Köyde Kalır Mıydınız?

Eger cocuk olsaydiniz koy hayati size cok eglenceli gelebilirdi. Ama erkek arkadasinizin size bu yaşta bu tarz bir dayatma yapmasi hic ama hic hos bisey degil. Tepkinizi koyup ben ne zaman donmek istersem donerim sen karisamazsin diyemezmisiniz ? Cunku suan bana esim boyle bisey yapsa bu cevabi alir.

Ki elinizi vicdaniniz koyun kendi kardesleri koyde buyumus etmis annesi babasi onlari sehre gelin vermiş koye ugradiklari yok ben sehirde büyüdüm çalışıyorum benden 1 ay koyde kalmami istiyorlar

Bir ay köyde kalırken annenize ne diyeceksiniz?

Ben köye bayılırım. Ama sevmiyorsanız sevmiyorsunuzdur. Sevmediğim yere de sevdiğim kişinin ailesi için giderim ama bir ay ne yav? O da evliysem giderim. Daha evlenmeden bu kadar yüz vermek sizin aleyhinize. Sevgiliniz sizi mecbur bırakıyor, ona hayır diyemiyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz...

Mesele köy veya şehir tatili değil ki. Bunun zorla yaptırılmak istenmesi. Yapacağım varsa da yapmam.

Bir de adam tatillerin tamamında ailelerle olalım diyor, daha azına da razı olmuyormuş.

Başbaşa otelde deniz tatili: Yok
Arkadaşlarla tatil: Yok
Çadır tatili: Yok
Yurtdışı tatili: Yok
Karadeniz turu: Yok
Kültür turu: Yok

O yok, bu yok. Ne var, 2 ay aile tatili. Yok ya!

Kalir miydim kalirim koyde buyudum ben. Ohh miss. Gerci bizimki deniz kenari tatil kasabasi gbiydi ama olsun dedemle hergun tarlaya giderdik ne guzeldi ki metropol bi sehirde dogdum yasiyorum ama giderim :) annenizi ilgilendiren bi durum yok. Kaldi ki bunun pazarligi da yersiz. Simdi oyle der snra degisir o durum. Gidersiniz donersiniz sonra bi ara tekrar gidersiniz fln filan kurala baglayacak degil heralde esiniz. Kaldi ki yaz tatilimde basin gidin birazda otele cadira vs yahu.

Türkiye'nin en kirsal ilini ilcesini koyunu düşünün...

Şu Zaman'da böyle düşünen erkek kaldı mı kaldıysa da bir düşün derim.Evinde vakit geçirmek beraber gezmek eğlenmek varken 1 ay köyde durmak nedir?Büyük ihtimal ailesi aşılıyordur şimdiden bu düşünceleri.

O zihniyetten çıkamadıysa işin zor

Baştan cok dedim yapamayiz diye ama orta yolu buluruz dedi... simdi size diğer derdimi açıyorum bakin da gorun...
Ya o orta yol bulunmaz. Köylü adamin zevki ve aliskanliklari da ona goredir. Sizle bagdasmayabilir,gayet normal. Vazgecin evlenmekten derim yoksa basiniz cooook agrir

Ve tüm bunlardan dolayi sürekli kiz kardesinin profiline bakip agliyorum okudum ettim diyorum su kadar degerin yokmus... Nisanlisi ona tektas almis sorun tektaş degil bana diyor ki söz nisan olmadan bizde olmaz. Ben de diyorum teklif olmadan söz nisan olmaz... tamam edicem diyor ama ne anlami kaldi?

Türkiye'nin en kirsal ilini ilcesini koyunu düşünün...
Gitmek istememek en dogal hakkiniz elbette isterse ailesi paris te otursun. Basbasa da kalmak isteyebilirsiniz. Birde boyle seylerin tadi insanin kendi ailesiyle cikiyo. Ayni yerde esimin ailesi yasiyo bizde 2 ay tatiliz 20 gun fln gidiyoruz ara ara. Ama bn gittigimde akrabalara ananeme kaciyorum gunduzleri. Ona ragmen eskiden tum tatil kaldigim yer batiyo bana. Diceksiniz ki ben istemiyorum boyle boyle. Evlilikte 4. Yilina girmis bi insan olarak nacizane bana verilen nasiati paylasiyorum bastan hayir diyemezsen snradan hic diyemezsin

Konu sahibi sende ne yapman gerektiğini biliyorsun ama fikir danışıyorsun burda.Biz ne dersek diyelim senin bu adamın her dediğini yapacağına adım kadar eminim daha fazla yorum yapamıcam

Benim eşimin ailesi de köyde yaşıyor.Ayrıca ev ortamları da hiç müsait değil çok kalabalık.inanın gittiğimde doğru düzgün banyo falan yapamıyorum tuvalete gitmek bile işkence gibi geliyor.Dolayısıyla asla kalmam o kadar süre.en fazla kaldığım dört beş gündür.Benim yaz tatilim de iki ay bana diyorlar gel köyde dur.sen benim az da olsa rahat edebileceğim şartları sağlamamışken nasıl o kadar süre orada kalmamı beklersin ki.vallahi o bir kaç gün bile geçmiyor çok zor geliyor.İstersem gidip ailemin yanında kalıyorum yoksa evimdeyim.eşimin izni o kadar yok yazın çalışıyor.Ha eğer olsaydı ve gel ailemin yanında dur deseydi yine kalmazdım.Yıl boyu çalışmışım yorulmuşum bir tatilimi de kafama göre geçireyim yani,niye eziyet çeke çeke istemediğim bir yerde kalayım.evimde otururum çok daha iyi.Ayrıca nişanlınız köyde çalışıyormuş şu durumda sizden de iş bekleyecekler aynı bizde olduğu gibi.Asla kabul etmeyin,daha ortada evlilik bile yokken bunu size dayatmaya çalışan bir erkekle evliliği de çok iyi düşünün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…