Kozmetik :(

Evet haklısın.

instagramda baktim siparis sayfasinin 105 bin takipçisi var. Vebalini düşünmeyen için güzel iş kapısı aslında. Pazarda 5 liralik ürünlerden paket yapılsa bile kârlı, çinden doğrudan siparis verilse kâr payı daha da artar. Baya müşterisi var galiba.

Bizim pazarda makyaj satılmıyor canım :) sadece bı avoncu abla tezgah kurmus. Ben zaten fardan falan anlamam hıc kullanmadımda. Benim kullandıgım sey bellidir fontoten aydınlayıcı lıkıt maskara ruj
Anladim o yuzden ayirt edemediniz demek ki cok normal o zaman
Aslinda her seyi bilerek almis olsaniz ucuza bile almissiniz :)
Pazarlarda o far paletleri ve fondotenin tanesi 30 liradan asagi satilmaz
Ergenken cok kurcalardim guzeli de cikiyor aralarindan ama cakma malzemeler yani

Müsterı degıldır o. Yorumlara bak hep aynı kısıler bos bos emojı atıyolar defalarca

Küçücük poşete bakıp bakıp iç geçiriyordum sonra geçti acısı
Hiç pişman olmadım .
Posetıde atmasaydın keske duvara assaydın 200 tl vermıssın sonuçta 3 urune :) dun esımede anlattım durumu sonra aman totom sagolsun dedım kapattım konuyu :) bu cılgınlıgı bnde belkı yaparım bıgun kkdelerın gazına gelerek ruja 100 tl vermısler ben olsam surmezdım yada ılla surmem gerekıyorsa dudagıma hafıf dokundururdum maksat renk versın o ruj bitmesın canım rujlarım 25 tl benimki ama severek kullanıyorum :))

instagram alışveriş yapmak için değil bir çok site var bunun için hepside güvenli parasınızı çatır çatır alabilirsiniz. instagramdan alışveriş yapınca hakkınızı arayamazsınız

şöyle makyaj malzewmelerini almayın aldırmayın ya lütfen 99 tl ye bir allık bir ruj bir rimel al ama git mağazalar var mağazaların int siteleri var onlardan al yani yazık yüzünüze yazık sağlığınıza ya gidin mac falan alın demiyrm ama uygunları da var bu ne yüdü belirsiz ürünler elime sürmem ya

Tamam abla kızma bıdaha yapmam :)))

Bu set indirimli bile olsa 99₺ olabilir mi ya?
Nasıl inandınız?
Gönderin geri. Faturası vardır inşallah. İade almazsa tüketici mahkemesine şikayet edeceğinizi yazın..

Ben bu seneki çakma indirimden kendime kozmetik, giyim hiçbir şey almadım. Çünkü indirim falan yoktu. Gerçek fiyatlar değildi indirdik dedikleri..

Eşime ve oğluma aldım. Ki onlar da eh işte fiyatlar olduğunu bilerek. İhtiyaçları var diye aldım.
Fiyatları sezon öncesinde hesaplayıp zamlandırıyolar bu günler için..

Bizde black friday indirim mantığı daha oturmadı. Çakallık yapıyorlar. Türk insanı da hemen atlıyor..

instagramdan alışveriş yapıp da memnun kalan görmedim. hiçbiri güvenilir değil. kaldı ki orijinal de değildir. cildinize değen şeyler bunlar, bilindik yerlerden alın.

Ben instagramdan şimdiye kadar sadece oğluma gelişim ürünleri için iletişime geçtim. Ki kendi satış siteleri olan faturalı vergi veren firmalar olduğuna bakarak..
Kıyafet, ayakkabı falan ne cesaretle alıyorlar anlamıyorum?

Sabah eşime doğumgünü hediyesi spor ayakkabı bakıyordum. Bir zincir mağazada indirim varmış numarası kalmamış.
İnstagrama girsem 350 lik ayakkabıyı 100 e bulurum. Ama nasıl gelir Allah bilir

Gittim arattım başka bilindik siteden o indirimin 10₺ fazlasına aldım..

Müsterı degıldır o. Yorumlara bak hep aynı kısıler bos bos emojı atıyolar defalarca

Ya evet ayni hesaplar 5-6 tane alt alta yorum, emoji göndermişler.

Çok makyaj yapan biri değilmişsiniz zaten, ayrıca sınırsız bütçeniz yoksa ortalama markalarin indirimlerini gratis ve watsonsta takip edin. normal fiyatlari o ürünler için bence çok abartılı o yüzden indirimlerinde alın.

Çünkü bunların bir de açıldıktan sonra kullanım ömürleri var 1 fondoteni 6 ayda bitiremiyorsanız kalani kullanmanız çok iyi değil, bu nedenle 300 tllik fondoteni çöpe atmaya kıyamazsınız ama indirimden 50, 60 liraya aldığınızın kalanını atarsınız.

Bizim sosyete pazarında bile satılıyor artık bilinen markaların ürünleri,güvenip almam şahsen sahte yada tarihi geçmiş ürünler olabilir. Zaten internete gelene kadar adım başı kozmetik mağazası,ne lazımsa onu alırdınız gidip,böyle gereksiz bir çok parça gelmiş ve muhtemelen sahte yada tarihi geçmiş olabilirler. İade edin derim ben.

6 ay kullanim ömru olan hangi fondoten bilmiyorum ama benim fondotenimde acildiktan sonra 24ay kullanilabilir ibaresi var Mac studio fix markasi ve rahat 1 sene kullaniyorum bitmeden atmam gerekmedi hiç.

Öğrenciyken sürekli alışveriş yaptığım bir market vardı; bildiğimiz küçük mahalle marketi.
10-15 liraya Gucci parfüm satardı ve orijinal olduğunu iddia ederdi.
Size gelen ürünler de o hesap işte.
O kadar ürünü en ucuz markalardan bile o fiyata alamazsınız.

Kesinlikle kullanmayın, kimseye de kullandırmayın, atın gitsin.
Bunları kullanmaktansa normal duvar boyasını yüzünüze sürün daha iyi.

Ay o süngeri siz kullandınız insallah??? Bu tip paketleri biliyorum ben buram buram sahte kokuyor fiyatına bakıpta en önemli şeyimiz cildimize bu zararlari vermemek lazim işte.. bu tarz malzemeler köse baslarında mağaza arasındaki yollarda da satılıyor belki toplayınca 100 tl den daha ucuza biledir

ınternette gorunen
f.bookta da aynı görseli kız çeyizi diye bi yer satıyor reklamını gördükçe spamiyorum ama canım o 99 lirayı yüzüne sürsen daha sağlıklı.bir fondöten başlı başına 100 lira , maskara da öyle.asla alınmamalı böyle şeyler.markalar zaten hepsi merdiven altı ve sahte.sürme hiç yüzüne gözüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…