koyden bidonda yogurt getirecek....

Görmek , cevap vermek zorunda değiliz ki ? Görmezden gel butonu bu yüzden var.

Kim olursa olsun alay etmeye hakkımız yok.

50 defa bosanacagim der , bosanamaz , gündelik hayattan bir derdi kafasına takar, buna karışmaya da hakkımız yok.

Konu sınırlaması da yok üstelik. Cok bunaltan üyenin konusuna girilmez , çözüm bu.

Simdi ergensin sen sus diyebilirler linc de yiyebilirim ama yazicam inan bazilari cok vicdansiz gercekten

Ablalarim dalga gecmeyin hem cok gunah hem de belli ki bu evlilik onu cok yipratmis ama bebegim var diye bosanmiyor bosanamiyor dusunsenize mutsuz oldugunuz bir evliliginiz var napardiniz?

Ablalarim dalga gecmeyin hem cok gunah hem de belli ki bu evlilik onu cok yipratmis ama bebegim var diye bosanmiyor bosanamiyor dusunsenize mutsuz oldugunuz bir evliliginiz var napardiniz?

Boşanırdık. Çocuk evliliği bitirmemek için sebep değildir. Mutsuz bir evlilikte de sağlıklı çocuk büyütülmez.

Yalnız sıcak süt plastik bidona koyulup yoğurt yapılırsa sizce doğru olur mu? Sıcakla plastik temasını bir araştırin
sicak plastikte yapilmiyor bana tencerede geliyor
bazen bidonda geliyor onuda yine tencerede mayalayip bidona sonradan aktariyorlar

Keçi yoğurdun verirken kontrollü verin, ishal yapıyor bazı çocuklarda, ama inanılmaz faydalı. Anne sütüyle eş değerdir keçi sütü. Oğlum emmedi ona ne kadar aradım bi bilseniz. Acaba eşinize sütü versinler, yoğurdu ben mi mayalıyım deseniz. Süt kaynayınca mikrobu kırılır

Psikolojisi en muhteşem kadının bile kocası dengesizse o kadının psikolojisi bile alt üst olur.

Ki bu kadının kocası tam bir ş....
Bugun boşanacağım deyip ertesi gün ilişki isteyen bir psikopat.

Konu sahibi lütfen psikolojik destek al. Evladının pis temiz, hijyenik organik zımbırtılarından önce psikolojisi sağlam bir anneye ihtiyacı var.

Ben sizin bu yazdığınız yorumda,konu sahibine herhangi bir katkıda bulunabileceğiniz birşeyler görmedim. Lakin eleştirdiğiniz üyelerin sanırım ben de dahilim, önceki konularındaki yorumlarımızı görmeden önyargılı davranmayın derim.

Tek tek alıntı yapamıyorum ama bir kişi de yok sayın demiş. Ben tüm yorumlarımda olayları gerçek dışı algıladığını, asıl önemli olan durumları, eşine de kendine de bebeğine de eziyet etmemesi gerektiğini tedavi olması gerektiğini yazdım. Peki ya siz? Gözardı diyorsunuz, gerçek hayattan bahsediyorsunuz sonrada. Ben gerçek hayatta böylesine sorunlu ve bebeği olan bir kadını asla gözardı etmem, gözünü açmak için, dilini bulup tedaviye ikna etmek için her yolu denerim. Sizinkisi biraz duyar oyunları gibi. Konu sahibinin de hür iradesi beni gözardı etmek isteyebilir, ya da rahatsızlık duyan her kimse.

C canimyavrumm sizin başka bir üye olma ihtimaliniz üzerinde çok durdum. Ama değilmişsiniz, fakat yine belirtiyorum durum aynı. Çalıştığınızdan bahsetmiştiniz mesela kendi ayaklarınız üzerinde durabildiğinizden. Sizce kocanız tarafından size karşı yapılan bu muameleleri hakediyormusunuz? Şuan için dert ettiğiniz bir bidon yoğurt için eşinizle yine kavga etmişsiniz. Eşiniz ben yediririm oterite benim demiş sizin deyiminizle kendinizi çıkmazdan çıkmaza sürüklüyorsunuz. Boşanma davası açılmış, daha önce de söyledim yine söyleyeyim gözünüzün üstünde kaş var diye her türlü bahaneleri öne sürüp boşanmak isteyen bir adamla cebelleşip, sütünüzün kesilmesine sebebiyet veriyorsunuz. Değer mi? Bebeğinizi mutlu, huzurlu büyütmek varken.. Yeni bir sayfadan korkmayın.

Yüzde yüz katılıyorum dediklerinize. Burada o kadar konuşuldu. Soru sahibi kadın ayrı telden çalıyor, saçma sapan şeyleri bahane ediyor. Ki bence o üye. Uzman yardımı alması gerektiği birçok kez söylendi ama kimin umurunda.

Aynen dediğiniz gibi çözüm önerileri yok ama ona buna saldırıyolar ki biri de benim büyük ihtimalle. Ama bu saldıran kadın da takıntılı. Keşke kendine de objektif yorumlar yapabilse.

Sen 100 de 100 trolsün arkadaş. Her konun ayrı saçmalık. Birde rumuzunun altına not düşmüşsün,kesin ben trolüm mesajını veriyorsun. Canın sıkıldıkça,gidip gelip kk'ya sarıyorsun herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…