köy hayati...

Hıı,kaç deneyen battı eşimin tanıdıkları,başta kağıt üzerinde hesap yaparken ,neredeyse para sayma makinası. alacaklardı,kolay değil o işler...
Öyle doğru diyorsun abla ben de bel sorunu var zaten doktor bana yer sofrasında oturma derken kalkıp tezek tenizleyecek değilim kaldı ki tezekle bitmiyor sağımı temizliği hayvanına göre bı suru iş çıkıyor

Eminim kolay değildir konu sahibine de üzüldüm benim gibi köy işi bilmeyen biri ne zorluk çeker yaaa gerekirse ağla sizla tüm işi adama bırak ..

Canım balya çekmek nedir yahu???? Eşim arada köye babasına yardıma gider balya çektiği günden itibaren 2 gün kendine gelemez. Sen 30 büyük baş hayvana bakıp üstüne balya çekiyorsun helal olsun.

Ama sana yazık üstlenme bu kadar işleri. Herkesin işine geliyor senşn böyle fedakarlık yapman yapamam yoruluyorum demeyi öğrenmen lazım canına yazık.

Aman aman,şöyle dursun,davulun sesi uzaktan hoş gelir...

Anneni dinle şehire don kuaförluge devam et eşine de sana 6 ay mühlet ya buradan ev tutarsin ya ben sana bosanma davası açarım deyin

Sen cidden kafayı yemişsin bana eşim evlenmeden önce köye yerleşirim 50 yaşında dediğinde tmm sen gidebilirsin demiştim. Kv demin de inekleri var ben dışarıya çıkmam gittiğimde ben ne anlarım inek bakmaktan zaten korkuyorum

Libido cok tehlikeli bir hormon ne yazikki insana boyle sacma sapan evlilikler yaptirabiliyor, tek cozumun sehire yerlesmek, ben olsam ailemin yanina donerim, ise baslarim buyursun gelsin cok istiyorsa... ne kdar acimasiz bir adammis, dayim yillardir hayvancilik yapiyor ki baska isi yok meslegi hayvancilik, yengemle birlikte yapmasina ragmen bir de parayla yardimci tutuyor balya yuklemenin kadina kaldigini da ilk defa duyuyorum

Çocuğunu al annene git kendi mesleğini yap. Eşin de gelir zaten bir süre sonra sende şartını söyle şehre yerleşin.

Bende ayni seyleri soyluyorum o zaman koyden biriyle evlenirdim diyor bende keske oyle yapsaydin diyorum
26-27 yaşındaki adam, bulmuş sizin gibi 17-18 yaşındaki cahili.
Önce kaçır, evlen, gidemesin diye çocuk doğurt. sonra köye hapset.

Yaşınız kemale erince pişman olmazsınız umarım.

Bu kızcağızda fazlaca iyi niyetli maşallah 30 inek bakılır mı be yuhhhhh 30 kiloluk balya taşımış aklım mı yok benim yapacağım kalmış kimse kusura bakmasın ama bazı erkeklere ne yaparsan yap hiç birşey yapmıyor gibi görünür o şimdi ona ne yapıyorsun kü diyordur eminim o yüzden yapamıyorum diyeceksin kaldırabılsen bile kaldıramıyorum diyeceksin gelecek paşa paşa yapacak öyle kadınlar varki saatin pilini değiştirmek için kocasını bekliyor

çoook bilindik iki üniversite okumuş bir arkadaşım köyde yaşayan bir adamla evlenecek. çok seviyor. görücü usulü bir tanışma falan filan ama gidiyor ve benim aklım almıyor. hayvanları var adamın sarı kızım diye severim ben onu diyor şaka gibi ama değil...

26-27 yaşındaki adam, bulmuş sizin gibi 17-18 yaşındaki cahili.
Önce kaçır, evlen, gidemesin diye çocuk doğurt. sonra köye hapset.

Yaşınız kemale erince pişman olmazsınız umarım.
valla cahil olmayan 28 yaşında bayan arkadaşım gidiyor köye.. hem de iki üniversite okumuş biri. arkadaş onun yanında hafif kalıyor

sanki hersey icin cok gec gibi yazmssiniz. tasinin. o zorluklari omur boyu cekemezsiniz bu sekilde.3 yilda bu haldesiniz.

valla cahil olmayan 28 yaşında bayan arkadaşım gidiyor köye.. hem de iki üniversite okumuş biri. arkadaş onun yanında hafif kalıyor
Belki köy hayatını seviyordur.
28 yaşındakine cahil diyemem, bilinçli tercih derim.

18 yaşındaki aşk körüdür :)

Ben köyde büyüdüm. Çıkmak için çırpındım okudum ettim. Millet kendi gidiyor işe bak adam da iyi kurnazmis işleri size yığıp tüymüş. Kalabalık ailedir herkes işin ucundan tutar planlı iş yaparsın amenna. Ama o kadar hayvanın bakımı tek kişi ile olmaz. İki hayvan bile insanın belini büküyor 30 ne? Yol yakınken annenizi dinleyin bence. Ay satin hayvanları gitsin birkaç tane kalsın kv kp onlara bakar. Ufak da bir tarla tamam. Hiç devam ettirmeyin bu macerayı. Genç yaşta fıtıklarla sinir harbiyle uğraşmayın.

onra annem aradi sesimden kotu oldugumu bildi oda al cocugunuda gel dedi burda en azindan kendi meslegini yaparsin kimsenin senin ezmeye calistirmaya hakki yok falan filan dedi

Yazacaklarım yazılmış zaten de!

Ben annenize bayıldım. Nasıl güzel bi anne öyle. Keşke her anne böyle sahip çıksa, düşünse çocuğunu. Yüreğine sağlık..

Ben öyle yaparım hehe. Saatin pilinin değiştirmek için bekleyen hatun da benim. Yapamayacağımdan değil her işin hakkından gelirim evelallah ama ne gerek var. Annem yıllarca evi çekti çevirdi dört çocuğu tek başına büyüttü. Babam yurt dışında çalışıyordu. Ne oldu sanki kim takdir etti? Babama yol ogretecegi zaman sen cahilsin anlamazsın cevabı alır birbirlerini yerler. Erkek milletine fazla yüz vermeyeceksin fırsatını buldun mu başını ezeceksin. O töt kalkmayacak.

Belki köy hayatını seviyordur.
28 yaşındakine cahil diyemem, bilinçli tercih derim.

18 yaşındaki aşk körüdür :)
aynen herşeyin farkında. herkes kartlarını açık oynuyor. adam hatta yapamazsın diyor ama arkadaşımın kendine inancı tam. çocukluğundan beri tanımasam ben de inanıcam ama bir mucize olmazsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…