kızlar selam ben krepe balyaj için konu açmştım ama şmdı de başka bişey düşündüm ve sıze sormak ıstedım saçlrım koyu kestane boya üstüne orıyelle açtrmadan açık kahve bal rengı veya karamel boyasam açılrmı brazda olsa sizce ?rıyel artık kullanmak ıstemıorum yorumalrnzı beklıorm..
nedemek cnm:)siyah olmadıgı için evde açabilrisin palettenin açıcısını baya begeniyor bu forumdaki hanımlar:)kuaförler hep yakıyor cnmmm..
ama kendim evde açıcıyı kullanamam diye kuaförde açtırdım tanıdıktı az beklettimmmm kumral istiyodum zatennnn çok açmaya gerek yoktu:)sen ya iyi bi kuaför bul yada saçını açıcıyı sürcek eli hızlı bi arkadaşını:)
nedemek cnm:)siyah olmadıgı için evde açabilrisin palettenin açıcısını baya begeniyor bu forumdaki hanımlar:)kuaförler hep yakıyor cnmmm..
ama kendim evde açıcıyı kullanamam diye kuaförde açtırdım tanıdıktı az beklettimmmm kumral istiyodum zatennnn çok açmaya gerek yoktu:)sen ya iyi bi kuaför bul yada saçını açıcıyı sürcek eli hızlı bi arkadaşını:)
cnm aslında biz annemle bu açıcı konusunda deneymlyz evde çok açtık saçımı ama cesaret edemıorum ozaman yanmştı saçım şmdı kuaförde yakacak en iyisi çok ii bi kuaför bulup bi kaç işlemde yavaş yavaş açtrmak sanrm
cnm buyuk ıhtmalle evde açacam çnkü kuaförler dkkatsz başka şeyle meşgl olurken saç yanıp gdıor orda en ıyısı evde denemek bende yavaş yavaş uçlardan başlayarak açmaya çalşcam cnm senın dedın işlemleri yapmayı deneyecm bakalım.teşekkr edrım cnm
canım ben de böle bi konu açtım, bikaç arkadaş anlatmıştı koyudan açığa açıcı kullanmadan geçilebildiğini, ama öle hemen olmaz 5-6 aylık bi süreç içinde, diplerle uçlar farklı numaralarla boyanınca bi müddet sonra oluyomuş
arkdslar sacımı palettenın acıcısyla actrdm daha snra ustune bronz kahve boyadım ama kutudakı resmle fasla uyusmadı.sımdı çikolata karamel gibi bi renk istiyorum.nasıl tutturabılırm.yardımcı olur musunuz ?? ıstedıgım rengi ekleyeblrsm eklyecm
bu rengi bende çok beğendım cnm bende bu rengın uçlarına sarı krepe balyaj düşünuorm ama saçımı komple açtrmaktan korkuorum brdaaha bırkere yandı dye...bu renk sanrm kadife kahve ama tam bilemıorum
canım ben de böle bi konu açtım, bikaç arkadaş anlatmıştı koyudan açığa açıcı kullanmadan geçilebildiğini, ama öle hemen olmaz 5-6 aylık bi süreç içinde, diplerle uçlar farklı numaralarla boyanınca bi müddet sonra oluyomuş