Köyde uyuyamamak

Köyde mi sadece? Böcek, haşere korkusu mu?
Her yerde böyle iseniz işiniz zor.
Bebeğiniz olsun bak yastığı görünce uyursunuz :)

Bende yatak seçerim
Zor uyurum
Evimden uzaklaşmamaya çalışıyorum

Kim ne derse desin
Yatılı misafir de sevmem
Yatılı gitmeyi de

Bende isterdim yolda bile uyuyan olmayı

Buna yerini yadırgamak denir. Ben de uyuyamam.

Sızı Cook ıyı anlıyorum. Gece yatmak ise konu kendi annemlerden bile gece yarısı donerim. Kesinlikle uyuyamam. Bir kac defa kalmak durumunda kaldım sabah yedide geldım eve. Koy konusuna gelince esım ve bızım memleketimiz aynı. Bu yasıma kadar hıc gormemıstım tatil amaclı gıttik bizde gece gıyındıgım bir kıyafeti hırkamı falan yastığımın ustune sarıyor oyle yatmaya calısıyordum ben. Biraz etki etmişti bana ama benim ıcınde buyuk problem bu.Sızınkı nasıl bilmiyorum ama benim ki koyle de alakalı degıl. Heryerde aynıyım annemlerde bile.

Ben de kalamam kimsede, huzursuz olurum, hele tuvalet... Cisim gelmesin diye su icmedigimi bilirim.
Eger kalmak zorundaysaniz bitkisel uyku ilaclarindan alin her aksam, baska yolu yok.

bende kalamam baska yerde bazen bag evıne gıdıyoruz kayınvalıdemın
allahım sızofrene baglıyorum bortu bocek mevzusu tedırgınım
hele baskasının evınde tuvalete gırmek falan ... herkesın uyumasını beklerım sabaha karsı sesssız sessız nıyeyse
yerımı cok yadırgarım bende . ama tabıkı seyahatlere cıkıyoruz boyle durumlar ıcın bılgısayarım hep yanımdadır . cay kahve muhabbet sohbet edecegım kımse yoksa fılm acar ızlerım ıdare edılır bırkac gun

Bekarken annenin evinde yaşamıyor muydun? Annemde bile kalamiyorum demen abes.

Orda kalmak istemedigin için uyku tutmuyor olsa gerek.

Annenizde onceden nasil uyudunuz? Bekarken onlarla yasamadiniz mi?
Siz koyu kafaya takmaktan uyuyamiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…