Köyün Muhtarı annemi evimiz de dövmüş

sen başkentte yaşıyosun tabiki böyle bişey görmezsin.arkadaşım lütfen anlayış içim yanıyor ya

arkadaşım sen hep ankarada mı yaşadın, doğuda şurda burda neler oluyor hiç duymadın mı? hayatı sadece haberlerde gördüklerimiz sanmayalım

ya canım annen baban epeyce yaşlı... bir süre için yanına falan alamaz mısın? daha fazla sülmesinler... iş büyüdükçe şimdi olaylar çirkinleşirse diye söylüyorum..

Basına haber verin bence hiçbir sonuç çıkmazsa rezil olsun ... nedemekmiş eve gelip dövmek. Çok sinirlendim ya..Nasıl insan bunlar

Birileri benim 70 yaşındaki annemi dövecek ben şu anda bulunduğum yerde ne yapacağımı düşüneceğim. Yok öyle birşey. Direk giderim oraya polis jandarma savcı vs ne varsa yaparım. Ailemi de asla orada bırakmam asla. P.tesi gidecekmiş savcılığa dilekçeler bu da ilginç.
Her adliye de nöbetçiler olur haftasonu. Gider şikayet edersin karakola. Polis alır şahsı götürür nöbetçi mahkemeye çıkarır. Nöbetçi hakim tutuklar yada serbest bırakır yada ceza verir yada gereken neyse yapar. TR nin her yerinde durum böyle işler. Ha köy diyorsunuz olay yeri o köyün bir kasabasında bağlı bulunduğu ilde mutlaka Adliye vardır.

Köyde olsa Dagbasi degil ya....

O adama dünyayi dar ederim...Muhtar diyede gezinemez bir daha...
Serefesiz utanmiyormu yasli kadina tükürüp vurmaya....
Ama ne ekersen onu bicersin birgün biri onun annesinede aynisi yapar, ilahi adalet

Arkadasim sen nasil oturdugun yerde kalabiliyorsun??
Ben olsam coktan ordaydim...O Muhtara dünyanin kac bucak oldugnu gösterirdim vallahaÇok üzgünüm çoook

inanamiyorum ya nasil olur boyle sey saka sandim okurken cok gecmis olsun kadina boyle bir siddete inanamadim nasil yaparlar ya evine girip haneye tecavuzdur bu Allahtan rapor almis o bascavusunda uzeri vardir bence yarim akil fikir yurutmesin bu ulkede kanun denen bir sey var herkez o filme bu filme doner is derse hukuk sistemi tikanir bizide bilgilendir cok uzuldum inanamiyorum hala

canım oncelıkle geçmiş olsun..
pazartesı gunu ilçedekı adlıyeye gıdıp şikayette bulunun.
sen guzelce bır dılekçe yaz annende imzalasın canım..
yada annenıde al savcılıga gıt kardeşım..
şikayetçi ol..
ayrıca bulundugunun ilçedekı kaymakamlıga da gıdın muhatarı şıkayet edın..
size konuyla alakalı olarak muhakkak doneceklerdır.

kızlar arkadasa yuklenmeyın hakıkatan buralar farklı benzemıyor buyuksehıre..kırsal kesım cok fazla herkes kendı alemınde ve jandarma bölgesının kontrolunde olan yerlerde de bu tıp davalarda cok seyler dönuyormus ne yazk kı..hemserıcılık adam kayrmacılk falan..zayıf buldu mu tepesıne bınen cok..ınsan okurken sasıryor dag bası mı dıyor ama yasamadan anlamanz zor cıdden..gecen yıl arkadsımn kardesı ölumden döndu ve uc sahıt olmasına ragmen suclu da suclunun kaza yaptgı aracı da uctu gıttı kus oldu..saolsn jandarma ve bölge halkının el bırlıgıyle hem de..
arkadasm dılerm davanda haklılgnı ıspat edersn annecıne uzuldm yaslı kadncagz ama ne bıleym böle kalır dıye korkmuyor da deglm ınan.hakkınzda hayrlısı..

Son düzenleme:
olaya inanmayan arkadaşlara şaşırdım doğrusu. maalesef izmirin bir köyünde de buna benzer bir olay oldu. muhtar tüm şahitleri bile bir şekilde susturdu. ama sonuçta jandarma olaya el koydu.

arkadaşım annenin kabahati olsa bile dayağı hakketmiyor.üstelik 70 yaşında. o başçavuşun da bir üstü vardır mutlaka. gidin onun üstüne başçavuşu da şikayet edin. askeriyede böyle şeylere izin verilmiyor bildiğim kadarıyla. sizde hemen bugün bağlı bulunduğunuz belediyenin savcılığına gidin suç duyurusunda bulunun. mutlaka nöbetçi savcı vardır.

Böyle bir şey hakkında yalan söylenirmi anne ve baba söz konusu...
Küçük yerlerde büyük yerler gibi çalışmıyor bu işler savcılık ptesi de alabilir daha sonrada sonuçta zaten bir şikayet dilekçesi sunulmuş doktor konrtoluünden geçmiş.
Anneni yanlız bırakma gidebilirsen git ama gidemiyorsan da amca oğlunu ara ve annenlerin yanında olduğun baskısını iyice yap güçlü konuş.Gelişmeleri okuyacağım.Geçmi olsun anneciğine...

nasıl yani böyel bi olay var ortada polis nasıl onlardan yana olur hemen gidip şikayetçi olun benim anneme böyle biri bişey yapıcak dünyayı ayağı kaldırırım valla varmı böyle bişey

Yanlış anlaşılmasın ben inanmadım demiyorum. Elbette dünyanın binbir hali var olmuştur benim anlamadığım nokta yapılan yanlışlar sinsilesi.
Ne demek ptesi dilekçeler verilecek savcılığa. Ptesiye kdr kaçsın bu adam yurtdışına o zaman yada gitsin öldürsün yaşlı anneciği (Allah korusun)
Madem küçük şehirde olaylar böyle gelişmiyor o zaman gidin daha büyük yerlerde hakkınızı arayın.
Ama annenizi bırakmayın üç beş çapulcunun eline.

Başkalarına ne yapacağınızımı soruyorsunuz
ınanın okurken o pisliği acımasızca dövdüğümü hayal ettim
Polisle olacak iş filan değil polis hiç birşey yapmazlarda zaten
Ben olsam alt komşumuda , muhtarıda çoktan döve döve öldürmüştüm
Anneme biri elini kaldıracak ben o insanı yaşatacam
Valla siz burda durmuş buraya konu açmışsınız ya
Hiç bir şey yapmamış olmanızda beni delirtti
Sıçarım biri anneme elini kaldırsın hele
Delirdim hangi cesaretle

o muhtar denilen adamın ruh sağlığı yerinde değil belliki

ay sinir oldum yaa annene acil şifalar dilerim muhtarıda mutlaka şikayet edin cezasını bulsun bugün annene yarın öbür gün başkalarına aynı davranışta bulunacaktır

bu adam

geçmiş olsun canım öncelikle...
anneni doktora götürmeli ve rapor almalısın,raporla birlikte muhtara dava açmalısın...
isterse babanın oğlu olsun acıma.
ne demek ya hem haneye tecavüz edicek,hem anneni dövücek,sonra ben erkeğim diye dolaşıcak ortalıkta.
terbiyesiz...
:mymeka:

hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun, başçavuşuda bi üst amirine şikayet edin, başçavuşa ne oluyo yaaa, görevini yapsın o, sinirlendim şimdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…