Köye taşınıyoruz...

Kusurabakmayın ama resmen kandırıldınız bence,size yazık günah en güzel yıllarınızı bu şekilde tüketmeyin sonra çok pişman olacaksınız. Allah kolaylık versin.

Ailenize dönün ben ettim siz etmeyin deyin, anne babadır affeder
Sonrada oturup borcunuzu paşa paşa ödeyin
Burda kaldığınız sürece yeni borç ödetecekler yeni krediler çektirtecekler size

Keşke hiç kredi çekmeseydiniz ona, neden çektiniz ki? Böyle adamlar rahatı bulunca iyice yayarlar maalessef ki eşiniz gerçekten çok abartmış. Ayrıca ev satılacak kadar borcun da 50 bin tl olduğunu pek sanmıyorum daha fazladır. Böyle insanlar kendilerini değil ailelerini batırıyorlar. Hiç acımamak lazım.Girsin hapse yatsın valla babası olsam asla acımam yazık ev kolay mı alınıyor?...Size yazık kredi çektirmiş emeğiniz gidiyor. O yüzden madem borç yapmış paşa paşa hapse girecekti yaptıklarının sonuçlarına katlanacaktı.
Evi satılıyor altınlar krediler vs ohh borç ödeniyor rahat...
Hapse girseydi aklı başına gelirdi bilirdi ki borç yaparsam kimse ödemez hapse düşerim...
Çocuğunuz yoksa boşanma seçeneğini gözden geçirin.

Ev sizin mi yoksa kayınpederin mi, bırak girsin hapse ya, bu adam iflah olmaz artık.

Kusura bakmayın genelleme yapmak da istemem ama benim iki arkadaşım da evliliklerini yozgatlılarla yapılar ve ikisi de boşandı şuan daha sonradan yine duydum ve son olarakda siz yozgatlı erkeklerin hepsimi böyle anlamadım benim arkadaşların ikiside zorla kredi çektirilmeye çalıştı eşleri ve şiddet gördüler sürekli şimdi yine yozgat borç para kelimelerini yan yana görünce yazmak istedim

Çekme bu adamı kardeşim çekme. İşin gücün de varmış. Arkana bile bakmadan kaç.

Yok. Eklemeyi unutmuşum bende kredi çektiğim için şuan ayrılamıyorum önce borcu bitirp daha sonra kendi ayaklarım üzerinde duracaj gücü bulur bulmaz ayrılacağm

Borç için ev satılacak madem, sizin çektiğiniz krediyi de kapatsınlar o parayla, size yazık değil mi

anlattıklarına bakılırsa seni maalesef çok teselli edemicem, Mevla sağlık sıhhat afiyet versin ve şu Mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, anca dua ederek yardım edebiliyorum canım, Allah yardımcınız olsun, Mevlam kimseleri darda koymasın

hemen ayrilin. bir de cocuk olur iyice arap sacina doner. kumar olarak hissediyorsaniz kumardir. bunu bos yere durup dururken hissetmez insan. ne demek koye tasinmak. yanlis anlamayin koyde de yasanir. herkesij bir koyu vardir turkiye de. ama zoraki sebeplerle mecburiyetten olmasi cok zor. alismaniz imkansiz. ayrica ne demek onun borcunu odemek. senin icin yuvam icin yasmamis o borcu. Kumar denen illetten kimse kurtulamaz bir kere bulastiysa. siz hemen kurtulun bu adamdan. HEMEN ...ACIL...AILENIZDE 2 DIRDIR EDER SONRA AFFEDERLER. CALISIYORSUNUZ O KREDI DE BITER. GUZEL GUNLER GELIR YETER KI CESARET VE AZIM OLSUN... :)

Hanimefendi bu borcun ardi arkasi kesilmez zaten adam bence ailesinede size de yalan soyluyor. Madem ayrilmayi dusunuyorsunuz bunun icin daha fazla vakit kaybetmeyin cunku evlide olsaniz bekarda olsaniz o borcu zaten siz odeyeceksiniz. Bunu borclar bitince bosanacagim dediginiz icin soyluyorum. Ama o borclar bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…