- Konu Sahibi zeytin gozlum
-
benim mobilyalarım da çok koyu renkteydi.yemek odam siyah, yatak odam koyu ceviz.sürekli toz almaktan canım çıkıyordu üstelik ister istemez parmak lekesi oluyordu.kendi evime yeni taşındım taşınmadan önce mobilyalarımın rengini değiştirdim. yatak odam kar beyazı, yemek odam ise krem oldu ve çok güzel oldu yeni almışım gibi. açıkçası çok korkarak verdim boyaya çünkü kötü olsaydı evdekiler başımın etini yerlerdi kesin. tavsiye edebilirm ben çok rahatladım.
canım güle güle kullan yenilenmiş mobilyalarınıa.s. bende merak ettim bu işlemin maliyeti ne oldu? , nerelerde yapılıyor renk değiştirme işlemi? ve ne kadar zamanda teslim ediliyor? bilgilendirirsen çok mutlu olurum:CüvCüv:benim mobilyalarım da çok koyu renkteydi.yemek odam siyah, yatak odam koyu ceviz.sürekli toz almaktan canım çıkıyordu üstelik ister istemez parmak lekesi oluyordu.kendi evime yeni taşındım taşınmadan önce mobilyalarımın rengini değiştirdim. yatak odam kar beyazı, yemek odam ise krem oldu ve çok güzel oldu yeni almışım gibi. açıkçası çok korkarak verdim boyaya çünkü kötü olsaydı evdekiler başımın etini yerlerdi kesin. tavsiye edebilirm ben çok rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?