- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
durum mesajimi nasil degistirebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavga yapılmaz edilirkizlar son durumu aktariyorum bayagi kavga yaptik pistir o bidonlar dedim.tarimla ugrasiyor ordakiler dedim belki icine tarim.zehiri falan koymuslardir dedim vazgecti getirmeyecek.konu kapandi
Yaa ben de anladım @yildizliveyagmurlugeceler olduğunu ama günahtır dalga geçmeyin. Okb hastası ve psikolojisi çok bozuk. Buradakiler de dalga geçince iyice kötüleşecek.Bi an o sandım ama o değil.
Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım
Onun da küçük bebeği vardı.bi rahatsızlığı vardı. Eşi poposuna elleyip çocuğun yüzüne sürmüştü de kadın evi terk etmişti ya bence kesin o asfasdfa
evet çok duyarlısınız ve belki kendinizce haklısınız ama takip ettiniz mi bilmiyorum bu üyeye 50 kere zaten normal ve gerçekten yol gösterici cevaplar verildi.Burada yorum yapan herkesin akli melekelerinden emin miyiz hanımlar? Herkesin "yerindedir" raporu var mı?
Önce herkes kendini bir gözden geçirsin derim. Herkes kendine karşı bir dürüst olsun. Daha önce siniriniz bozulduysa demek ki anlamışsınız birşeyleri, yazmazsınız olur biter, dalga geçmek, ti ye almak da nesi oluyor? Yok eğer niyetiniz iyi ise daha da çıldırtmaya mı çalışırsınız? Bebeğini büyütmeye çalışan, kocasıyla sorunları olan (diğer tanımlamalarını psikolog arkadaşlar yapabilirler; benim saptadığım biraz obsesif takıntıları olan) tatlı bir insan gibi geldi bana. Hiç mi yok etrafınızda "boşanıcam bıktım" deyip 50 yıl evli kalmış insan? Ayrıca aklı gayet yerinde ki bebeği bırakıp gitmemiş. Onu beslemeye çalışıyor. Hiç mi gerçekten ciddi anlamda tedavi gereken insan görmediniz? Belki evhamları , takıntıları için sakinleşmesi gerekiyordur. Yapmayın hanımlar.
Oysaki ben, sadece doktora sorulması gerekenleri burada soranları görüyorum. O nedenle dalga geçmek yerine görmezden gelmek en iyisi değil mi, aklı başında olanlarca...evet çok duyarlısınız ve belki kendinizce haklısınız ama takip ettiniz mi bilmiyorum bu üyeye 50 kere zaten normal ve gerçekten yol gösterici cevaplar verildi.
karşıdaki dalga geçiyor gibi bir saat sonra başka bişeyden konu açıp yeniden akıl istedi ve insanlar bıktı gari.. sabır taşı yani..
doktoruna sor programı değil neticede burası.
Yalnız sıcak süt plastik bidona koyulup yoğurt yapılırsa sizce doğru olur mu? Sıcakla plastik temasını bir araştırinkoyden tereyagim koyun yogurdum gelir zaman zaman guzel guzelde yediriyorum buralardan aldiklarimizdan bin kat daha temiz oldugu kesin
Bence konu sahibi bizi ti’ ye alıp dalga geciyorBurada yorum yapan herkesin akli melekelerinden emin miyiz hanımlar? Herkesin "yerindedir" raporu var mı?
Önce herkes kendini bir gözden geçirsin derim. Herkes kendine karşı bir dürüst olsun. Daha önce siniriniz bozulduysa demek ki anlamışsınız birşeyleri, yazmazsınız olur biter, dalga geçmek, ti ye almak da nesi oluyor? Yok eğer niyetiniz iyi ise daha da çıldırtmaya mı çalışırsınız? Bebeğini büyütmeye çalışan, kocasıyla sorunları olan (diğer tanımlamalarını psikolog arkadaşlar yapabilirler; benim saptadığım biraz obsesif takıntıları olan) tatlı bir insan gibi geldi bana. Hiç mi yok etrafınızda "boşanıcam bıktım" deyip 50 yıl evli kalmış insan? Ayrıca aklı gayet yerinde ki bebeği bırakıp gitmemiş. Onu beslemeye çalışıyor. Hiç mi gerçekten ciddi anlamda tedavi gereken insan görmediniz? Belki evhamları , takıntıları için sakinleşmesi gerekiyordur. Yapmayın hanımlar.
Olabilir, çıldırttığı bir kesim varBence konu sahibi bizi ti’ ye alıp dalga geciyor
Hanfendi bence siz de bir uzmandan yardım alsaniz iyi olur. Yoksa bir mesajinzi begenmedigim icin, o kadar mesajı tek tek beğenmedim e tıklamak normal bir insanın yapacağı şey değil. Takıntı sorununuz var galiba. İnşallah şifa bulursunuz..babutsa_0607 sen tiye almaya dalga geçmeye devam et canım. Benim "çıldırtmaya çalışmak yerine yapıcı olun" yazımı da beğenmemeye devam edebilirsin.
O bidonlarla bize süt geliyor. Misler gibi tereyağı ve peynir alıyoruz köyden . Hatta yeni anneme aldım köylümüzden bildiğimiz kişi çok temiz bir ortamda da yapmıyor ama inanılmaz güzel cok lezzetli.Marketlerdeki işlenmiş gıdalardan bin kat lezzetli ve sağlıklı.Ne kadar geçimsizsiniz .Kocanıza hak vermemek elde değil.koyden yag bidonlari olur ya onlarin icine keci sutunden yogurt yaptiracakmis koydeki akrabalarina onu da bebege yedirecekmisim.koydeki evleri zaten cok kotu hijyenden eser yok.oyle boyle degil cok kotu.o evden bidon alip yogurt yaptirip bebege yedirecekmis.yine kavga yaptik haksiz miyim siz olsaniz bebeginize o yogurdu yedirir misiniz
Size de acil şifalar diliyorum.Hanfendi bence siz de bir uzmandan yardım alsaniz iyi olur. Yoksa bir mesajinzi begenmedigim icin, o kadar mesajı tek tek beğenmedim e tıklamak normal bir insanın yapacağı şey değil. Takıntı sorununuz var galiba. İnşallah şifa bulursunuz..