Koyu renk mobilyalar

zeytin gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
21
0
286
Antalya
hanımlar salon takımım ve yatak odası takımım çok koyu renklerde silmek için ne kullanmalıyım üzerinde leke kalması beni deliye çeviriyor bu konuda yardımcı olursanız sevinim mobilya parlatıcılarını nerden bula bilirim CADIARZU

hmm bende pronto deneyeyim..benmde salon takımım koyu..birde mutfak dolaplarımda elini degdirsen iz kalıyo..basım dertte ya hergün elimde bez denemedigim şey kalamdı..bide onu denicem..

bende koyu renk mobilyadan cok dertliyim yeni evliyim kiradayim kendi evime gecince tum mobilyalari acik renk alacagim. bende pronto aldim marketten bos camsil sisesine suyla karistirip koydum. onu sikarak siliyorum mis gibi oluyorlar tabii bir kac dakikaligina kaydirigubbakcemile3 arkami dondugumde yine tozlar gelmis oluyor. Pronto mobilyalarin kullanim suresini de arttiriyor tum ahsaplarin prontoyla temizlenmesi gerekiyor

benim mobilyalarım da çok koyu renkteydi.yemek odam siyah, yatak odam koyu ceviz.sürekli toz almaktan canım çıkıyordu üstelik ister istemez parmak lekesi oluyordu.kendi evime yeni taşındım taşınmadan önce mobilyalarımın rengini değiştirdim. yatak odam kar beyazı, yemek odam ise krem oldu ve çok güzel oldu yeni almışım gibi. açıkçası çok korkarak verdim boyaya çünkü kötü olsaydı evdekiler başımın etini yerlerdi kesin. tavsiye edebilirm ben çok rahatladım.

öyle illet ki benim mobilyalarım koyu siyah cam bölmeleri de yogun parmak değse izi kalıyor
toz desen ben burdayım diye bagrıyor ben bıktım temizlemekten toz almaktan artık
pronto kullanıyorum ama bazen o bile çare olmuyor
buldugum ilk fırsatta atacam valla takımı:)

canım ne kadara mal oldu boyama?

canım güle güle kullan yenilenmiş mobilyalarınıa.s. bende merak ettim bu işlemin maliyeti ne oldu? , nerelerde yapılıyor renk değiştirme işlemi? ve ne kadar zamanda teslim ediliyor? bilgilendirirsen çok mutlu olurum:CüvCüv:

Wengenin asilliğine değer bence nasip olursa evimizi hazırlarken salonumun mobilyaları kapkara olcakk 7/24 elimde bez:jeyyar:

teşekkür ederim sağolun darısı başınıza, bana bu boyatma işi 1.800 liraya mal oldu.ama yaptırdığımız yer tanıdık değildi. internetten bulduk sitelerde bir yerdi. tanıdık vasıtasıyla olsa idi belki daha farkla olurdu.

ben duru suyla siliyorum cam beziyle:)))
yoksa siliorum 2dk sonra bütün tozlar gene yapışıyor... ama durusu ile sildiğimde en azından bir gün boyunca toz moz olmuyor...

bende pronto kullanıyorum ama banamısın demiyo hele ki yemek masam yokmu üstü bütün cam ve cam siyah düşünün artık silerken bile toz oluyo ama olsun bence koyu renk daha güzel duruyo ben çok seviyorum

aklımı seveyim akçaağaca bayılıyorum ve mobilyalarım hep akçaağaç evimin her yeri hep akçaağaç
hal böyle oluncada toz temizlik sürekli gerektirmiyor)

benim mobilyalar koyu renk ama cilasız.prontoyu burdan duyup almak istedim.kutusunda cilalanmamıs mobilyada kullanmayın yazıyor.hayallerim suya düştü.varmı 2.bir alternatifi olan?

benim mobilyalarım bembeyaz.o yüzden tozuda çok belli etmiyor allahtan.haftada bir alıyorum tozunu

merhaba arkadaşım ben de boyatmak istiyorum ama mobilyacı her yüzey boya tutmaz dedi,benim mobilyalarım venge sanırım mdf,bir bilgin var mı boyanıp boyanmama konusunda

ama sonuçta beyaz da aynı oranda toz oluyo
tek fark koyuda görüyoruz ama açıkta göremiyoruz
ama bu toz gerçeğini değiştirmiyor

kızlar benimde mobilyalarım venge,ben toz bir leğene sirkeli su yapıyorum onunla siliyorum.el izleri falan kesinlikle çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…