Tabi, ama yıllar önce, saç boyama konusunda cahilken.Saf gibi gidip kısacık kestirmiştim, halbuki üzerine küllü kahve boyasa kapanırdı.
Keşke benim bilgim olsaydı kuaför konusunda, sana tavsiyede bulunsaydım.
Daha önceden hiç açıcı vb. uyguladın mı saçlarına?
buğday tenliyim bende koyu renk saçtan vazgeçemeyenlerdenim her rengi denedim sayılır bi ara çok oynuyodum saçlarımla, ama bana en çok kendi rengimin(koyu kestane) yakıştığına ve beni daha asil gösterdiğine,sarıdansa daha genç gösterdiğine karar verdm.Etrafmdaki herkes de bana koyuyu yakıştırır gözlerim de iri ve siyah olduğu için uyum da sağlıyor.Kaç zamandır boyamıyorum saçlarımı 1seneye yakın hep koyu kullanıyorum.Sizin de dediğiniz gibi o kdr sarı saçlı (yapay duran boya sarısı)kadın var ki onların yanında esmer güzeli hissediyorum kendimi ve eminim onlardan daha çok bakışı üzerime topluyorum dışarda.Koyu saçın asillğinden asla vazgeçilmemeli.Makyaj bile yapmana gerek kalmıyor çoğu zaman bir ruj yeter
gamzelii mavisiyah saçlarına bayıldım....güle güle kullan.siyah saçta sarı saç gibi bi tutku, bulaşınca kurtulamıyosun... :)
Buradaki mavi siyah hangi markanın acaba? Muhteşem duruyor.
Ben de koyu renk saç aşığıyım.
Çok çarpıcı geliyor bana.
Megan Fox gibi tiplere çok yakışıyor. Muhteşem.
kızlaaar yardım edın benım saclarım acık karamel sarı röflelerım var dıbı geldıgı ıcın saclarımı boyamak koyultmak ıstıyorum ılk resımdekı boyaya nasıl ulasabılırım hangı renk bılen varsa yardım edebılırmı
Koyu renk saci ben de seviyorum. Su an kumral saclarim. Ama koyu saclari, gariptir, kas rengi bir-iki ton daha aciksa seviyorum. Yani kaslar daha acik renk olmali. Bilmiyorum, sadece ben mi oyle dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?