yakışmaz gibi geliyor canım :S
canım bence pek güzel değil, ama tabiki sen bilirsin
Hmm... :44: Nasil bir kahkül yakisir peki uzun siyah saca?
Eğer saçların bu boyuttaysa böyle kestirmeni öneririm .Bende kahkül kestirdimne yazık ki kışın pek kullanışlı değil, sağa sola uçuşuyor =( ama ayrı bir hava kattığı kesin =)
Saclarim uzayinca ve koyu renge boyayinca yapmak istedigim kahkül modeli.
Uzun ve koyu renk sacta cok seviyorum bu kahkülü.
Ne dersiniz güzel mi sizce? En önemlisi upuzun saca yakisir mi?
Ben de çok severim koyu saçı ama şuna dikkat edin arkadaşlar
saç boyalarından en çok zararlı olanının siyah ve koyuya yakın tonlar oldugunu duymuştum.
o yuzden doğal olarak koyu saçlı iseniz kendi doğal renginizi kullanın derim.
Yüz tipin çok önemli,elmacık kemiklerin belirgin ve yüzün ufaksa yakışabilir..Ama yine de biraz daha uzun tutarsan uzun saça daha çok yakışır..Bu tip kısalar kısa saçta daha güzel duruyor.
bende yıllarca koyu kahve saclarımı sıyah ve mayı sıyaha boyadım gecen yıl karamel yaptım yakısmıstıda ama uc ayn once boyadım koyu kestaneye , boyamayayım dogal rengıne donsun dıyorum ama bakalım
Saclarimi koyu renge boyamak hayal artik benim icin.Annem her seferinde " Bak dogal rengin ne güzel, sakin boyama saclarini" diyip duruyor. Mecbur artik boyamayacagim. Böyle yari kumral yari siyah dolasacagim bir süre. Siyahlari acip kendi rengime boyarim belki. Of arada kaldim, siyah saci cok seviyorum ama ben. Dogal yöntemlere kaldim artik. Bildigimiz cayla sacimi koyultabilir miyim ki acaba?
voilaya boyamanı tavsiye etmem çünkü hemen akan bir boya... bir de benim saçlarım tutam tutam dökülmüştü voilaya boyayınca, çok üzülmüştüm, hiç tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?