- 6 Aralık 2015
- 7
- 6
- 1
- Konu Sahibi Bengulerimnp
-
Tefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. AkılsızNasıl bir borç ki o hapse bile giriyor?
Kumar oynamış belli tefecidende borç aldı geri ödeyemeyince elindekiler gittiTefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olcak şimdiden k.bakmayın.. Evleneli 2 buçuk yıl oluyor. Eşimin evlenmeden önce bir sürü borcu varmış ben ona defalarca sormama rağmen borcum yok demişti. Evlendikten sonra öğrendm altınlarım gitti maaşım her ay borçlara gitti ailemin rızası olmadan evlendiğm için çok mutsz bi evlilik yaşamama rağmen ayrılamadım.ikimizinde maaşı borçlara gittiği için ev kirasını ödeyemez olduk eşyaları sattık eşimin memleketine geldik 5 ay önce eşimin ailesiyle yaşıyoruz ben yine çalışıyşrum hala borc oduyoruz ama en azından başımızı sokacak bı evimiz var derkeen eşim borçlar yüzünden hapse gireceği için kv evi satıp parasıyla borç ödeme kararı aldı haftaya onların köyündeki eve taşıncaz köy merkeze yakın olduğu için işe gidip gelebilcem ama yozgat (eşimin memleket yozgat) yeterince sıkıcıyken ben köyde ne yapacağım çokmutsuz iğrenç hissediyorum depresyondayım lütfen yardım edin çok çaresizim
Ben de inanmadim..kumar ya da iddia..ama yine de bitmesi lazimdi..evlendikten sonra da devam etti demek ki..ev satmaya kadar gitmis mevzuTefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
Yok. Eklemeyi unutmuşum bende kredi çektiğim için şuan ayrılamıyorum önce borcu bitirp daha sonra kendi ayaklarım üzerinde duracaj gücü bulur bulmaz ayrılacağmBen de inanmadim..kumar ya da iddia..ama yine de bitmesi lazimdi..evlendikten sonra da devam etti demek ki..ev satmaya kadar gitmis mevzu
Bu arada cocuk yok degil mi?
Merhaba arkadaşlar biraz uzun olcak şimdiden k.bakmayın.. Evleneli 2 buçuk yıl oluyor. Eşimin evlenmeden önce bir sürü borcu varmış ben ona defalarca sormama rağmen borcum yok demişti. Evlendikten sonra öğrendm altınlarım gitti maaşım her ay borçlara gitti ailemin rızası olmadan evlendiğm için çok mutsz bi evlilik yaşamama rağmen ayrılamadım.ikimizinde maaşı borçlara gittiği için ev kirasını ödeyemez olduk eşyaları sattık eşimin memleketine geldik 5 ay önce eşimin ailesiyle yaşıyoruz ben yine çalışıyşrum hala borc oduyoruz ama en azından başımızı sokacak bı evimiz var derkeen eşim borçlar yüzünden hapse gireceği için kv evi satıp parasıyla borç ödeme kararı aldı haftaya onların köyündeki eve taşıncaz köy merkeze yakın olduğu için işe gidip gelebilcem ama yozgat (eşimin memleket yozgat) yeterince sıkıcıyken ben köyde ne yapacağım çokmutsuz iğrenç hissediyorum depresyondayım lütfen yardım edin çok çaresizim
Onun için kredi çektim borç biter bitmez ayrılacağım kendı ayaklarım üxerinde duracak gücü bulmam için öncelikle ekonomik özgürlüğümü elime almam lazımNiye bu çile!!!ayaklarının üzerinde durabiliyorsun çalışıyorsun
Ailene söyleyemiyorsun ,çünkü istenmiyen bir evlilik yaptın,
Peki nereye kadar saklıcaksın,zaten çalışıyorsunuz siz maddi değil manevi destek bekliyorsunuz,
Daha ne ?Kendinize eziyet başka mantığı yok bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?