- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
-
Nisandan sonra evlilik teklifi ne ayol hadi sunu da adetten yapalim der gibi. Aileler tanisir evlilik teklifi olur nisan olur evlenirsinVe tüm bunlardan dolayi sürekli kiz kardesinin profiline bakip agliyorum okudum ettim diyorum su kadar degerin yokmus... Nisanlisi ona tektas almis sorun tektaş degil bana diyor ki söz nisan olmadan bizde olmaz. Ben de diyorum teklif olmadan söz nisan olmaz... tamam edicem diyor ama ne anlami kaldi?
Eşinde Een şehirde kalmam dese ne diyeceksin. Mecburen dişini sıkıp bir ay köyde kalacaksınMaalesef yeni bir dert ile karşınızdayım.
Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz fakat bu yolun daha başında birçok sorunla uğraşıyoruz bu nedenle vazgeçme aşamasına geldim.
Erkek arkadaşımın ailesi kırsal bir yerde köyde yaşıyor. Bizim de yazın 2 ay tatilimiz var ve bunun yarısını onun ailesiyle yarisini da benim ailemle geçirelim diyor. Ben onun ailesiyle kalmak bir yana esas olarak koyde kalmak istemiyorum. Hayatimda köyde kalmadim. Kendi annemin köyüne bile gitmedim çünkü çok sıkıcı ve kimse gitmiyor disardan gelen gelinler bile 1 kereligine gidip 1 hafta ya da birkaç gün kalip geliyorlar. Üstelik bunlarin köyü asiri muhafazakar ve ben hic baskalariyla kalmadim cekiniyorum nasil dururum koskoca 1 ay ne yaparim diye... Annem duysa kiyameti koparır zaten o ayri bir konu. Biz tatilimizi ille bir yerlerde mi gecirmek zorundayiz evimde yatip uzanmak benim hakkim degil mi ailesinin yaninda ne dinlenebilicem ne baska bir sey... rahat bir hayat yasamadim ve rahat yasamak icin okudum ettim simdi tatilimi böyle geciremem diye düşünüyorum... Bu sorunlarimizin sadece biri...
Sizce kim hakli?
Sen ailenle kal diyorum ben 1 hafta 2 hafta kalayim ailemin yanina gideyim ona da hayir diyor...
Eşinde Een şehirde kalmam dese ne diyeceksin. Mecburen dişini sıkıp bir ay köyde kalacaksın[/QUOTE
İyi de koca bir ay niye dişini sıkmak zorunda kalsın ki mecbur mu koca tatili istemediği bir yerde geçirmeye.eşi de kızın ailesinin yanında kalmak zorunda değil herkes çok istiyorsa kendi ailesinin yanında kalabilir.bir ay az süre değil ki
Memleket meraklisi bir koca daha.Universite ogrencisi mi bu beyefendi?yaz tatili gelince koşa koşa aile yanina gidecek.Olgunlasamamis uzak dur.
Bu konuyu açan kisi de annesi... Oglum sen evlenicez diyosun da o koyde kalir mi demis.
Tatilimin yarisini köyde gecirmemi istiyorlar ailesiyle.Köyde mi yasamanizi istiyorlar ?
ay bazıları kalırım nolcak falan demişte ben 19 yaşımda ilk kez köye gittim. konya sarayönü. Allahımmm 3. gün dedim ben geri istanbula gidicem. Anne tarafi izmirli oldugu için izmire çesmeye foçaya alışmışım cok sıkıldım orda .Bide düz kuru toprak hiç birsey yok ot bile bitmemiş.mesela konyada baska köy daha gördüm yeşillik falandı daha güzeldi.
Güzel bi köyse taş çatlasa 15 gün kalıniŕ. Zaten mangaldı aman şu tepeydi bu tepeydi gezelim derken zaman geçer o günlerde ama fazlasi olmaz insan evini özlüyo bi süre sonra.
Ayyyy o zaman aynı babamın köyü gibi de sevgilin öküz değilse seni mangala zarta zurta götürür canım komşu gezmesi falan gitmezsin sanki o köyde mi yaşiyosun. Ama şimdiden hayır de aslaaaa tamam deme. 1 ay degil 1 yıl bile kalabilcek bi insan olsanda yok yapamam kalamam de. zaten evlenince tepeye çıkıyolar simdiden dizginleri verme elineOnlarin koyde kadinlar pek çıkmıyormus...
Ayyyy o zaman aynı babamın köyü gibi de sevgilin öküz değilse seni mangala zarta zurta götürür canım komşu gezmesi falan gitmezsin sanki o köyde mi yaşiyosun. Ama şimdiden hayır de aslaaaa tamam deme. 1 ay degil 1 yıl bile kalabilcek bi insan olsanda yok yapamam kalamam de. zaten evlenince tepeye çıkıyolar simdiden dizginleri verme eline
ohoooo hiç bişey olmaz böyle sömürülerle. istediğini yaptirana kadar hersey olursunuz.Ailesini istemeyen gelin oldum şimdiden gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?