- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
- Konu Sahibi Bengulerimnp
-
Tamamda bu tarz borclar için hapis cezası verilmiyor ki. O kadar yalan dolan ve hayatın zehir olmuş. Babanın evine git boşa adamı.Tefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
Eğer kumar gibi bir bağımlılığı varsa o borç bir ömür bitmez başka pislikler doğurur. 50 bin borç çok değil ki. Bu gün bankadan çekse alsa geri ödenebilir bir mebla.Tefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
Arkadaşım kumar oynuyor ise o zaman senin için parlak bir gelecek yok. Sen ya hep ailemin rızası olmadan evlendim çekecem bu cileyi deyip Afedersin eşşek gibi çalışıp parayi adamın eli e verecen yada daha yolun basindayken kendini kurtaracaksin. Hastalık olur kötü gün olur çalışıp ailene destek olursun ama kumar borcu için çalışmak kendini harcamaktan başka birşey değil. Bence iyice düşün taşın kendini kurtar bu durumdan. Allah yardimcin olsunTefeciden 50 bin almış (dolandırıldım o yüzden almak zorunda kaldım diyo ama ben kumar olduğunu düşünüyorum) faize binmiş kredi çekmiş o krediyi de ödeyememiş battıkça batmış yani. Akılsız
Bunca yalanin guvensizligin icinde senin tek derdin koyde yasamaksa sanada helal olsun kardesMerhaba arkadaşlar biraz uzun olcak şimdiden k.bakmayın.. Evleneli 2 buçuk yıl oluyor. Eşimin evlenmeden önce bir sürü borcu varmış ben ona defalarca sormama rağmen borcum yok demişti. Evlendikten sonra öğrendm altınlarım gitti maaşım her ay borçlara gitti ailemin rızası olmadan evlendiğm için çok mutsz bi evlilik yaşamama rağmen ayrılamadım.ikimizinde maaşı borçlara gittiği için ev kirasını ödeyemez olduk eşyaları sattık eşimin memleketine geldik 5 ay önce eşimin ailesiyle yaşıyoruz ben yine çalışıyşrum hala borc oduyoruz ama en azından başımızı sokacak bı evimiz var derkeen eşim borçlar yüzünden hapse gireceği için kv evi satıp parasıyla borç ödeme kararı aldı haftaya onların köyündeki eve taşıncaz köy merkeze yakın olduğu için işe gidip gelebilcem ama yozgat (eşimin memleket yozgat) yeterince sıkıcıyken ben köyde ne yapacağım çokmutsuz iğrenç hissediyorum depresyondayım lütfen yardım edin çok çaresizim
Para borcuna hapis yokki ama
Tahattüt vermişse hapis cezası oluyor.Tamamda bu tarz borclar için hapis cezası verilmiyor ki. O kadar yalan dolan ve hayatın zehir olmuş. Babanın evine git boşa adamı.
öyle de böyle de bu borcu sen ödeyeceksin farkında mısın değişen neOnun için kredi çektim borç biter bitmez ayrılacağım kendı ayaklarım üxerinde duracak gücü bulmam için öncelikle ekonomik özgürlüğümü elime almam lazım
Arkadaşlar birak git demissiniz ama ailem beni kabul etmiyor ve krediyi odemeden buradan ayrilamam. 1 yila kalmaz biter kredi borcu o zaman kesinlikle ayrilacagim. Kvmin sattigi evle borc bitiyor ama kredi borcu bana kaliyor esim bencil bir insanin teki bilmedigim neleri var kim bilir. Yillardir kullanilmisim esimi cok sevdigim icin ve gec tecrubesiz oldugm icin hic birseyin farkinda degildim ama maymun gozunu acti ufaktan para biriktiriyorum su borcu odeyip kimseyle yuz goz olmayip kendimi duzenimi kurcam okuyup bana yardimci olmaya calisan herkese tsk ederim
kesinlikle hic bir borca dahil olmayacagim bundan sonra. Tsk ederim tavsiyeleriniz icinbu süre icerisinde sizi tekrar kandırmalarına izin vermeyin
daha dikkatli olun yeni bir borç çıkarsa siz hiç karışmayın nasıl ödeniyorsa ödesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?