Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle tabiki,ama ne bileyim kerpiç evlerin olduğu bir köy bile bakmasını bilene güzeldir.Gezip ,dolaştığım hiçbir yerde huzursuz olmadım.Veya beyenmemezlik olmadı hiçbir zaman.Ama göreceli de olabilir.Karakter meseleside olabilir.Ben çok severim köyü.Kaldim da fırsat buldukca.Bir yere alışmaya çalışmak yerine kötü yönlerini gördükçe insan alisamaz ki.Konu sahibi zaten zorlaniyormus annesinin söyledikleri çok saçma olmuş.Begenmedim ben orayı deyip gelme şansı yok ki mecburi işte.vatanın her yeri cennet değil gelişmeyen çok ilimiz var
neden bunu kabul etmekte zorlanıyoruz
köy ayrı şehirin şehir gibi olmaması ayrıOrası öyle tabiki,ama ne bileyim kerpiç evlerin olduğu bir köy bile bakmasını bilene güzeldir.Gezip ,dolaştığım hiçbir yerde huzursuz olmadım.Veya beyenmemezlik olmadı hiçbir zaman.Ama göreceli de olabilir.Karakter meseleside olabilir.Ben çok severim köyü.Kaldim da fırsat buldukca.Bir yere alışmaya çalışmak yerine kötü yönlerini gördükçe insan alisamaz ki.Konu sahibi zaten zorlaniyormus annesinin söyledikleri çok saçma olmuş.Begenmedim ben orayı deyip gelme şansı yok ki mecburi işte.
Annen kaynanandan beterMerhaba hanımlar moralim çok bozuk. Tayin nedeniyle birkaç ay aydır başka bir şehire taşındık. Zorunlu bir tayin oldumne kadar burda kalacağımız belli değil. Daha önce büyük şehirde yaşıyorduk ailem de aynı şehirde hala yaşıyor. Her neyse şimdi taşındığımız şehir çok küçük hiç bir şey yok ve ben hiç sevmiyorum çok sıkılıyorum bebeğimle birlikte yapabileceğimiz hiç bir şey yok park bile doğru düzgün yok. Yani anlayacağınız zaten moralim bozuk. Bugün eski yaşadığımız şehre geldik değişiklik olur işlemi de görürüm diye ana annem taşındığınızdan beri sanki kendi isteğimizle gitmişiz gibi ayy o şehir ne öyle köy gibi cahil inşalar var evleri çingene çadırı gibi modernlik nedir bilmiyorlar diyip duruyor. Bugün de geldik gelmişken orda olmayan bir kaç şey almak istedim AVM ye gittik sonra da eskiden sevdiğimiz bir restoranda yemek yiyip öyle annenler geçelim dedik neyse anneme dılarda yiyeceğimizi söylemiştim. Eve geldik falan filan yemek hazırlayayım mı dedi ben de yedik dedim ayy sizde yani iyi ki bir düyğk şehre geldiniz hemen kendinizi avm ye artınız köyden indim şehre işte dedi. Çok moralim bozuldu çok üzüldüm o şehirde yaşıyoruz diye sürekli bizi küçümsüyor gibi yani başka çarem mi var ne yapabilirim diyorum ses yok. Zaten sevemedim annemin de direkli ayy o yaşadıkları şehri görseniz köy bile değil diyip duruyor. Ben de çok kızdım anneme yani artık gelmeyi düşünmüyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum
Bizimki şu an için pek geçici görünmüyor ne yazık ki gitmemiz için eşimin bayaa çabalaması ve torpil gerekecekBence siz biraz bunu takıntı yapmışsınız, biz eşimin işi yüzünden evlendigimiz ilk günden beri (2 yıldır) köyde yaşıyoruz, ilçe de köy gibi, il de büyük bir il değil yani ailemin olduğu yere gidip geldikçe biz de avm, büyük market vs geziyoruz, bizimkiler de şaka yollu bircok sey söyler ama ben hic alınmam kendim de katılırım şakaya hatta, geçici sonucta memuriyet bu illaki bizim de bu görevlerimiz bitecek..
Benim eşim de burda 5. Senesine gircek, bizim de gidisimiz belirsiz, cok zor bir süreç ama hic belli olmaz biyerlerden bi firsat çıkar, sevmeye çalisin bence, imkaniniz varsa bir bahçe yapin, büyük şehirde yapamayacagınız ne varsa orda yapmaya gayret edin. Biz böyle yapıyoruz şehirdeki tanıdıklarımiz bize özenir olduBizimki şu an için pek geçici görünmüyor ne yazık ki gitmemiz için eşimin bayaa çabalaması ve torpil gerekecek
Beni istanbuldan al , kaldıgın şehire götür.. Cocuklarım 35 kişilik sınıflarda okuyor en azından böyle sakin şehirlerde özel okular dakisi gibi az ögrenci olurdur ..
Demeke ordada farklı , etrafımda doğuda ve ic anadoluda sınıfta cocuklar az diye söyleniyorlardı.Maalesef öyle olmuyor. Bende Doğu’da küçük bir ildeyim. İnsanlar devlete gönderemiyor sınıflar çok kalabalık diye..
Annenize gıcık oldum. İnsanları- şehirleri küçümsemek nedir yahu?Merhaba hanımlar moralim çok bozuk. Tayin nedeniyle birkaç ay aydır başka bir şehire taşındık. Zorunlu bir tayin oldumne kadar burda kalacağımız belli değil. Daha önce büyük şehirde yaşıyorduk ailem de aynı şehirde hala yaşıyor. Her neyse şimdi taşındığımız şehir çok küçük hiç bir şey yok ve ben hiç sevmiyorum çok sıkılıyorum bebeğimle birlikte yapabileceğimiz hiç bir şey yok park bile doğru düzgün yok. Yani anlayacağınız zaten moralim bozuk. Bugün eski yaşadığımız şehre geldik değişiklik olur işlemi de görürüm diye ana annem taşındığınızdan beri sanki kendi isteğimizle gitmişiz gibi ayy o şehir ne öyle köy gibi cahil inşalar var evleri çingene çadırı gibi modernlik nedir bilmiyorlar diyip duruyor. Bugün de geldik gelmişken orda olmayan bir kaç şey almak istedim AVM ye gittik sonra da eskiden sevdiğimiz bir restoranda yemek yiyip öyle annenler geçelim dedik neyse anneme dılarda yiyeceğimizi söylemiştim. Eve geldik falan filan yemek hazırlayayım mı dedi ben de yedik dedim ayy sizde yani iyi ki bir düyğk şehre geldiniz hemen kendinizi avm ye artınız köyden indim şehre işte dedi. Çok moralim bozuldu çok üzüldüm o şehirde yaşıyoruz diye sürekli bizi küçümsüyor gibi yani başka çarem mi var ne yapabilirim diyorum ses yok. Zaten sevemedim annemin de direkli ayy o yaşadıkları şehri görseniz köy bile değil diyip duruyor. Ben de çok kızdım anneme yani artık gelmeyi düşünmüyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum