Aynı şekilde :) insan makyaj yapmadan dışarı çıkamıyor.Eğer koyu renk seviyorsanız palettenin gece serisinde kızıl kestaneli bir renk var 3.65 di sanırım tonu o gerçekten harika oluyor sarı-beyaz tene ben cesaret edemiyorum artık koyu tonlara dönülmesi zor ama öneririm.
bende 3.63 olması lazım kızıl gece onu kullandım. saçta kızıllık sevmem hiç ama yüzümdeki sarılığı bi tek kızıllık giderdişuan kına yakıyorum ama siyah saçlarada içim gitmiyor değil valla:26: dediğiniz gibi makyajsız kesinlikle çıkılmıyor dışarı sadece rimel bile yeterli olmuoyr şuanki saç rengim allahtan makyaj gerektrmio
Ten rengin ne kadar güzel öyle... bembeyaz :) mavi siyah benim için gerçekten yanlış bir seçimdi. Kaşlarım siyah bu arada senin dediğin gibi kızıl kestane gibi renkler çok yakışıyor bana... Tabi bakır çok yakışıyordu. Yakışıyordu diyorum çünkü bakır diye aldığım boya saçlarımı kızıl yaptı88.43 tü rengi hatta konumda var çok moralim bozuk. Bir an önce bol bol yıkayıp eski haline döndürmeye çalışacağım.Bu arada farkettimde benim çillerim epey fazla alnımda da çok çıkmışlar. Bakır o kadar doğal duruyordu ki ooff
Eki Görüntüle 404429
mavi siyah saçlarımı bende çok özlüyorum ama sanırm bende tam kaldıramıyordum tenimde sarılık var mavi siyah bunu ön plana çıkarıyordu malesef
Teşekkür ederim canım...
Ah keşke hep böyle görünse ama sadece gün ışığında ve fotoğraflarda böyle. Bazen tenimin rengine karar veremiyorum, bu alt ton kafamı karıştırıyor.
Bakıyorum konuna. Sen de benim 'saçlarım' albümüme bak, saçlarım bakırken çekildiğim fotoğraflar var. Beğendiğin olursa sor.
O zaman kızıl parlayan siyahları tercih et. Kına yakıyorsun sen, aslında kınayla da elde edebilirsin o rengi.
Bi ara saclarimi kömür siyahi yaparak büyük hata yaptigimi eski fotograflarima bakinca anladim. Yüz hatlarim cok yumusak ve kesinlikle cok koyu renkleri kaldirmiyor, siyah beni cok sert gösteriyormus meger. Bana gidecek olan en koyu renk 6 numara koyu kumral.
Saclarini koyu renk yapacak olanlar dikkat! Yüz hatlariniz benim gibi yumusaksa teniniz ne renk olursa olsun cok koyu renklerden uzak durun. Ama yüz hatlariniz keskin ve kaslariniz belirginse simsiyah saci bile tasiyabilirsiniz..
Maritsa saçların hala aynı durumda mı?
Ne yazik ki degilkizil askima yenilip ,dun kastanenin ustune kizila boyattirdim
Uclar ayni kaldi ,diplerde sarap kizili oldu.
Berbat bir haldeyimhic sorma.
En nefret ettiğim şey. Onun dipleri tarçın bakır halini düşün bir de. Bir zamanlar öyleydim..
İstersen şimdilik 5.1 ile kapat diplerini. Bir süre idare et öyle, daha sonra tamamını açtırıp kızıla boyatırsın.
Şu an açtırabilme şansın varsa hemen yarın güvendiğin bir kuaföre git, açtır, kızıla boyat.
Demek benzer durum senin de basina gelmis
Hafta boya silici alip ,kendim halletmeyi dusunuyordum.
Izmir'de guvendigim tek bir kuafor bile yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?