koyden bidonda yogurt getirecek....

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
koyden yag bidonlari olur ya onlarin icine keci sutunden yogurt yaptiracakmis koydeki akrabalarina onu da bebege yedirecekmisim.koydeki evleri zaten cok kotu hijyenden eser yok.oyle boyle degil cok kotu.o evden bidon alip yogurt yaptirip bebege yedirecekmis.yine kavga yaptik haksiz miyim siz olsaniz bebeginize o yogurdu yedirir misiniz

Hanımefendi iyice saçmaladınız artık
Siz bu adamla boşanma aşamasında değil misiniz?
100000000kez yazıldı çizildi burda adam sizi sevmiyor, bu adamdan size hayır gelmez diye ama siz bu adama yapıltınız kaldınız
Ayrı eve çıkın gidin artık yahu bu kafayla yaşamak yorucu olmuyor mu????

Ablacım Allah rızası için bir dur bir durul.ne yoğurdu ne bidonu sen ev ayırmıyor muydun ben mi karıştırıyorum?
Ayrıca illa yoğurt diyorsan; boşansan da o adam o çocuğun babası ve istediğini yedirir yaptırır öğretir.sizden daha çok ya da az hakkı yok çocuk üstünde.adamın yoğurduna bidonuna bir şey diyemezsiniz yani mahkeme sizi şu an boşasa bile.

Ablacım Allah rızası için bir dur bir durul.ne yoğurdu ne bidonu sen ev ayırmıyor muydun ben mi karıştırıyorum?
Ayrıca illa yoğurt diyorsan; boşansan da o adam o çocuğun babası ve istediğini yedirir yaptırır öğretir.sizden daha çok ya da az hakkı yok çocuk üstünde.adamın yoğurduna bidonuna bir şey diyemezsiniz yani mahkeme sizi şu an boşasa bile.
bayanin durum mesaji herseyi acikliyor aslinda 😁

Back
X