- 11 Aralık 2018
- 42.603
- 264.770
- 598
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
evet çok duyarlısınız ve belki kendinizce haklısınız ama takip ettiniz mi bilmiyorum bu üyeye 50 kere zaten normal ve gerçekten yol gösterici cevaplar verildi.
karşıdaki dalga geçiyor gibi bir saat sonra başka bişeyden konu açıp yeniden akıl istedi ve insanlar bıktı gari.. sabır taşı yani..
doktoruna sor programı değil neticede burası.
kesi sutu urunleri her ne kadar moda oyle demese de cocuk ocin zararli
sutum.kesildigi icin kocam olacak adami affetmicemYa ben bişey demek istemiyorum ama kadının zaten stresten sütü kesilmiş eski konusuna baktım
Arkadaşlar biraz insaflı davranın bence.
Simdi ergensin sen sus diyebilirler linc de yiyebilirim ama yazicam inan bazilari cok vicdansiz gercektenBence buradaki bazı kullanıcıların ne kadar vicdansız olduğunun farkında değilsiniz...O kadar çoklar ki nicklerini aklımda tutmak yerine artık göz ardı etmeyi sevmiştim...Bu arada hayatın baharı 34 yaş olmuyor...
Hesap ayarlarina gidin orada ozel mesaj yaziyor degistirin oradandurum mesajimi nasil degistirebilirim
Ablalarim dalga gecmeyin hem cok gunah hem de belli ki bu evlilik onu cok yipratmis ama bebegim var diye bosanmiyor bosanamiyor dusunsenize mutsuz oldugunuz bir evliliginiz var napardiniz?
Dogru ama belli ki kadincagiz sans vermis belki duzelir diye Allah yardimcisi olsunBoşanırdık. Çocuk evliliği bitirmemek için sebep değildir. Mutsuz bir evlilikte de sağlıklı çocuk büyütülmez.
sutum.kesildigi icin kocam olacak adami affetmicem
adam kime tukurdu pardon.bana kimse tüküremez.....ben tükürtmem tükürttürrüm....ben tükürükleri adamin suratina yapistirrrim.
benim de okurken kusasım geldi
sicak plastikte yapilmiyor bana tencerede geliyorYalnız sıcak süt plastik bidona koyulup yoğurt yapılırsa sizce doğru olur mu? Sıcakla plastik temasını bir araştırin
Ben sizin bu yazdığınız yorumda,konu sahibine herhangi bir katkıda bulunabileceğiniz birşeyler görmedim. Lakin eleştirdiğiniz üyelerin sanırım ben de dahilim, önceki konularındaki yorumlarımızı görmeden önyargılı davranmayın derim.Burada yorum yapan herkesin akli melekelerinden emin miyiz hanımlar? Herkesin "yerindedir" raporu var mı?
Önce herkes kendini bir gözden geçirsin derim. Herkes kendine karşı bir dürüst olsun. Daha önce siniriniz bozulduysa demek ki anlamışsınız birşeyleri, yazmazsınız olur biter, dalga geçmek, ti ye almak da nesi oluyor? Yok eğer niyetiniz iyi ise daha da çıldırtmaya mı çalışırsınız? Bebeğini büyütmeye çalışan, kocasıyla sorunları olan (diğer tanımlamalarını psikolog arkadaşlar yapabilirler; benim saptadığım biraz obsesif takıntıları olan) tatlı bir insan gibi geldi bana. Hiç mi yok etrafınızda "boşanıcam bıktım" deyip 50 yıl evli kalmış insan? Ayrıca aklı gayet yerinde ki bebeği bırakıp gitmemiş. Onu beslemeye çalışıyor. Hiç mi gerçekten ciddi anlamda tedavi gereken insan görmediniz? Belki evhamları , takıntıları için sakinleşmesi gerekiyordur. Yapmayın hanımlar.
Yüzde yüz katılıyorum dediklerinize. Burada o kadar konuşuldu. Soru sahibi kadın ayrı telden çalıyor, saçma sapan şeyleri bahane ediyor. Ki bence o üye. Uzman yardımı alması gerektiği birçok kez söylendi ama kimin umurunda.Ben sizin bu yazdığınız yorumda,konu sahibine herhangi bir katkıda bulunabileceğiniz birşeyler görmedim. Lakin eleştirdiğiniz üyelerin sanırım ben de dahilim, önceki konularındaki yorumlarımızı görmeden önyargılı davranmayın derim.
Tek tek alıntı yapamıyorum ama bir kişi de yok sayın demiş. Ben tüm yorumlarımda olayları gerçek dışı algıladığını, asıl önemli olan durumları, eşine de kendine de bebeğine de eziyet etmemesi gerektiğini tedavi olması gerektiğini yazdım. Peki ya siz? Gözardı diyorsunuz, gerçek hayattan bahsediyorsunuz sonrada. Ben gerçek hayatta böylesine sorunlu ve bebeği olan bir kadını asla gözardı etmem, gözünü açmak için, dilini bulup tedaviye ikna etmek için her yolu denerim. Sizinkisi biraz duyar oyunları gibi. Konu sahibinin de hür iradesi beni gözardı etmek isteyebilir, ya da rahatsızlık duyan her kimse.
C canimyavrumm sizin başka bir üye olma ihtimaliniz üzerinde çok durdum. Ama değilmişsiniz, fakat yine belirtiyorum durum aynı. Çalıştığınızdan bahsetmiştiniz mesela kendi ayaklarınız üzerinde durabildiğinizden. Sizce kocanız tarafından size karşı yapılan bu muameleleri hakediyormusunuz? Şuan için dert ettiğiniz bir bidon yoğurt için eşinizle yine kavga etmişsiniz. Eşiniz ben yediririm oterite benim demiş sizin deyiminizle kendinizi çıkmazdan çıkmaza sürüklüyorsunuz. Boşanma davası açılmış, daha önce de söyledim yine söyleyeyim gözünüzün üstünde kaş var diye her türlü bahaneleri öne sürüp boşanmak isteyen bir adamla cebelleşip, sütünüzün kesilmesine sebebiyet veriyorsunuz. Değer mi? Bebeğinizi mutlu, huzurlu büyütmek varken.. Yeni bir sayfadan korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?