Samanlık seyran olur diyosunuzda neden kayınvalıde aynı yerde siz yaşamayıp ayrılıyorsunuz ben kaynvalıde için evlenmem bile ben galiba zora gelemiyom
Samanlık seyran olur diyosunuzda neden kayınvalıde aynı yerde siz yaşamayıp ayrılıyorsunuz ben kaynvalıde için evlenmem bile ben galiba zora gelemiyom
hemde izmir bnce hıc dusunmeizmir kirazlı köy
benim dedemin köyde at çiftliği vardı bende at biniciliği yapıyordum o dönemde buaarada ozamanlar daha ortaokul öğrencisiydim ve aileme yalvarırdım yaz tatilinde gider beni almaya geldiklerinde çığlık kıyamet ben burda yaşıycam bırakın beni diye kendimi parçalardım ve cidden o dönem orda kalsaydım şehir hayatını düşünmezdim bile heralde....ama şuan bakyorumda asla ve asla yapamazmışım köyde falan...büyük şehirdeki imkanları yaşayıp gören insan asla yapamaz... çok çok zor alışır yapmak zorundaysada....ama sewgilin orda yaşadığı için ona okadar doğal geliyorki şuan anlayabiliyorum...
o zaman gıtme kaynana bela olur zaten sen gtmesen o gelır emn olgdip görmedim orayı izmiri bilirim kendisi manisada anesi orada ev yapmış dagın tepesinde demişti sıkılmak var kaynanayla ev 200 metre her akşam orda agznı aradım gitmeyiz bazn gideriz diyr ama emnim hergn orda olcaz çnkü anesine düşkn kıramaz özendm hep ögretmen olup iki aileden uzak ama olmadı ben kaynana istemıyom
ona dogal gelsin bana gelmiyorben kendi köyümzde zor kalıyorumanlamıyo kalırız diyr akllı bde ev yapmış dagn tepesine
walla bncetabiki gelir o ynden istemiyom kaynana olmasn gderim olmaz kaynana basa bela ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?