- 14 Ağustos 2018
- 22.332
- En iyi cevaplar
- 2
- 86.085
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ohoo bizim cuma pazarında bir makyaj tezgahı var böyle kocaman , 5 liraya birebir aynı ambalajlı MAC rujlar ve allıklar varSemt pazarlarında hep son model markaları satıyorlar o hesap olmuş
Orda deneyenleri görünce aklıma haberlere çıkanlar geliyor
6 ay kullanim ömru olan hangi fondoten bilmiyorum ama benim fondotenimde acildiktan sonra 24ay kullanilabilir ibaresi var Mac studio fix markasi ve rahat 1 sene kullaniyorum bitmeden atmam gerekmedi hiç.
instadan , f.booktan , ya da adı belli olmayan sitelerden sipariş etme ama trendyol morhipodan gönül rahatlığıyla edebilirsin.Ben bırdaha gozumle gormedıgım ellerımle dokunmadıgım seyı almam. Neredeyse netten mont sıparıs edıcektım. Onuda yapmam artık
dudaklarını çok beğendim dolgulu gibi ,Eki Görüntüle 2564188 pembe ruj ve ben şaka gibi :)))) pembe ruj kullanan varmı hala
bence senin bildiğin şey makyaj bilmekten daha zor13 yaşından beri ne bilgi birikimi vardır sende
ben ilk kez bu yıl fondöten kullandim annem hep asla sürme yüzüne en iyisi bile olsa erken yaşlanırsın derdidaha cok sac boyası delisiyim ben ya açıcı cila röfle balyaj ne ararsan hepsini biliyorum yapıyorum
instadan , f.booktan , ya da adı belli olmayan sitelerden sipariş etme ama trendyol morhipodan gönül rahatlığıyla edebilirsin.
en guzelı eczane urunuTrendyolla ilgili instagramda bir gönderiye denk gelmiştim, sosyaleczaci diye bir kullanicinin son gönderisi. Instagraminiz varsa bir bakın, yoksa ben ekran görüntülerini size gönderirim. Özetle trendyolda satılan bazı ilaçların ve kozmetik ürünlerin sahte olduğuna ilişkin şikayetler vardı, uyarıdan sonra şikayet edilen ürünler kaldırılmış ama sitede orijinallik konusunda bir kontrol olmadığı anlaşılıyor. Yani müşteri yeterince dikkatli değilse sahte ürünleri kullandığının farkında bile olmaz.
Diğer bir husus da şu, birkaç yıl önce morhipodan tonik, serum vs. siparis etmistim paketten tonik yarısı dökülmüş olarak çıktı, çok kötü paketlenmisti, paketi geçtim şişenin kapağı gevşekti. Şikayet etsem nasıl kanıtlıycam diye düşünüp boşvermiştim ama özensiz oldukları için ordan sipariş vermedim bir daha. Ürünün fiyatı da eczaneden çok farklı değildi, gidip eczaneden almamak benim hatamdı.
evet özellikle pilatin zordur herkes beceremiyor kızıl turuncu yapıp birde yakıyorlar saçıbence senin bildiğin şey makyaj bilmekten daha zormakyajda iddialıyımdır ama saç konusunda internetten saç bulup beğenip gider "bana bundan yapın" derim biter
en guzelı eczane urunu
zaten kozmetık markaları ucmus gecen bır baktım kapatıcı lıkıt 300tl olur mu ya delırmısler ısaret parmagım kadar sey bır ruj 200-300 ıkı cılek yerım o pembelıgı oyle de saglarım dedırttı bana
evet bızım burda eczanelerde kozmetık bolumu de var far ruj fondoten tonık serum tamamen organık saglıklı ıcerıklerden olusan seyler de satıyor dermotologlar tarafından hazırlanmıs urunlerEczanede ruj mu var?
evet bızım burda eczanelerde kozmetık bolumu de var far ruj fondoten tonık serum tamamen organık saglıklı ıcerıklerden olusan seyler de satıyor dermotologlar tarafından hazırlanmıs urunler
suan ezberımde markaları yok haftaya alısverıse gıdıcem bıttı urunlerım ozaman resmını cekerım hatta benım alısverıs yaptıgım o eczanede o markanın makyozu bıle var ıstersenız almadan once makyaj yaptırıyorsunuz gun boyu denemıs oluyorsunuz memnun kalırsanız alıyorsunuzBen hiç gormemiştim. Markalari nedir acaba?
suan ezberımde markaları yok haftaya alısverıse gıdıcem bıttı urunlerım ozaman resmını cekerım hatta benım alısverıs yaptıgım o eczanede o markanın makyozu bıle var ıstersenız almadan once makyaj yaptırıyorsunuz gun boyu denemıs oluyorsunuz memnun kalırsanız alıyorsunuz
simple cok guzel urun onun makyaj cıkarma mendıllerıde cok guzelBir bakarim tesekkurler. Yeni ürünleri denemeyi seviyorum ama kolay kolay marka degistiremiyorum birseye tutturdugum zaman.
filmdelisi nin önerisiyle simple yikama jeli aldim bugun kucuk boy bakalim.
Ben hiç gormemiştim. Markalari nedir acaba?
Physicians formula bunlardan bir tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?