Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

Aynı şekilde :) insan makyaj yapmadan dışarı çıkamıyor.Eğer koyu renk seviyorsanız palettenin gece serisinde kızıl kestaneli bir renk var 3.65 di sanırım tonu o gerçekten harika oluyor sarı-beyaz tene ben cesaret edemiyorum artık koyu tonlara dönülmesi zor ama öneririm.

bende 3.63 olması lazım kızıl gece onu kullandım. saçta kızıllık sevmem hiç ama yüzümdeki sarılığı bi tek kızıllık giderdi şuan kına yakıyorum ama siyah saçlarada içim gitmiyor değil valla:26: dediğiniz gibi makyajsız kesinlikle çıkılmıyor dışarı sadece rimel bile yeterli olmuoyr şuanki saç rengim allahtan makyaj gerektrmio

Evet yanlış söylemişim.Bende kızıl geceyi kullanmıştım.Siyahı çok seviyorum fakat kızıllık barındırmayınca gerçekten hastalıklı gibi duruyor benim tenim baya sarı gibi olduğundandır belkide.Ben her şekilde şekilde şu sıralar makyaj yapmak zorundayım çok kilo verdim biraz da ondan ten rengimin sarılığı arttı ve yüzüm çöktü. Kına en iyi çözüm en azından boya gibi kimyasal barındırmıyor ve saçı besliyor.

Teşekkür ederim canım...
Ah keşke hep böyle görünse ama sadece gün ışığında ve fotoğraflarda böyle. Bazen tenimin rengine karar veremiyorum, bu alt ton kafamı karıştırıyor.
Bakıyorum konuna. Sen de benim 'saçlarım' albümüme bak, saçlarım bakırken çekildiğim fotoğraflar var. Beğendiğin olursa sor.

Eki Görüntüle 404429

mavi siyah saçlarımı bende çok özlüyorum ama sanırm bende tam kaldıramıyordum tenimde sarılık var mavi siyah bunu ön plana çıkarıyordu malesef

O zaman kızıl parlayan siyahları tercih et. Kına yakıyorsun sen, aslında kınayla da elde edebilirsin o rengi.

Son düzenleme:

ben renkle artık oynamıyorum ya dilim okdar yandıki kınayı vurduğumda bahtıma ne çıkarsa ona razıyım ben allahtan kötü renk çıkmıyor

kızlar benim saçlarım vanilya sarısı ile karamel kumralım karışımıydı yaklaşık 1 hafta önce mavi siyaha boyadım beyaz tenli olduğum için gerçekten çok yakışırdı herkes dudaklarada kırmızı tonda ruj sürünce çok çekici oluyo

Çikolata kahve diye aldığım renk, kastane yaptı saçımı Benim de yüz hatlarım seninkisi gibi yumuşak ama bu koyu renk öylesi wamp gösterdi ki ,bütün masumluğumu aldı götürdü .Bir de çok beyaz olduğum için renk sırttı ,sanki peruk takmışım gibi duruyor. Nasıl kurtulcam bu renkten bilemiyorum açtırmadan kendim halledemez miyim ki .

Ben de koyu renk saç aşığıyım.
Çok çarpıcı geliyor bana.

Megan Fox gibi tiplere çok yakışıyor. Muhteşem.

Megan'nın saçları çok koyuya girmez ki kastane-koyu kahve arası birşey .
Ayrıca wamp bir güzelliği var bu rengin ona yakışmaması olanaksız .

Son düzenleme:
kendi saçım siyah ama beyazlarım çok fazla yıllardır saç boyuyorum. geçen yıl bi çılgınlık yapıp saçlarımı açtırdım.
Aslında güzelde oldu ama saçlarım yandı kestirdim güzelim saçlarımı.
Bir süre açık renklere boyadım ama bu seferde beyazlarım tam kapanmadı (
Daha sonra kahve tonlarına döndüm :/
Neyse en son garnier yogun bakıra boyayayım dedimm elim kopaydı kendi saçım olan yerler oldu mu kırmızı bildiğimiz kırmızı , uçlarda kahve kaldı
En son gittim yine siyaha boyadım.Yüzümü daha beyaz gösteriyor zaten kaşlarım filan siyahtı güzel oldu seviyorum siyahı yakışıyor ama ne bileyim arada değişiklik istiyorum sanırım

Son düzenleme:
Maritsa saçların hala aynı durumda mı?

Ne yazik ki degil kizil askima yenilip ,dun kastanenin ustune kizila boyattirdim
Uclar ayni kaldi ,diplerde sarap kizili oldu.
Berbat bir haldeyim hic sorma.

Son düzenleme:
Ne yazik ki degil kizil askima yenilip ,dun kastanenin ustune kizila boyattirdim
Uclar ayni kaldi ,diplerde sarap kizili oldu.
Berbat bir haldeyim hic sorma.

En nefret ettiğim şey. Onun dipleri tarçın bakır halini düşün bir de. Bir zamanlar öyleydim..
İstersen şimdilik 5.1 ile kapat diplerini. Bir süre idare et öyle, daha sonra tamamını açtırıp kızıla boyatırsın.
Şu an açtırabilme şansın varsa hemen yarın güvendiğin bir kuaföre git, açtır, kızıla boyat.

Demek benzer durum senin de basina gelmis
Hafta boya silici alip ,kendim halletmeyi dusunuyordum.
Izmir'de guvendigim tek bir kuafor bile yok canim

Son düzenleme:
Demek benzer durum senin de basina gelmis
Hafta boya silici alip ,kendim halletmeyi dusunuyordum.
Izmir'de guvendigim tek bir kuafor bile yok canim

Tabi, ama yıllar önce, saç boyama konusunda cahilken. Saf gibi gidip kısacık kestirmiştim, halbuki üzerine küllü kahve boyasa kapanırdı.
Keşke benim bilgim olsaydı kuaför konusunda, sana tavsiyede bulunsaydım.
Daha önceden hiç açıcı vb. uyguladın mı saçlarına?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…