Köyün Muhtarı annemi evimiz de dövmüş

mahi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
35
0
86
İçel Mersin
o kadar canımız sıkılıyorki çok çaresizim.annemle alt komşumuz tartışmışlar.komşumuzda gidip muhtara söylemiş.bu arada muhtarda amcamın oğlu.muhtar eve geliyor annemin yüzüne tükürüp annemin kafasını duvarlara vuruyor.babam 85 yaşında olduğu için hiçbişey yapamamış.arkadaşlar lütfen ne yapmalıyım bi akıl verin karakola gidin dedim ama karakoldakiler muhtardan yana olur ahbap olur onlar dediler.uzağızda gözüm görmüyor sinirden deli olacağım ne yapmam gerekiyor.

ortada şiddet var canım, ne demek ondan yana olur? gidip rapor alsanız hastaneden ? olay ne peki amcanızın oğlu neden komşunuzdan yana ?

geçmiş olsun canım,bencede rapor alsınlar şikayetçi olsunlar,yazık ya nasıl el kaldırıyor kendinden büyüğüne,1de akraba

evet ortada şiddet var haneye tecavüz var.tartışmada da hiç bişey yok ne olursa olsun muhtarın böyle bir hakkı olamaz

ama oradaki başçavuş gülüyormuş bundan hiçbişey çıkmaz diyormuş korktuğum başıma geldi nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum ki

öncelikle savcılıga git suc duyurusunda bulun savcılık makamı es dost ahbap dinleyecek makam degil..... artı saglık raporu alın darp gördüğüne dair..

ama orası jandarma bölgesi önce jandarmaya mı yoksa savcılığamı yoksa doktora mı gidilecek lütfen biri beni bilgilendirsin

alla alla amcanızın oğluna ne oluyorda gelip annenizi dövüyor
şiddetin gerekçesi olmaz kesinlikle ama gerekçesi neymiş acaba
ayrıca şikayet ettikten sonra kim kimin ahbabı oluyor
milletvekili mi ki dokunulmazlığı olsun
var mı böyle bir şey ya gidin rapor alın ispatlayın
dileyen dilediğini yapacaksa bu devletin polisi hakimi savcısı niye çalışıyor
olur mu öyle şey gidin şikayet edin...

şikayet edildi biraz önce karakola gittiler ifadelerini almışlar doktor ölüm tehlikesi yoktur kafada şişlik vardır yazmış.pazartesi savcılığa yollayacaklarmış ifadeleri ama başçavuş bundan sonuç alamazsınız kemal sunalın davacı filmine döner demiş ne demek oluyo bu

başçavuşa ne oluyor yahu
sizin yıldırmaya çalışıyor inanmayın
aman bundan iş çıkmaz deyince sizinde aman çıkmazmış öyle demişler deyip
vazgeçeceğinizi falan sanıyor herhalde zaten böyle işini savsaklayan komutanlar çavuşlar yüzünden böyle çarpık ya sistem
siz boşverin bu işin peşine düşün
yanlız hala cevap vermediniz bu olayın sebebinin ne olduğuna
kavga ne için çıkmış

köydemi kasabadamı nerede oluyor olay anlamadımki... ne olur ne olmaz sen eger kararlıysan anneni al en acil şekilde baska bir doktora götür rapor yazdır.. ardından direk savcılıga kendiniz gidin ve anlatın durumu.. hiç bişey olmazsa belediyenizde hukuk danısmanlıgı varsa ücretsiz ondan yararlanın yada adliyede hukuk danısmanları oluyor onlara bir basvurun.. onlar sizi yönlendiri...

olay iki kadının tartışması.komşunun ineği bahçeye girmiş annemde kızmış hergün giriyor neden ilgilenmiyorsun diye sebep bu işte

olay iki kadının tartışması.komşunun ineği bahçeye girmiş annemde kızmış hergün giriyor neden ilgilenmiyorsun diye sebep bu işte

iyide amcanızın oğlu niye komşudan taraf onu anlayamadım
hadi taraf olur onu anlarımda çığrından çıkıp bir kadını evir çevir dövecek
kafasını duvara vuracak kadar sinirlenmesine sebep değil ki bu olay
bence başka şeylerde vardır mutlaka
bana kadar kavga yaratacak kadar yeterli bir sebep gelmedi açıkcası
garip yani siz işin aslını bildiğinizden eminmisiniz
başka bir şey daha olabilir mi

Hakkinizi sonuna kadar savunun canim, ne demek eve girip bir kadini dövmek?

Bu arada bascavus hakkindada dava acardim sizin yerinizde olsam, benim isime karisiyor ve yalan yanlis beni yönlendiriyor diye.

bence susmayın gidin büyük yere şikayet edin
ben sizin yerinize olsam hiç durmazdım
ne demek ya gelip muhtar amca oğlu annenizi dövebilir ya bu insanlıkmı aynı şeyi kendi annesine yapsalar ne yapar acep
muhtarsa muhtar canım aaaaaa
hakkı varmı dövmeye
ne çok sinirlendim ya şimdi orda olsaydım amcanızın oğlunu paralardım yani
şikayet ediniz bence klava:
fazla birşey diyemiycem sinirden elim ayagım titremekde

bende zaten buna kızıyorum ya iki kadın tartıştı diye evine gidipte dövmesi mi gerekir.olay aynen anlattığım gibi sinirlerimde bu yüzden çok bozuk

yok ya ağırdan almıyorum ne gerekiyorsa yapacağım sonuna kadar kanuni yoldan çözemezsem ne yapacağımı ben biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…