- Konu Sahibi zeytin gozlum
-
merhaba arkadaşım ben de boyatmak istiyorum ama mobilyacı her yüzey boya tutmaz dedi,benim mobilyalarım venge sanırım mdf,bir bilgin var mı boyanıp boyanmama konusunda
Valla bende bıktım bıktım bu venge mobilyalardan şekerler. Sehpalar takımlar antre mobilyaları herşey venge bu kadarmı aptal olur bir insan neymiş ağırmış asilmiş bir daha tövbe.Evime koyu renk ip bile almam artık.Mis gibi siliyorum arkamı dönüyorum toz içinde.Neler denedim olmuyor.Allah rızası için bir yöntem bilen duyan varsa söylesin kızlar.Düşmanıma bile vermesin deriz ya,bu koyu mobilyalara cuk oturuyor bu laf.
Merhaba arkadaşlar sitenizde yeniyim.Umarım iyi vakit geçiririm burda.
aydoğu benim kardeşimin bi arkadaşı var. mobilya cila işi yapıyor sanırım. Marangozda olabilir tam emin değilim ama bu konuda sorabilirim senin için
teşekkür ederim sağolun darısı başınıza, bana bu boyatma işi 1.800 liraya mal oldu.ama yaptırdığımız yer tanıdık değildi. internetten bulduk sitelerde bir yerdi. tanıdık vasıtasıyla olsa idi belki daha farkla olurdu.
kızlar hepiniz pronta yazmışsınız.tabi oda alternatif ama hem ucuz hemde daha sağlıklı bir diğer yolda kovadaki suyun içine biraz elma sirkesi ve çok çok az bulaşık deterjanı köpürmeyecek kadar az.tabi bide fiber optik bez.bununla ister yer ister mabilya isyerseniz de mutfak dolabı silin asla leke kalmıyor.ben devamlı bu şekilde siliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?