koyden bidonda yogurt getirecek....

Burada yorum yapan herkesin akli melekelerinden emin miyiz hanımlar? Herkesin "yerindedir" raporu var mı?
Önce herkes kendini bir gözden geçirsin derim. Herkes kendine karşı bir dürüst olsun. Daha önce siniriniz bozulduysa demek ki anlamışsınız birşeyleri, yazmazsınız olur biter, dalga geçmek, ti ye almak da nesi oluyor? Yok eğer niyetiniz iyi ise daha da çıldırtmaya mı çalışırsınız? Bebeğini büyütmeye çalışan, kocasıyla sorunları olan (diğer tanımlamalarını psikolog arkadaşlar yapabilirler; benim saptadığım biraz obsesif takıntıları olan) tatlı bir insan gibi geldi bana. Hiç mi yok etrafınızda "boşanıcam bıktım" deyip 50 yıl evli kalmış insan? Ayrıca aklı gayet yerinde ki bebeği bırakıp gitmemiş. Onu beslemeye çalışıyor. Hiç mi gerçekten ciddi anlamda tedavi gereken insan görmediniz? Belki evhamları , takıntıları için sakinleşmesi gerekiyordur. Yapmayın hanımlar.
 
Yoğurdun tadına bakın, hem tadına bakmış olursunuz bir gariplik var mı, hem de bekleyin sizde kötü etki yapmadıysa bebeğinize yedirin. Yoğurt çorbası tarifleri var, pişirip tanesiz kısmını (ayıklayıp)bebeğinize yedirebilirsiniz. Büyüklerin yediği şeylerden (tanesiz, çekirdeksiz) bebeğe ufak ufak verebilirsiniz. Kaç aylık ? Allah bağışlasın.
 
kizlar son durumu aktariyorum bayagi kavga yaptik pistir o bidonlar dedim.tarimla ugrasiyor ordakiler dedim belki icine tarim.zehiri falan koymuslardir dedim vazgecti getirmeyecek.konu kapandi
kavga yapılmaz edilir
sizin kafa boşanacağım gerçeğiyle uçtu iyice
 
Sizin gecmis konularini 2 sat acip arastirip bulup olaylari birlestirmek zorunda miyiz? Biraz ozetleyin ki yorum yapalim. Yazginiz sorunda özne yok.
 
Yaa ben de anladım @yildizliveyagmurlugeceler olduğunu ama günahtır dalga geçmeyin. Okb hastası ve psikolojisi çok bozuk. Buradakiler de dalga geçince iyice kötüleşecek.
Sanal ortam diye böyle yapıyorsunuz ama dışarda görseniz acırsınız. Çünkü var öyle tanıdığım okb hastaları ve hiç iyi değiller
 
Hanımefendi sürekli böyle yaşamak zor olmuyor mu? Herşeyi takıntı haline getirmişsiniz. Günlük yaşadığınız olaylar İçin bile sürekli konu açıyorsunuz. Size sunulan hiçbir çözümü kabul etmiyor yine de buradan yardım bekliyorsunuz. İlk başlarda sizi anlamaya yardımcı olmaya çalışan üyeler bile pes artık deyip isyan ediyor, artık eşinize bile hak vermeye başladık.

Ayrıca köyde yaşayan insanlar aptal değiller, süt bidonu ile ilaç bidonunu karıştırsın. Köyden gelen bir bidon yoğurt İçin ortalığı ayağa kaldırmanın mantığını anlayamadım, hatırladığım kadarıyla çocuğunuz organik beslensin diye çarşı-pazar organik yumurta sebze arayan da sizdiniz
 
yani bilemedim ben yedirir miydim yedirmez miydim. ama sanki keçi sütü yoğurt iyi niyetle yapılmış birşey. hani şehirde bulamıyorsunuz, köy yerinde deoğal yapalım bebek yesin gibi. kabı siz verin? anne bunun içine yap deyin? bidona değil de cam kavanoza mayalayalım, cam daha sağlıklı diyin? cam kavanoz verin?
dert etmektense böyle bir çözüm olabilir.
 
Beni yanlış anlama ama bütün konularını okumuş biri olarak diyorum, psikolojiniz ii değil.

Sizin sorununuz kocanız. Boşanıp boşanmamak en büyük derdiniz. Ama artık havaya civaya konu açıyorsunuz.

Öncelikle sağlıklı bir şekilde karar verin olmadı destek alın. Burda konu açmakla hayatınız düzelmeyecek
 
Hijyen olmayan birinin yoğurdunu , yemeğini yemek zordur. Hak veriyorum size.

Ancak keçi sütü çok faydalı. Koy çok uzak değilse etrafına buzlar koydurarak ve dondurulmuş şekilde sütü isteyin.

Geldiği zaman siz yaparsınız.

Buna imkan yoksa , sütün kaynadigini ve mikropları öldüğünü düşünerek rahatlayın .

O bidondaki mikroplarda , fabrikasyon yapımı yogurttaki katkı maddelerinden iyidir diye düşünüyorum.

Yerde olan terliği, oyuncağı kaşla göz arasinda ağzına götürdüğünde aldığı mikrop kadardır :)

Rahatlamaya çalışın. Böyle şeyler için kavga etmeyin. Yolunuzu cizmissiniz zaten, boşanma davası da açılmış. Başka konular gündeminizde zaten, yormayın bunlar için kafanızı.
 
evet çok duyarlısınız ve belki kendinizce haklısınız ama takip ettiniz mi bilmiyorum bu üyeye 50 kere zaten normal ve gerçekten yol gösterici cevaplar verildi.
karşıdaki dalga geçiyor gibi bir saat sonra başka bişeyden konu açıp yeniden akıl istedi ve insanlar bıktı gari.. sabır taşı yani..
doktoruna sor programı değil neticede burası.
 
Oysaki ben, sadece doktora sorulması gerekenleri burada soranları görüyorum. O nedenle dalga geçmek yerine görmezden gelmek en iyisi değil mi, aklı başında olanlarca...
 
koyden tereyagim koyun yogurdum gelir zaman zaman guzel guzelde yediriyorum buralardan aldiklarimizdan bin kat daha temiz oldugu kesin
Yalnız sıcak süt plastik bidona koyulup yoğurt yapılırsa sizce doğru olur mu? Sıcakla plastik temasını bir araştırin
 
Bence konu sahibi bizi ti’ ye alıp dalga geciyor
 
Sacmalamayin artik ya bbu Hijen takintisina eskiden köyde büyüyen insanlar vebali sanki Allahim ya mis gibi köy yogurdu bulmussunuz daha ne istiyorsunuz . Sanki evinizde hersey Steril ....Tövbee
 
babutsa_0607 sen tiye almaya dalga geçmeye devam et canım. Benim "çıldırtmaya çalışmak yerine yapıcı olun" yazımı da beğenmemeye devam edebilirsin.
Hanfendi bence siz de bir uzmandan yardım alsaniz iyi olur. Yoksa bir mesajinzi begenmedigim icin, o kadar mesajı tek tek beğenmedim e tıklamak normal bir insanın yapacağı şey değil. Takıntı sorununuz var galiba. İnşallah şifa bulursunuz..
 
O bidonlarla bize süt geliyor. Misler gibi tereyağı ve peynir alıyoruz köyden . Hatta yeni anneme aldım köylümüzden bildiğimiz kişi çok temiz bir ortamda da yapmıyor ama inanılmaz güzel cok lezzetli.Marketlerdeki işlenmiş gıdalardan bin kat lezzetli ve sağlıklı.Ne kadar geçimsizsiniz .Kocanıza hak vermemek elde değil.
 
Size de acil şifalar diliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…