köy hayati...

Bazen deliye vurmak gerekiyor işi Deniz yoksa korkmuyor kımse iyi yapmış vallahi ellerine saglık

Nasıl bir deli cesareti bu. Acilen kalıcı bi çözüm üretin. Koşarak uzaklaşın. Ev işi yemek neysede, inek bakmak felan kolay iş işmi. Anneni dinlemelisin

Ben eşimle konuştuğumda köyde yaşamam demiştim
Ne kadar sevsem de eşimi istemediğim hayatı kabul etmezdim.

Siz yardımcı tutun kendinize
sonrasında annenizde kalın biraz kafanızı toplayın.

Hayvanlarına bakıcı ol diye mi evlenmiş seninle. Başta kabul ettin diye hala kabul etmek zorunda değilsin. Anne sözü dinle

Hayvanlarin bakımı için çoban tutamazmisiniz

Mesleğim olmasaydı köye gidip hayvan bakabilirdim diye düşünürüm hep ama işin içine girince öyle kolay değildir illaki:)
30 tane hayvanınız varmış az birşey değil bu Allah bereket versin hayvancılıkta güzel kar var bayanlara karsiliksiz hibede veriliyor burada herkes olumsuz şeyler yazmış ama hayat zor kendimiz ve çocuklarımız için çalışmak zorundayiz...
Modern hayattan bahsedince kadınlar çalışmalı deriz illaha birilerinin yanında ve plazalarda mı çalışmalı kadınlar. Kendi işinizi yapıyormuşsunuz ne güzel güçlü ve başarılı kadınları severim fakat arkadaşım ağır işler konusunda yardım almalısınız çoban tutabilirsiniz birde oturduğunuz yerin şehre uzaklığı ne kadar arasıra şehire gidip sosyal hayata katılın bir yemek yiyin gezin bu size bir hafta nefes aldirir mesela haftada bir gezmeye çıkın Ailecek yılda bir yada iki kez tatile çıkın tabi hayvanları bırakıp gitmek zor olacaktır büyüklerimizden yardım isteyebilirsiniz çoban bakar kayınbabanizda başında durur yani ben olsam gerekirse essek gibi çalışıp paşalar gibide harcardım :) Ama ben çalışacaksam ve paranın patronu başkaları olacaksa işler değişir tabi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…