Köy Kabusu

Öyle çok isterdim ki bu işe yaradı demeyi😔
Maalesef böyle insanları köpek fılan korkutmuyor
Bizim 3 tane köpeğimizi zehirlemişlerdi
Hatta bi tanesine atılan işkembe yemyeşil olmuştu yanına yaklaşan annem de kokusundan hastanelik oldu 😔

Kades yükleyeceksiniz
Evinize kamera taktıracaksınız
Bütün köylü bir olup güzel bir meydan dayağı atacaksınız ölmeyecek ama yerınden de kalkamayacak bidaha
Allahın belaları
Sanmayın ki sadece sizin orda var
Bütün köylere musallat oluyor bu insanlar (insan dedim pardon mahlukatlar)
Cok uzuldum, annenizin neler hissettigini tahmin edebiliyorum. İki tane kopegim var arazi de duruyorlar. Cunku her yer zehir dolu bu koyde. Buraya ilk geldigimizde bi kopek vardi sokakta, arada besliyordum. Sonra bir gun gorunmez oldu. Ne oldu diye sordugumda cakallar icin koydugumuz zehirden yemis dediler. Cok uzuldum. Koylu surekli domuzlar ve cakallar icin zehir kullaniyor. Hepsi birer zehir uzmani. Koyluyle isbirligi yapamiyorum cunku tutarli degiller. Tum köy akraba. Bize gelip giden herkes ya bir hayvaninin calindigini ya da esyalarinin kayboldugunu soyledi. Bizi onlardan kiskaniyormus bu yuzden onlara zarar veriyormus. Yani bir gun gelip, onun ustune kaynar su dokmem gerektigini soyluyor, ertesi gun ... abimiz diye bahsediyorlar. Aptala dondum. Burasi her acidan ezber bozduran bir yer. Koyu ve koyluleri cok iyi tanimam ,burada tanidim diyebilirm ama burada gorduklerim ve yasadiklarim gercekten normal bi insani delirtebilir.
 
bence evi bitirip satma derdini bırakın en kötü bi süre ara verin, psikolojinizi bozmaya hiç bir şey değmez. onlar da belalarını bulurlar umarım.
Bende aynen sizin gibi dusunuyorum ama kocami ikna edemiyorum. Cok zor ve artik kompleks bir konu olmaya basladi. Biraz yalniz birakildim diyebilirim. Ben isime gucume bakayim, sen bu psikolojiyle kendin ugras modunda. O yuzden somut bi cozum ariyorum.
 
Evinize alarm sistemi kurdurun kameralı olanlardan
Kamera kayıtları ile şikayette bulunursanız deliller dosyaya konabilir.
Jandarmanın bişey yapmaması delil yetersizliğinden olabilir.
Kuracağınız sistemle deliller sunulmuş olur
 
Merhaba, sorunumu bastan sona ayrintisiyla yazmam gerek ama cok uzayacak ve okunurlugunu kaybedecek bu yuzden ozetle hemen yaziyorum. Avukat bir tanidigi olan ya da benzer seyler yasayip sonuc almis birileri varsa yardim ederlerse minnettar olurum.
Bir yil once,emekliligimize az kaldigi icin, arazimize ev yapmak uzere koye tasindik ( balikesir havran'a bagli bir koy) maddi sebeplerden 7 yildir bos duruyordu cok sıkısarakta olsa gecen yil baslamaya karar verdik ve yine maddi sebeplerden araziye yakin bi kõy evini tuttuk. Hemen bitisigimizde cöpluk gibi bir bahce ve harabe kullanim disi 3 yapi var. Burayi kullanan bi kari koca var, evleri uzakta ama surekli burdalar ve geldigimiz gunden bu gune hayati bize zindan ettiler. Neredeyse sifir uykuyla yaziyorum. Adam hirsiz! köylunun koyunlarini, esyalarini ve paralarini caliyor jandarma da kayitlari var.Hatta bi baska kõyden ortagi bile var. Köyun muhtari ve esim gidip bizzat sikayetci olmalarina ragmen herhangi bir islem yapilmiyor. Bu hirsiz adam ve azmettirici karisi gece gunduz bizi burdan yollamak icin taciz ediyolar. (Cunku hirsizlik yaptiklarinda bu harabeleri kullaniyorlar) Ayni zamanda burada cok uzun suredir kacak su da kullaniyorlar. Köylu koyunculuk yapiyor ve bu sahis, ilk süte su kattigi icin muhtarla arasi bozulmus. Sonrasinda hirsizliklar patlak vermis.
Ben cozum bulamadigimdan tasinmak icin her gun yalvariyorum ama maddi sebeplerden tasinamiyoruz. Simdi esim istanbul'da burada yalnizim, yalnizliktan korkan biri de degilim. Ben aksam 10da yatmak uzere isiklari kapatiyorum,11 de " bam" sesiyle uyaniyorum. Gizlendigi bi noktadan sabaha kadar taciz ediyor. Gunduz geldiginde, camdan disari bakamiyorum gozunu dikip hic ayirmadan bakiyor. Sabah 8 de karisi geliyor tek basina canavar sesiyle kendi kendine konusuyor, bagriniyor. Evimizde kaybolan matkap, cantamdan kaybolan paralar, buzdolabinda buldugum tas daha niceleri...Ki ilk geldigimde ben bu insanlarla iyi gecinmek icin elimden geleni yaptim ama sonuc bu.
Simdi ozetle esim geldiginde jandarmayi tekrar ariycam ama sonuc alabilecegimi sanmiyorum.(onceki deneyimlerimizden... Gurultu tacizini gectim, hirsizlik suc olarak gorulmuyo) Psikolojim ve uyku durumum sebebiyle her an siddet uygulama potansiyelim oldugunu goz onunde bulundurarak ben bunlari gebertmeden nasil bir sonuc elde edebilirim? Yardiminiz lazim.
Dip Not: Tasindigimizda koyden bir cok kisi ziyarete geldi ve herkes bu insanlardan illallah etmis. Ama is somut bir sey yapmaya geldiginde ölu taklidi yaptiklarini da gördum.Tek cözum biran once burdan kurtulmak gibi ama esim kışı burada gecirmemiz gerektigini soyledi. Ve delirmek uzereyim. 44 yasindayim bu gune dek bir cok cirkin ve korkunc insanla karsilastim ama bunlar resmen arsizligin, utanmazligin ve ahlaksizligin en cokta sinsiligin son noktasindalar. Atladigim cok fazla sey var ama bu haliyle bile cok uzadi. Akil akildan ustundur umarim ise yarar bi fikir cikar.
Kamera yerleştirin eve bence
 
Valla bu büyük sehirlilerin köy hayali beni benden aliyor , herkes amerikan filmlerindeki gibi sanıyor köyleri
Arkadaşım satın arsanizi taşının ya da satmıyoruz derseniz tutun iki tane adam dovdurun herifi , başka çareniz yok çok net söylüyorum baş edemezsiniz
 
Kazanamayacağınız bir savaşa girmissiniz. Devir bunların devri... Hiçkimse size yardımcı olmayacak, boşuna beklemeyin... Ancak ve ancak öldürülürseniz 2 yıl yatıp çıkarlar "belki" ama ölmeden asla kurtulamazsiniz veya sesinizi duyuramazsiniz.... Satın savın kaçın, canınızı kurtarın....
 
Jandarmayi ilk cagirdigimda uzaklastirma kararini sordum, olur mu oyle sey dedi. Kamera var da jandarma umursamiyor, bi avukatla konusmam lazim ama bi yaptirimi yoksa gidip bosuna para harcamak istemiyorum. Maddi durmumuz insaat yuzunden kisitli. Hukuken bi sonuc alamazsam kendim sarar vermek zorundayim ya da birini tutucam. Cunku durmuyorlar.
Jandarma basindan savmak icin demis olabilir bence iyi bir avukatla gorusun.kucuk yerlerde jandarma bile adam tutar
 
Bu omurgasiz yaratigin dún geceden beri yapmadigi rezillik kalmadi. Gece 1 gibi basladi arkada bam gum sesler yapmaya. Ben de kocami aradim, mahkeme, avukat, uzaklastirma vs. bagira cagira konustum. Belki korkar da defolur gider diye...Ama daha cok azdı. Ben de baktim olmayacak, hem yalniz hem asiri uykusuzum ve bu köy bu rezilligi gorup sessiz kaliyor bari sabaha kadar bekleyip, kafasini yarayim dedim :).İnceldigi yerden kopsun diye. Sabah gun isidiginda cikti saklandigi delikten ama ben terasa cikana kadar kör noktaya gecmis. Elimde tas bekliyorum cikmasini ama cikar mi? Oldugu yere doğru ufak taslar attim baktim ki arkasina bile bakmadan kaciyor. Ben de yandaki metruk yerin catisina attim taslari. Orayi asagi indirmeye karar verdim. Bir yandan atiyorum diger yandan sovuyorum. Az once dalmisim bi gurultuyle uyandim. Baktim gelmis gene omurgasiz surungen. Dev bir sülükle ugrasiyorum ben ve bunu bana ne hakla yapabilir bunu yediremiyorum.

Ya anlatilmaz yasanir, denize yakin olsun, toprakla ugrasalim, sebze meyve yetistirelim, herhangi bir köye yolu dahi olmasin diye defalarca söyledim ama sonuc bu oldu iste sartlar... Denilecek cok sey var da burada yazamiyorum. Umarim bir gun biter. Bir kadin adim adim nasil delirir ya da delilige dogru cok ince bir cizgide nasil yurur, bunu simdi anliyorum.
 
Tv kanallari bununla ilgilenmezler diye dusundum. Burasi 40 haneli bi koy, hic sanmiyorum bununla ilgileneceklerini. Bir de ben tam ifade edemedim. Cokta insansi durtulere sahip degiller. Utanma duygulari yok. Bi gun asiri buyuk kavga ediyolar ertesi gun hic birsey olmamis gibi can cigerler. Yapilari genel olarak bu.
Müge anlı da çıkmıştı. Havran ın bir köyünde yine cinayet işleniyor. Köyde kimin elinde kimin cebi belli değildi. Benimde ailem edremitte bilirim o kültürü yoz yobazlar. Ahlaksızlar. Başkalarının bahçelerinde saksılarda kenevir yetştiryorlar jandarma farkında ama umurlarında değil. Allah sabır versin çözümü yok
 
Konunuzu okuyunca anladığım kadarıyla,bu insanlar sizin orada olmanızdan rahatsız,yaptıkları hırsızlık gibi illegal işleri görüp,işlerine bir nevi taş koymanızdan rahatsızlar ve size huzur vermeyerek oradan gitmeniz için taciz ediyorlar.
Öncelikle evinizin etrafında bir takım önlemler alın.
Arkadaşlar kamera taktırmanızı önermiş. Bunu yapabilirsiniz.
Ben iyi cinsinden iki tane koruma için köpek beslenmenizi öneririm.
Ayrıca,yaşadıklarınızı bir dilekçe haline dönüştürüp,bu harabe binaların ve buraya dadanmış bu insanların can güvenliğinizi tehdit ettiğini ifade edip,savcılığa verin.Bu konuda yazılı bir başvurunuz mutlaka olsun.Kendinize dikkat edin.
Köpeği de zehirlerler
 
Bende aynen sizin gibi dusunuyorum ama kocami ikna edemiyorum. Cok zor ve artik kompleks bir konu olmaya basladi. Biraz yalniz birakildim diyebilirim. Ben isime gucume bakayim, sen bu psikolojiyle kendin ugras modunda. O yuzden somut bi cozum ariyorum.
Kocanız neden yanınızda değil?
Sonuçta bu hayali birlikte kurdunuz ama cefasını siz çekiyorsunuz
 
Bu omurgasiz yaratigin dún geceden beri yapmadigi rezillik kalmadi. Gece 1 gibi basladi arkada bam gum sesler yapmaya. Ben de kocami aradim, mahkeme, avukat, uzaklastirma vs. bagira cagira konustum. Belki korkar da defolur gider diye...Ama daha cok azdı. Ben de baktim olmayacak, hem yalniz hem asiri uykusuzum ve bu köy bu rezilligi gorup sessiz kaliyor bari sabaha kadar bekleyip, kafasini yarayim dedim :).İnceldigi yerden kopsun diye. Sabah gun isidiginda cikti saklandigi delikten ama ben terasa cikana kadar kör noktaya gecmis. Elimde tas bekliyorum cikmasini ama cikar mi? Oldugu yere doğru ufak taslar attim baktim ki arkasina bile bakmadan kaciyor. Ben de yandaki metruk yerin catisina attim taslari. Orayi asagi indirmeye karar verdim. Bir yandan atiyorum diger yandan sovuyorum. Az once dalmisim bi gurultuyle uyandim. Baktim gelmis gene omurgasiz surungen. Dev bir sülükle ugrasiyorum ben ve bunu bana ne hakla yapabilir bunu yediremiyorum.

Ya anlatilmaz yasanir, denize yakin olsun, toprakla ugrasalim, sebze meyve yetistirelim, herhangi bir köye yolu dahi olmasin diye defalarca söyledim ama sonuc bu oldu iste sartlar... Denilecek cok sey var da burada yazamiyorum. Umarim bir gun biter. Bir kadin adim adim nasil delirir ya da delilige dogru cok ince bir cizgide nasil yurur, bunu simdi anliyorum.
Ya ablacım deli misin? taşla hakla hukukla korkutabilir misin sence bu yaratıkları? Köy meydanında boğazını kesseler kimse demez bunlar yaptı diye, görmedik derler,kim vurduya gidersin....Bırak ne varsa topla bavulunu git ....sat arsayı üç beş eksigine, ugrastigina değmez
 
Sizi asla daha fazla germek istemem ama bana eşiniz de çok tuhaf geldi. Maddi imkansızlıklar yüzünden orada yaşamak zorunda olmanızı anlarım ama ben işime gücüme bakayım sen bunlarla ugras zihniyeti çok bencilce. Onun sizin adınıza sizden daha tedirgin olması gerekir. Mecbur bırakması hiç hoş değil
 
Bu omurgasiz yaratigin dún geceden beri yapmadigi rezillik kalmadi. Gece 1 gibi basladi arkada bam gum sesler yapmaya. Ben de kocami aradim, mahkeme, avukat, uzaklastirma vs. bagira cagira konustum. Belki korkar da defolur gider diye...Ama daha cok azdı. Ben de baktim olmayacak, hem yalniz hem asiri uykusuzum ve bu köy bu rezilligi gorup sessiz kaliyor bari sabaha kadar bekleyip, kafasini yarayim dedim :).İnceldigi yerden kopsun diye. Sabah gun isidiginda cikti saklandigi delikten ama ben terasa cikana kadar kör noktaya gecmis. Elimde tas bekliyorum cikmasini ama cikar mi? Oldugu yere doğru ufak taslar attim baktim ki arkasina bile bakmadan kaciyor. Ben de yandaki metruk yerin catisina attim taslari. Orayi asagi indirmeye karar verdim. Bir yandan atiyorum diger yandan sovuyorum. Az once dalmisim bi gurultuyle uyandim. Baktim gelmis gene omurgasiz surungen. Dev bir sülükle ugrasiyorum ben ve bunu bana ne hakla yapabilir bunu yediremiyorum.

Ya anlatilmaz yasanir, denize yakin olsun, toprakla ugrasalim, sebze meyve yetistirelim, herhangi bir köye yolu dahi olmasin diye defalarca söyledim ama sonuc bu oldu iste sartlar... Denilecek cok sey var da burada yazamiyorum. Umarim bir gun biter. Bir kadin adim adim nasil delirir ya da delilige dogru cok ince bir cizgide nasil yurur, bunu simdi anliyorum.
Toplayıp eşyalarınızı arkanıza bakmadan gideceksiniz.Eşiniz de tek laf etse sadece bir gece tek başına orda kalmayı teklif edin. Canınızdan kuymetli değil hiçbir mal mülk. Ayrıca eşinize çok şaşkınım. Bu ne rahatlık. İnsan delirir ki biz tanımadığımız halde sinirlendik burda size yapılanlara.
 
Kocaniz sizi nasil yalniz birakiyor gercekten?
Bu arada ilk defa Boyle enteresan bir konuyu okudum, gercekten cozum ne olur, jandarma nasil etkisiz kalir, merak icinde konuyu takip ediyorum.

Belki sacma olacak ama sosyal medyanin gucunu mu kullansaniz? Hani instagramda vs paylassaniz?
 
Allah Allah sasirdim nasıl köy orası .
Biz yilalrdir eşimin köyüne yazları gideriz kışın şehre döneriz.evimizin anahtarını kapıdaki paspasin oraya koyarız .köy evi kimse kimsenin kapı açık olsa dahi evine adım atmaz bahçedeki meyve sebzesine dahi ellemez .bir kez daha şükür ettim insan gibi insanlarla yaşadığım için.ve memleketim için .köyde bunları yapanları varya bizim köylü sacmayla afedersin kıçından vurur.ahlaksiz bir bayanı rahatsız etmek köy yerinde nedir yaa.yeminle köylü gırtlağını sıkar bizim buralarda.terbiyesiz .hayır jandarmada bir acayip.bayani gece uyutmamak rahatsızlık vermek nedir yaa.yeminle gelip o herifi deli karisini köyde tur attirasim geldi
 
X