Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

nezman saçlarımı açtırdıysam çok geçmeden koyu renge boyattım.
esasında çok seviorum karamel tonlarını ama kendime hiç yakıştıramıorum,hasta gibi bi surat ifadem oluo..
3 gün öncesine kadar yine bronz kahve yaptım saçlarımı..
kızıl kahve gibi hoş bi renk oldu,canlı canlı bi renk..
şimdi daha iyi hissediyorum kendimi...

Ben de 3 yıl kadar önce sapsarı saçlarımı simsiyah yaptım,hala daha da mavi siyaha boyarım.
Kendi rengimi de çok seviyorum ama siyahtan da kaç yıldır vazgeçemedim.
Diplerimden sarılar çıktığında 'aa saçının beyazlaması genetik mi,ondan mı boyuyosun siyaha' gibi laflar duymaktan sıkılmış biri olarak sık sık kendime 'artık boyamayacağım' dediğim halde ısrarla boyamaktayım.
Şimdi yeni hedefim mavi siyahtan terfi edip saçımı 'mavi ağırlıklı siyah,lacivert veya (mümkünse) tam mavi olarak değiştirmek.
Ama siyah saç için bu ne kadar mümkün olacak bilemeyeceğim,bikaç hafta sonra hep birlikte göreceğiz.

ahh ahh bende siyah saça hastayım üstelik ben de beyaz tenli ve uzun saçlıyım siyaha boyatmayı çok istiyorum bana çok yakışacak ama açmadan saçtan çıkmıyor ya yanıyor ya saç bu yüzden boyatamıyorum siyah rengi de çok seviyorum ya sadece saçta da değil herşeyde herşeyi siyah yaptım bir saçımı yapamıyorum

Yihhuuu yeniden boyayacagim saclarimi koyu renge!
Garnier 5.52 cikolata kahve kullanacagim. Daha önce denemistim ayni Arzum'un rengi gibi oluyor. Cikolata kahveden cok kizil kahveye benziyor.

En son saclarimi acip kizil bakir yapmistim, bir kac renk daha deneyip hevesimi alip koyulastiracagim. Ama dipler geldikce siritacak acik kumrallar, sürekli boyamak da istemiyorum. Aranizda dogal yöntemlerle saclarini koyulastiran var mi? Cay, adacayi, ceviz kabugu gibi...

mavi siyahla kahve tonları arasında çok kalıyorum bu ara sadece bir kere boyadım kahveye ki kendi saçım kestane siyah dışında yakıştıramıyorum kendime ama her türlü koyu renk saçı yapay sarı saç, esmer tene yeğlerim zevk meselesi sonuçta

Ya yapmayın açmayın şöyle konular saçlarımı yeniden mavi siyah yapmamalıyım hayır kendimi tutmalıyım... Mavi siyah bir hastalık valla koyu saç kadar bayanı asil gösteren bişide yok. ama yok boyamicam artık yok

ben saçıma röfle yaptırdım geçenlerde kendimi çoook ama çoook kötü hisstttim ve gittim koyu kestane alıp boyadım şimdi çok mtluyum tenim beyaz gözlerim yeşil yakıştını düşünüyorum we çewremdende öyle tepkiler aldım sarı saççlar yapmacık ve yüz ifadesini silik gösteriyor sanki siyahın bir asaleti warr yani koyu renklerin daha seksi oluor bnce bu tabi bnm fikrim yani koyu renkler yakışıyorsa bnm gibi denemek amaçlı saçınızı açtırmayın sora bnm gibi tekrar koyuya boyayıp bakımlar yapmak zorunda kalmayuınnn

Bi ara saclarimi kömür siyahi yaparak büyük hata yaptigimi eski fotograflarima bakinca anladim. Yüz hatlarim cok yumusak ve kesinlikle cok koyu renkleri kaldirmiyor, siyah beni cok sert gösteriyormus meger. Bana gidecek olan en koyu renk 6 numara koyu kumral.
Saclarini koyu renk yapacak olanlar dikkat! Yüz hatlariniz benim gibi yumusaksa teniniz ne renk olursa olsun cok koyu renklerden uzak durun. Ama yüz hatlariniz keskin ve kaslariniz belirginse simsiyah saci bile tasiyabilirsiniz..

Ben bu kıza koyu renk saçı, özellikle siyahı çok yakıştırıyorum...

Gerçekten Kristen'a siyah çok yakışıyor.Ayrıca söylediğin doğru slania benim yüz hatlarım keskin olsa bile sarı-beyaz olduğum için mavi siyah yaptığımda o kadar kötü gösteriyormuş ki beni senin gibi bende eski fotograflarımdan anlıyorum.Aslında keskin yüz değilde ten renginin alt tonu çok önemli mesela sadece düz siyah yapmış olsaydım belki yakışabilirdi.Bana en iyi giden renkler hep kızıl tonları barındıran renkler oluyor genellikle mora kaçan bir kızıl kestane çok yakışıyordu ama şu an bakırdan dönmek istemiyorum kendi doğal saç rengimden bile daha çok yakıştığını söylüyorlar :)

Mavi siyah senin tenine çok zıt. Hatta kaşların siyah değilse düz siyah bile gitmeyebilir. Ben böyleyim, o yüzden biliyorum. Bizim gibilere siyah değil de siyaha yakın koyu kahve ve kahve tonları yakışır. Hele Kristen'ın rengi kızıl kahve müthiş olur.
Ama ben farkettim her ne kadar sert gösterse de yüz hatlarımı yine de içim gidiyor ya siyaha. Beyaz ten, siyah saç, kahve göz; Pamuk prenses.
Malesef yüzümü koyamıyorum.

Çok doğal duruyor değil mi bakır sende?

Ten rengin ne kadar güzel öyle... bembeyaz :) mavi siyah benim için gerçekten yanlış bir seçimdi. Kaşlarım siyah bu arada senin dediğin gibi kızıl kestane gibi renkler çok yakışıyor bana... Tabi bakır çok yakışıyordu. Yakışıyordu diyorum çünkü bakır diye aldığım boya saçlarımı kızıl yaptı 88.43 tü rengi hatta konumda var çok moralim bozuk. Bir an önce bol bol yıkayıp eski haline döndürmeye çalışacağım.Bu arada farkettimde benim çillerim epey fazla alnımda da çok çıkmışlar. Bakır o kadar doğal duruyordu ki ooff

mavi siyah saçlarımı bende çok özlüyorum ama sanırm bende tam kaldıramıyordum tenimde sarılık var mavi siyah bunu ön plana çıkarıyordu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…