Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

canım bence pek güzel değil, ama tabiki sen bilirsin

Hmm... :44: Nasil bir kahkül yakisir peki uzun siyah saca?

Eğer saçların bu boyuttaysa böyle kestirmeni öneririm .Bende kahkül kestirdim ne yazık ki kışın pek kullanışlı değil, sağa sola uçuşuyor =( ama ayrı bir hava kattığı kesin =)

Eğer saçların bu boyuttaysa böyle kestirmeni öneririm .Bende kahkül kestirdim ne yazık ki kışın pek kullanışlı değil, sağa sola uçuşuyor =( ama ayrı bir hava kattığı kesin =)

Ayni bu boyda. Cok tatliymis Liv sag ol öneri icin. Deneyecegim artik, ne yakisirsa onu kullanacagim. Ben de seviyorum kahkülü, yüze ayri bir sirinlik ve cocuksuluk veriyor.

Ben de çok severim koyu saçı ama şuna dikkat edin arkadaşlar
saç boyalarından en çok zararlı olanının siyah ve koyuya yakın tonlar oldugunu duymuştum.
o yuzden doğal olarak koyu saçlı iseniz kendi doğal renginizi kullanın derim.

Saclarim uzayinca ve koyu renge boyayinca yapmak istedigim kahkül modeli.

Uzun ve koyu renk sacta cok seviyorum bu kahkülü.
Ne dersiniz güzel mi sizce? En önemlisi upuzun saca yakisir mi?

Yüz tipin çok önemli,elmacık kemiklerin belirgin ve yüzün ufaksa yakışabilir..Ama yine de biraz daha uzun tutarsan uzun saça daha çok yakışır..Bu tip kısalar kısa saçta daha güzel duruyor.

Ciddi misin? Ben tam tersine koyu renkler daha az zararli diye bilirdim. Hatta saci besledigini bile duydum. Ama ne kadar dogrudur bilemem. Sonucta kimyasal, hem de sac rengini degistirecek kadar güclü bir kimyasal. Kokusundan anliyoruz bunu. Benim istedigim siyaha yakin koyu kizili ben aslinda kinayla da elde edebilirim ama daha önce hic kina kullanmadim, sacimda nasil bir etki birakir bilemem. Koyu sacli degilim, acik kumralim. Annem ne kadar yakistirsa da dogal rengimi ben koyu renkleri daha cok yakistiriyorum kendime.

Yüz tipin çok önemli,elmacık kemiklerin belirgin ve yüzün ufaksa yakışabilir..Ama yine de biraz daha uzun tutarsan uzun saça daha çok yakışır..Bu tip kısalar kısa saçta daha güzel duruyor.

Elmacik kemiklerim belirgin ama yüzüm cok ufak degil, cok iri de degil. Saclarimin uclarini alnima tutup baktim fena olmadi aslinda. Genelde gotik tarzi sevenler uzun sacta bu modeli cok kullaniyorlar. Saclar da koyu oluyor, yakistiriyorum ben. Deneyecegim artik bir kac model. Hangisi yakisirsa...

Amy Lee. Ben bu kadina siyah saci cok yakistiriyorum. Siyah sac-beyaz ten-mavi göz üclemesi deyince aklima bu kadin geliyor. Kendisi normalde sarisin ya da acik kumral, ama kesinlikle siyah onun rengi.

Son düzenleme:
bende yıllarca koyu kahve saclarımı sıyah ve mayı sıyaha boyadım gecen yıl karamel yaptım yakısmıstıda ama uc ayn once boyadım koyu kestaneye , boyamayayım dogal rengıne donsun dıyorum ama bakalım

bende yıllarca koyu kahve saclarımı sıyah ve mayı sıyaha boyadım gecen yıl karamel yaptım yakısmıstıda ama uc ayn once boyadım koyu kestaneye , boyamayayım dogal rengıne donsun dıyorum ama bakalım

Senin saclarin zaten koyuymus, benim saclarim koyu renk olsa boyatmazdim. Dogal rengine dön bence.

Kolestonun reklaminda oynayan kadinin sac rengi cok hos, kolestonun öyle bir rengi var mi ki? Cok hos bir koyu kizil.

Saclarimi koyu renge boyamak hayal artik benim icin. Annem her seferinde " Bak dogal rengin ne güzel, sakin boyama saclarini" diyip duruyor. Mecbur artik boyamayacagim. Böyle yari kumral yari siyah dolasacagim bir süre. Siyahlari acip kendi rengime boyarim belki. Of arada kaldim, siyah saci cok seviyorum ama ben. Dogal yöntemlere kaldim artik. Bildigimiz cayla sacimi koyultabilir miyim ki acaba?

çay yöntemini bilemiyorum da sakın saçlarını açma turuncu renk elde ediceksin bir de kumrala döndürmek zor olur sonradan hiç uğraşma :S yıpratma saçlarını

annem saçına kına yakarken içine çayda koyar, koyultuyor kınanın rengini açık renk olmuyor saçı, koyu kızıl gibi oluyor orda kullanıldığını biliyorum ama sadece çay koyulturmu tek başına bilmiyorum

yarin saçlarimi kestane kizila boyucam. saçimi kizil açtirdim sarap kizili gibi oldu. sonrada akti guneste kirmizi oluyo :S sevmedim hiç. Umarim kestane kizil kutudakinden daha koyu tutar ki zaten hem daha koyu olsun hem de hemen akmasin diye 50 dakka bekleticem. zaten beyaz tenliyim umarim hos olur. bu arada baska koyu kizil onerisi olan varsa onerilere açigim :)

cnm ya kizil siyah ya da voila kestane kizil istiyorum
voilaya boyamanı tavsiye etmem çünkü hemen akan bir boya... bir de benim saçlarım tutam tutam dökülmüştü voilaya boyayınca, çok üzülmüştüm, hiç tavsiye etmiyorum

yaaaa daha once voila boyamistim bana ole yapmamisti hiç. ama siyah boyamistim. peki ne onerirsin baska.

ya böle sacını siyaha boyattanları qördükce içim qdior.s bnde normalde sarısınım ama bi ara merak edip siyaha boyamıstm 6 ay faln boyattm beyaz tenli olduqum için herkes cok beqenmsti ama iste saclarım bnm cok cabuk uzar boyattktn 1 hfta snra diplerden sarı sarı cıkardı tabi hosta qörünmezdi o yüsden mecburen sarıya döndüm ama hc kolay olmadı. saclarm belimdeydi kuafor 2 kere acıcı sürdü kndi saclarm limon sarısı siyhlrda turuncu oldu bazı yerler kızıl kaldı.d üstüne boyattm bakır renqi gbi bişey oldu tabi saclarmda yprandıqı için kestrmk zorunda kalmıstm.s smdi saclarm uzadı ama o siyhtan kalma kızıllıklar hala duruor 4 5 kez boyattm ama hala uclarnda war.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…