- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi canimyavrumm

Hep boş duvarlara konuşuyoruz aylardır , ses çarpıyor geri geliyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında benim konularımlada eğlenen çok olmuştu geçmişi ısıtıp gün yüzüne çıkarmanın anlamı yok olan olmuş biten bitmiş geçmiş geçmişte kalmış ki gündem bu... Benim annem belkide babam tarafından gram sevgi görmemiş insan neler neler yaşamış bizi terk etmesine babamdan ayrılmasına rağmen hala onu seviyor bazen kalbe söz geçmiyor ben bile anlayamıyorum annemi bazen insan belkide en haketmeyecek olan insanı sever...Gülüp eğlenen yok aslında bu bayana herkes çok yardımcı oldu hemde çok yorumlarını tek tek okuyun tüm konularının sizde görüceksiniz konu sahibesi eşini nerdeyse kaşının altında gözün var diyip boşayacak ama bu bayan her denilene gözlerini kulaklarını kapıyor burdaki gülenler bende dahil olmak üzere artık sinirden fenalık gelmesinden gülenler.
Ama yıl 2019 bu hanım 34 yaşında bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilir en başta kendine değer verebilir artık ayrılıkta evlilik kadar olağan bişey sevmediğini hissede hissede nereye kadar gidecek bu iş ? Eski insanlarımız için evlilik her kötü şeye rağmen evlilikti çünkü aile yanına dönmek yada kendi ayakları üstünde durmak gibi bişey yoktu.Zamanında benim konularımlada eğlenen çok olmuştu geçmişi ısıtıp gün yüzüne çıkarmanın anlamı yok olan olmuş biten bitmiş geçmiş geçmişte kalmış ki gündem bu... Benim annem belkide babam tarafından gram sevgi görmemiş insan neler neler yaşamış bizi terk etmesine babamdan ayrılmasına rağmen hala onu seviyor bazen kalbe söz geçmiyor ben bile anlayamıyorum annemi bazen insan belkide en haketmeyecek olan insanı sever...
Bence buradaki bazı kullanıcıların ne kadar vicdansız olduğunun farkında değilsiniz...O kadar çoklar ki nicklerini aklımda tutmak yerine artık göz ardı etmeyi sevmiştim...Bu arada hayatın baharı 34 yaş olmuyor...Ama yıl 2019 bu hanım 34 yaşında bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilir en başta kendine değer verebilir artık ayrılıkta evlilik kadar olağan bişey sevmediğini hissede hissede nereye kadar gidecek bu iş ? Eski insanlarımız için evlilik her kötü şeye rağmen evlilikti çünkü aile yanına dönmek yada kendi ayakları üstünde durmak gibi bişey yoktu.
Hayatının baharında seni sevmeyen bir adamı çekmek gibi bir üzücü durum daha olabilir mi ?
Hanfendi Bebeğinizin boğazına ir şey kaçta eşinize arayip durum raporu mu verirsiniz yoksa ambulans, taksi mi ararsiniz? Hadi bunu da geçtim bu durumda olsanız gidip hastaneye yakın bir lokantada mi oturursunuz? Ya size mantıklı geliyor mu?Yahu o zalim kocasını neden savunup sorun bu kadında gibi gösteriyorsunuz. Kadinin bebeği küçük daha çok hassas duygusal düşünüyor. Kocasinin zulumlerini gormezden gelip gec evlenmis bebek sahibi olmayi hayal eden ama aile olamayan bir kadina karsi ne kadar acimasizsiniz. Bebegine ne gibi zarar vermis ? Uzum çekirdeğini sorduğu içinmi? Anlayamıyorum. Ayrılması icin güç vermeniz gerek aşağılamak empatiden uzak dalga geçmek nedir?
Görmek istediğim şekle bağlı sanırım buradaki insanların hali. Bir kadın 30 ndan sonra olgunlaşır derler ya ondanBence buradaki bazı kullanıcıların ne kadar vicdansız olduğunun farkında değilsiniz...O kadar çoklar ki nicklerini aklımda tutmak yerine artık göz ardı etmeyi sevmiştim...Bu arada hayatın baharı 34 yaş olmuyor...
Hayır hiçte değil ufak bir koz vermeye görün eşi karısının yüzüne tükürmüş bunu unutmuşmuş bunu yazan insan acaba ben ilerde ne yaşarım diye empati bile yapamıyor bundan bile korkmuyor çok korkunç birşey...Görmek istediğim şekle bağlı sanırım buradaki insanların hali. Bir kadın 30 ndan sonra olgunlaşır derler ya ondan
Aradan çok uzun süre geçen şeyleri anlatanlara tekrar hatırlatanlara bende sıcak bakmıyorum ama bu bayan ardarda yaşıyor bu olaylarıHayır hiçte değil ufak bir koz vermeye görün eşi karısının yüzüne tükürmüş bunu unutmuşmuş bunu yazan insan acaba ben ilerde ne yaşarım diye empati bile yapamıyor bundan bile korkmuyor çok korkunç birşey...
Dedim ya benimde konularıma aynı yorumlar yapılmıştı aşağılanmıştım kaçkez ve yakın dönemlerdi insan biryerden sonra pes ediyor çünkü benim gözardı ettiklerim bile bir süre yazmayı bırakmadı cevap vermediğim halde kendi diyaloglarını sürdürdüler konularımda alaycı şekilde gerçekten yakışmıyor bu durumları anlatacak olan insanların yanında birileri olsa zaten anlatmaz yada ben eşimle ilgili şeyleri tabiki aileme söyleyemiyorum üzülmesinler diye insanlar destek olmaktan çok eğlencenin peşinde...Aradan çok uzun süre geçen şeyleri anlatanlara tekrar hatırlatanlara bende sıcak bakmıyorum ama bu bayan ardarda yaşıyor bu olayları
Ay ben o pop konusunu hic bilmiyorumKocası önce poposunu ellemiş, sonra bebeğe mi dokunmuştu neydi.. O konu benim için ayrı travma sebebiydi.
Bu gidisle eylulun 4 unu kk olarak 4 gozle beklicezYa gene mi sen konu sanki yoğurtta gelmiş buraya açmışsın hani eylülün 4ünde boşanıyordun ne oldu o iş
Korkma canim biz.koyluler zehir bidonlarini kullanmiyoruz.tezek olsa sikinti yok ya zehir varsa
uyuyalim bence gec oldu.bu son konumdu daha da kkda konu acmam yorum yaparim.iyi geceler
Dlga geçiyor.Durum mesajınız bile bence boşanmamalısın. Ama niye?