- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Peki siz eşinizin sizin ailenizin yanında 1 ay kalmasını istiyor musunuz.Ayrıca 10 gün bir ailede kalıp 10 gün diğer ailede kalıp diğer günleri kendinizede ayırabilirsiniz.Maalesef yeni bir dert ile karşınızdayım.
Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz fakat bu yolun daha başında birçok sorunla uğraşıyoruz bu nedenle vazgeçme aşamasına geldim.
Erkek arkadaşımın ailesi kırsal bir yerde köyde yaşıyor. Bizim de yazın 2 ay tatilimiz var ve bunun yarısını onun ailesiyle yarisini da benim ailemle geçirelim diyor. Ben onun ailesiyle kalmak bir yana esas olarak koyde kalmak istemiyorum. Hayatimda köyde kalmadim. Kendi annemin köyüne bile gitmedim çünkü çok sıkıcı ve kimse gitmiyor disardan gelen gelinler bile 1 kereligine gidip 1 hafta ya da birkaç gün kalip geliyorlar. Üstelik bunlarin köyü asiri muhafazakar ve ben hic baskalariyla kalmadim cekiniyorum nasil dururum koskoca 1 ay ne yaparim diye... Annem duysa kiyameti koparır zaten o ayri bir konu. Biz tatilimizi ille bir yerlerde mi gecirmek zorundayiz evimde yatip uzanmak benim hakkim degil mi ailesinin yaninda ne dinlenebilicem ne baska bir sey... rahat bir hayat yasamadim ve rahat yasamak icin okudum ettim simdi tatilimi böyle geciremem diye düşünüyorum... Bu sorunlarimizin sadece biri...
Sizce kim hakli?
Sen ailenle kal diyorum ben 1 hafta 2 hafta kalayim ailemin yanina gideyim ona da hayir diyor...
Annenin kıyameti kopartacagi bi durum yok sonuçta yarısınıda senin ailenle geçirmekte kabul etmiş köy yaşamındaysa abartılacak bi durum yok illa 1 ay diyede bişey yoktur 10ar gün kalır dönersiniz evine
Hayir ben buyuk bir sehirde yasamama ragmen bunu ondan istememPeki siz eşinizin sizin ailenizin yanında 1 ay kalmasını istiyor musunuz.Ayrıca 10 gün bir ailede kalıp 10 gün diğer ailede kalıp diğer günleri kendinizede ayırabilirsiniz.
Simdiden bu konuda zitlasmaniz yanlış ama sene seneyi tutmaz10 gunu kabul etmiyor
Köyde bağ bahçe işimi var illa 1 ay diye istemesinin nedeni omu.Ki elinizi vicdaniniz koyun kendi kardesleri koyde buyumus etmis annesi babasi onlari sehre gelin vermiş koye ugradiklari yok ben sehirde büyüdüm çalışıyorum benden 1 ay koyde kalmami istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?