e normal tabi alıştıgınız şeyleri yapmak istemeniz, anneniz takılmıştır diye düşünmek istedim ya da anneler bazen böyle yapıyorlar
Geri dönme şansım ne yazık ki yok olsa bir dk durmam bunu o da biliyor. Artı Benin'le birlikte başları da küçük yerlere atandı onlar bir süre anne babalarıyla gitti çocukları madur olmasın diye ben de o da yok diyemiyorum ki işteAnneniz gitmenize üzülmüş belli ki. Geri dönün diye uğraşıyor olabilir.
Doğu Anadolu da çok küçük bir şehir işte isim vermeyeceğimHangi şehir çok merak ettim
Özelden yazarmisin nolurrrrrDoğu Anadolu da çok küçük bir şehir işte isim vermeyeceğim
Ayy bilmiyorum ben mi çok alınganım bu aralar düzeniniz çok değişti çünkü bir de üstüne Sanem sürekli moralimi bozunca patladım patlayacağım yani bazen arıyor ne yağıydın diye dışardayım diyorum ayy sanki çok gezecek bir yer var da diyor bakıcı bakıyor bebeğime aman cahil insan işte çocuğun huyunu değiştirdi çocuk şöyle oldu böyle oldu cahillerin içinde kaldı iyi o zaman gel sen bak maden demek işitiyorum ama kırmak da istemiyorum sürekli bir moral bozma
Vallahi anne kız hangi şehir bilmiyorum ama iyi gömüşsünüz ..türkiyenin her şehrinin her yerinde farklı kültür ve insanlar vardır bu kadar aşağılanan şehir va halkın adına üzüldüm hayır görende sizi kraliyetin varisleri halka inmiş sanar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?