- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi Bengulerimnp
-
Yazım tarzın çok hoşuma gitti. Ufaktan uza istersenailendir seni herturlu affeder
eger çocukta yoksa ufaktan ufaktan sen uza istersen ömür boyu köyde yaşayıp borç ödeyecek halin yok herhalde
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olcak şimdiden k.bakmayın.. Evleneli 2 buçuk yıl oluyor. Eşimin evlenmeden önce bir sürü borcu varmış ben ona defalarca sormama rağmen borcum yok demişti. Evlendikten sonra öğrendm altınlarım gitti maaşım her ay borçlara gitti ailemin rızası olmadan evlendiğm için çok mutsz bi evlilik yaşamama rağmen ayrılamadım.ikimizinde maaşı borçlara gittiği için ev kirasını ödeyemez olduk eşyaları sattık eşimin memleketine geldik 5 ay önce eşimin ailesiyle yaşıyoruz ben yine çalışıyşrum hala borc oduyoruz ama en azından başımızı sokacak bı evimiz var derkeen eşim borçlar yüzünden hapse gireceği için kv evi satıp parasıyla borç ödeme kararı aldı haftaya onların köyündeki eve taşıncaz köy merkeze yakın olduğu için işe gidip gelebilcem ama yozgat (eşimin memleket yozgat) yeterince sıkıcıyken ben köyde ne yapacağım çokmutsuz iğrenç hissediyorum depresyondayım lütfen yardım edin çok çaresizim
Yok. Eklemeyi unutmuşum bende kredi çektiğim için şuan ayrılamıyorum önce borcu bitirp daha sonra kendi ayaklarım üzerinde duracaj gücü bulur bulmaz ayrılacağm
anlattıklarına bakılırsa seni maalesef çok teselli edemicem, Mevla sağlık sıhhat afiyet versin ve şu Mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, anca dua ederek yardım edebiliyorum canım, Allah yardımcınız olsun, Mevlam kimseleri darda koymasınMerhaba arkadaşlar biraz uzun olcak şimdiden k.bakmayın.. Evleneli 2 buçuk yıl oluyor. Eşimin evlenmeden önce bir sürü borcu varmış ben ona defalarca sormama rağmen borcum yok demişti. Evlendikten sonra öğrendm altınlarım gitti maaşım her ay borçlara gitti ailemin rızası olmadan evlendiğm için çok mutsz bi evlilik yaşamama rağmen ayrılamadım.ikimizinde maaşı borçlara gittiği için ev kirasını ödeyemez olduk eşyaları sattık eşimin memleketine geldik 5 ay önce eşimin ailesiyle yaşıyoruz ben yine çalışıyşrum hala borc oduyoruz ama en azından başımızı sokacak bı evimiz var derkeen eşim borçlar yüzünden hapse gireceği için kv evi satıp parasıyla borç ödeme kararı aldı haftaya onların köyündeki eve taşıncaz köy merkeze yakın olduğu için işe gidip gelebilcem ama yozgat (eşimin memleket yozgat) yeterince sıkıcıyken ben köyde ne yapacağım çokmutsuz iğrenç hissediyorum depresyondayım lütfen yardım edin çok çaresizim
Ve sen halen evlisin bu adamla.bi de çocuk yaparsın şimdi oooTefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?