- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi canimyavrumm
Yıldızlı yağmurlu geceler ????? Sensin itiraf et.gobek adim betul daha onceki adim.nedir bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıldızlı yağmurlu geceler ????? Sensin itiraf et.gobek adim betul daha onceki adim.nedir bilmiyorum
yok ya o kim tanimiyorumYıldızlı yağmurlu geceler ????? Sensin itiraf et.
Öylemiydiya yağmuru beklerken di sankiYıldızlı yağmurlu geceler ????? Sensin itiraf et.
Anırıp ses kaydı atarım dedi uykum kaçtı. Eder bence eğer oysaYıldızlı yağmurlu geceler ????? Sensin itiraf et.
Yok o ilkbaharı beklerkendi, lale, manolya renkli bişeyler işteÖylemiydiya yağmuru beklerken di sanki
O ya. Y yildizliyagmurlugeceler in gonderilerine baktım . Aynı üslup. Kavga yaptık, otoriter koca, erkek bebek, ufacık şeylerden konu açma....Anırıp ses kaydı atarım dedi uykum kaçtı. Eder bence eğer oysa
Hee Manolya deyince okey hatırladım .Yok o ilkbaharı beklerkendi, lale, manolya renkli bişeyler işte
Valla o kadar beyin fırtınasından sonra emeğimizi boşa çıkarmayın lütfen. C canimyavrumm itiraf edin bişeylerO ya. Y yildizliyagmurlugeceler in gonderilerine baktım . Aynı üslup. Kavga yaptık, otoriter koca, erkek bebek, ufacık şeylerden konu açma....
off....Mune abla bizce bu kişi fake sence?
Eger o çıkmazsa gerçekten hayal kırıklığı olur benim için ...Valla o kadar beyin fırtınasından sonra emeğimizi boşa çıkarmayın lütfen. C canimyavrumm itiraf edin bişeyler
niyeki yaa diyelim ki o ciktim napacaksinEger o çıkmazsa gerçekten hayal kırıklığı olur benim için ...![]()
![]()
![]()
bebe biskuvisi yoyorum sinirimden ister misinEeee , Yoğurt gelmeyecek okey , de hele bakalım , başka ne var ne yok .
Özelden mesaj niye hahahahniyeki yaa diyelim ki o ciktim napacaksin
Yok şekerim afiyet olsun sana , sinire gerek Yok adam tamam demiş işte relax birazbebe biskuvisi yoyorum sinirimden ister misin
ciddi mi ya hmmmmÖzelden mesaj niye hahahahhee çok özledim anlayamazsin
![]()
![]()
ama bana kizarak tamam dediYok şekerim afiyet olsun sana , sinire gerek Yok adam tamam demiş işte relax biraz