- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Evet aynen o bencede , böyle kesik kesik anlatıyordu , B babutsa_0607 nın dediği gibi kavga yaptık diyordu .Kocası önce poposunu ellemiş, sonra bebeğe mi dokunmuştu neydi.. O konu benim için ayrı travma sebebiydi.
Tamam tamam , popolu konu sahibisiniz. Estf. ne anırması. Hayatımda böyle seçenekli teklif almadım.Az kocanıza cinnet getirseniz, belki bidonları getirmez?gel iddaaya girelim lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.mi
sana da ikram etsem icer misin yoksa pis bidona koymuslardir diye icmemezlik eder misincacik yapar icersiniz. :))
icerim. gonuller hos olsun yeterkisana da ikram etsem icer misin yoksa pis bidona koymuslardir diye icmemezlik eder misin
Aynen aynen. Bir de böyle evhamliydi. Kendi tedavi olmuyordu basit bir hastalığı varmış . Ama adam öyle yaptı diye evi terk edip gidiyordu çocuğu da yıkamadan. Burda da aynı şey bence. Yine başkasının yaptığı aşırı sorun oluyor ama çözümü yok. E yedirme madem rahatsız oluyorsan.Evet aynen o bencede , böyle kesik kesik anlatıyordu , B babutsa_0607 nın dediği gibi kavga yaptık diyordu .
popolu konu sahibi mi ahahahhaha o neeeTamam tamam , popolu konu sahibisiniz. Estf. ne anırması. Az kocanıza cinnet getirseniz, belki bidonları getirmez?
Bidonu belki güzelce yıkamışlardır. Bidonda tezek yokmuş zaar .sana da ikram etsem icer misin yoksa pis bidona koymuslardir diye icmemezlik eder misin
nasil cinnet getirtecemTamam tamam , popolu konu sahibisiniz. Estf. ne anırması. Hayatımda böyle seçenekli teklif almadım.Az kocanıza cinnet getirseniz, belki bidonları getirmez?
Bu Eşinizin ikinci evliliği mi? Çocuk da erkeği yanlış hatırlamıyorsam...kizlar son durumu aktariyorum bayagi kavga yaptik pistir o bidonlar dedim.tarimla ugrasiyor ordakiler dedim belki icine tarim.zehiri falan koymuslardir dedim vazgecti getirmeyecek.konu kapandi
adam ben otoriteyim.yiyecek diyorsam yiyecek diyorAynen aynen. Bir de böyle evhamliydi. Kendi tedavi olmuyordu basit bir hastalığı varmış . Ama adam öyle yaptı diye evi terk edip gidiyordu çocuğu da yıkamadan. Burda da aynı şey bence. Yine başkasının yaptığı aşırı sorun oluyor ama çözümü yok. E yedirme madem rahatsız oluyorsan.
Bunu size ben söyleyemem. Çünkü gayet iyi yapabildiğiniz birşey.nasil cinnet getirtecem
evey aynenBu Eşinizin ikinci evliliği mi? Çocuk da erkeği yanlış hatırlamıyorsam...
Ya seni o kadar çok bekledim ki hep forumda gözlerim seni aradıevey aynen
tezek olsa sikinti yok ya zehir varsaBidonu belki güzelce yıkamışlardır. Bidonda tezek yokmuş zaar .
Önceki adını söylermisin çatladım düşünmekten hatırlayamadım .evey aynen
pardon ya kimsiniz kimi aradiniz kavgasiz olmuyor yaYa seni o kadar çok bekledim ki hep forumda gözlerim seni aradınaptin geçti mi hastalığın? Kavga yapmayın artık
gobek adim betul daha onceki adim.nedir bilmiyorumÖnceki adını söylermisin çatladım düşünmekten hatırlayamadım .
Aman allah korusuntezek olsa sikinti tok ya zehir varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?