Köyden indim şehre

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Tayin nedeniyle birkaç ay aydır başka bir şehire taşındık. Zorunlu bir tayin oldumne kadar burda kalacağımız belli değil. Daha önce büyük şehirde yaşıyorduk ailem de aynı şehirde hala yaşıyor. Her neyse şimdi taşındığımız şehir çok küçük hiç bir şey yok ve ben hiç sevmiyorum çok sıkılıyorum bebeğimle birlikte yapabileceğimiz hiç bir şey yok park bile doğru düzgün yok. Yani anlayacağınız zaten moralim bozuk. Bugün eski yaşadığımız şehre geldik değişiklik olur işlemi de görürüm diye ana annem taşındığınızdan beri sanki kendi isteğimizle gitmişiz gibi ayy o şehir ne öyle köy gibi cahil inşalar var evleri çingene çadırı gibi modernlik nedir bilmiyorlar diyip duruyor. Bugün de geldik gelmişken orda olmayan bir kaç şey almak istedim AVM ye gittik sonra da eskiden sevdiğimiz bir restoranda yemek yiyip öyle annenler geçelim dedik neyse anneme dılarda yiyeceğimizi söylemiştim. Eve geldik falan filan yemek hazırlayayım mı dedi ben de yedik dedim ayy sizde yani iyi ki bir düyğk şehre geldiniz hemen kendinizi avm ye artınız köyden indim şehre işte dedi. Çok moralim bozuldu çok üzüldüm o şehirde yaşıyoruz diye sürekli bizi küçümsüyor gibi yani başka çarem mi var ne yapabilirim diyorum ses yok. Zaten sevemedim annemin de direkli ayy o yaşadıkları şehri görseniz köy bile değil diyip duruyor. Ben de çok kızdım anneme yani artık gelmeyi düşünmüyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum

e normal tabi alıştıgınız şeyleri yapmak istemeniz, anneniz takılmıştır diye düşünmek istedim ya da anneler bazen böyle yapıyorlar

e normal tabi alıştıgınız şeyleri yapmak istemeniz, anneniz takılmıştır diye düşünmek istedim ya da anneler bazen böyle yapıyorlar

Ayy bilmiyorum ben mi çok alınganım bu aralar düzeniniz çok değişti çünkü bir de üstüne Sanem sürekli moralimi bozunca patladım patlayacağım yani bazen arıyor ne yağıydın diye dışardayım diyorum ayy sanki çok gezecek bir yer var da diyor bakıcı bakıyor bebeğime aman cahil insan işte çocuğun huyunu değiştirdi çocuk şöyle oldu böyle oldu cahillerin içinde kaldı iyi o zaman gel sen bak maden demek işitiyorum ama kırmak da istemiyorum sürekli bir moral bozma

Anneniz gitmenize üzülmüş belli ki. Geri dönün diye uğraşıyor olabilir.
Geri dönme şansım ne yazık ki yok olsa bir dk durmam bunu o da biliyor. Artı Benin'le birlikte başları da küçük yerlere atandı onlar bir süre anne babalarıyla gitti çocukları madur olmasın diye ben de o da yok diyemiyorum ki işte

Takılıyordur belki, şaka mahiyetinde.
Çok mu alıngansınız?
Ama tabii anneniz cidden böyle söylüyor, insanları yaşadıkları yere göre küçümseyebiliyor, onlara hakaret etme hakkını bulabiliyorsa, böyle bir karakterse, hiç takılmaya gerek yok.
"he" deyip geçmeli.
Tayincisiniz, keyfinizden orada değilsiniz zaten, görevinizi memleketin her yerinde yapabilirsiniz. İş bu.

Ben olsam bende alınırım, ne gereksiz laflar.. Memleketin heryeri ayrı güzel, bir süre zorlanırsınız ama alışırsınız çevrede büyük şehir varsa ihtiyaçları o şekilde giderirsiniz. Herkes hemen en güzel şehirde en güzel işi yapmıyor belli bir zaman gerektiriyor bazı şeyler. Sabredin..

Turkiye'min kotu bir sehri varmi?vatanin her yeri ayri bir guzellik,ayri bir deger!Buyuk sehirden kucuk bir sehire tasinmak tabiki insani bocalatir,ama alisir insan zamanla.Bende sehirden uzakta yasiyorum en yakin market yirmi dakika ilk geldigimde dag basi dedim ama simdi sehir hayati beni bunaltiyor.Insan alisinca yavas yavas sevmeye de baslayinca gordugu her eksiyi artiya bile donusebiliyor.Ayrica insan saglikla,huzurla nerde yasarsa orasi onun icin guzellesiyor.Kisaca zaman verin kendinize yavas yavas alisip seveceksiniz.

aman öyle demeyin düşünsenize annenizle orada neler olur

Öyle değiliz zaten benim kızdığım nokta da bu anneme de dedim zaten sanki büyük şehirde hakkın mı veriyorduk çoğu zaman yine evdeydik diyorum ayy yok bu şehrin caddeleri bile ne güzel geniş ayy o ne öyle diyor dar dar yani evet olabilir ama ben burdayım ve alışmaya çalışıyorum dediğim gibi öyle çok lğx yaşayan insanlar da değiliz esasen

Vallahi anneniz kekse büyük şehir ile ovunecegine biraz olsun o şehirde kendini gelistirseydi. Büyük şehirde yaşamış ama bir işe yaramamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…