislar bunu ki cok daha vahim bence, sizi kiymetsiz gostermisler esinizine. Ay sinir oldum

Sözde çok kıymetliyimdir.
Kıymeti maddiyatla ölçüyorlar.
Yardım ettiler sahip çıktılar baş üstüne
İşte bu sebebpten aileme karşı çok ezik kaldım
Hep kendimi suçladım.
Her defasında ben koşturdum her işlerine yardım ettim.
Ama en ufak kavgada sanane diyebiliyorlar.
Ütelik kadeşim 6 ay sonra evlenecek korkum aynı seyi eşinin yanında yapması.
O sebepten mesafeli davranacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…