- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
sorma onu seennn gecende bana dedi ki benim yanimda sarj olamiyormus.ailesinij yaninda sarj oluyormus.hala saeji dolmadi dolaun gelir...onun sarjini bosaltmasini biliirim ben.ama....Hmm bence psikolojik destek senin ve çocuğun için daha iyi olur. Eşin zaten yazık köyden gelemiyor
Komik birisisinizya su mesajlarima bakarak sizce ben cok mu gecimsiz biriyim az cok tahmin edersiniz...
adam bana seninle.gecinmenin imkani.yok diyor
aynen aynen zaten 3.yu koy kizi alacam hizmetimi gorsun diyorBacım adam sana az kaldı köyden kuma getirecek istemediğini daha da göstermek için halen yoğurt bidon peşindesin.
Sende halen bence boşanmamalısın de.aynen aynen zaten 3.yu koy kizi alacam hizmetimi gorsun diyor
degistiriyorumSende halen bence boşanmamalısın de.
Peki.
Yani şimdi yoğurt mu önemli köyden kız alması mi????Sende halen bence boşanmamalısın de.
Peki.
Durumu değil zihniyetinizi değiştirin lütfen gerçekten sizin kim olduğunuzu bilmek görmek çok isterdim gerçek olmayacak kadar absürtsünüz.degistiriyorum
yogurr onemli tabiki.cunku yogurdu bebegim.yiyecek.ssnce hangisi onemli olmaliYani şimdi yoğurt mu önemli köyden kız alması mi????
Köyden kız gelirken yoğurt bidonunu devirmişYani şimdi yoğurt mu önemli köyden kız alması mi????
tesekkur ederim lakin absurd oldugumu kabul etmiyorum.Durumu değil zihniyetinizi değiştirin lütfen gerçekten sizin kim olduğunuzu bilmek görmek çok isterdim gerçek olmayacak kadar absürtsünüz.
anlamadimDurumunuz yorumlarda gormek istedıgınız mesaj mı?
Bence boşanmamalısın! Hani boşanmamslıyım da değil.umarım mutlu edebılmısımdır
Etmelisiniz çünkü gerçekten inandırıcılığınızı kaybediyorsunuz.tesekkur ederim lakin absurd oldugumu kabul etmiyorum.
Ya durum mesajınız bence boşanmamalısın farkındaysanız temennımız bu ama korkum kocanızın ansızın evden kaçması siz guzelce ayrılsanız tedavı olsanız daha iyi olmaz mı?anlamadim
Adamın eve uğradığı yok ki görüşte kadını artık gözünün üstünde kaşın var diye bahane edip boşayacakYa durum mesajınız bence boşanmamalısın farkındaysanız temennımız bu ama korkum kocanızın ansızın evden kaçması siz guzelce ayrılsanız tedavı olsanız daha iyi olmaz mı?
Yildizli mildizli yagmurlu falan bisey vardi osun demi sengel iddaaya girelim lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.mi
senin gül hatrini mi kiracam hadi oyum o olayimYildizli mildizli yagmurlu falan bisey vardi osun demi senHadi itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?