- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O kadar sahte dedik çöp dedik, arkadaslar merdiven alti dedi ama konu sahibi ruju agzina sürüp foto atti yasen diyorsun kardeşini sevmiyor musun?
Ürünler kirik, çizik gelmeseydi muhtemelen bayila bayila kullanacakti hepsini sahte olmasini pek dert etmiyor anladigim kadariyla, bence kullanir bunlari konu sahibi.
Anladim o yuzden ayirt edemediniz demek ki cok normal o zamanBizim pazarda makyaj satılmıyor canım :) sadece bı avoncu abla tezgah kurmus. Ben zaten fardan falan anlamam hıc kullanmadımda. Benim kullandıgım sey bellidir fontoten aydınlayıcı lıkıt maskara ruj
Müsterı degıldır o. Yorumlara bak hep aynı kısıler bos bos emojı atıyolar defalarcaEvet haklısın.
instagramda baktim siparis sayfasinin 105 bin takipçisi var. Vebalini düşünmeyen için güzel iş kapısı aslında. Pazarda 5 liralik ürünlerden paket yapılsa bile kârlı, çinden doğrudan siparis verilse kâr payı daha da artar. Baya müşterisi var galiba.
Baya cosmussun gercekten :) 200 tl ye ve 5 yıl once fıyatlar daha uygundu. 2 yıllık makyaj masrafımı cıkarırdımBi beş sene önceydi bi coştum 3 ürüne 200 tl verdim
Biri rujdu indirimde.
Hey gidi günler .
Küçücük poşete bakıp bakıp iç geçiriyordum sonra geçti acısıBaya cosmussun gercekten :) 200 tl ye ve 5 yıl once fıyatlar daha uygundu. 2 yıllık makyaj masrafımı cıkarırdım
Posetıde atmasaydın keske duvara assaydın 200 tl vermıssın sonuçta 3 urune :) dun esımede anlattım durumu sonra aman totom sagolsun dedım kapattım konuyu :) bu cılgınlıgı bnde belkı yaparım bıgun kkdelerın gazına gelerek ruja 100 tl vermısler ben olsam surmezdım yada ılla surmem gerekıyorsa dudagıma hafıf dokundururdum maksat renk versın o ruj bitmesınKüçücük poşete bakıp bakıp iç geçiriyordum sonra geçti acısı
Hiç pişman olmadım .
Tamam abla kızma bıdaha yapmam :)))şöyle makyaj malzewmelerini almayın aldırmayın ya lütfen 99 tl ye bir allık bir ruj bir rimel al ama git mağazalar var mağazaların int siteleri var onlardan al yani yazık yüzünüze yazık sağlığınıza ya gidin mac falan alın demiyrm ama uygunları da var bu ne yüdü belirsiz ürünler elime sürmem ya
Bıdaha yapmam zaten :)instagram alışveriş yapmak için değil bir çok site var bunun için hepside güvenli parasınızı çatır çatır alabilirsiniz. instagramdan alışveriş yapınca hakkınızı arayamazsınız
kızmak değil kuzum git avm ye binbirtürlüsü var kozmetkcilerden al ne bileyim bir kaç marka belirle kendine onları kullan parana yazık önce sana sonra o parayaTamam abla kızma bıdaha yapmam :)))
instagramdan alışveriş yapıp da memnun kalan görmedim. hiçbiri güvenilir değil. kaldı ki orijinal de değildir. cildinize değen şeyler bunlar, bilindik yerlerden alın.
Müsterı degıldır o. Yorumlara bak hep aynı kısıler bos bos emojı atıyolar defalarca
Ya evet ayni hesaplar 5-6 tane alt alta yorum, emoji göndermişler.
Çok makyaj yapan biri değilmişsiniz zaten, ayrıca sınırsız bütçeniz yoksa ortalama markalarin indirimlerini gratis ve watsonsta takip edin. normal fiyatlari o ürünler için bence çok abartılı o yüzden indirimlerinde alın.
Çünkü bunların bir de açıldıktan sonra kullanım ömürleri var 1 fondoteni 6 ayda bitiremiyorsanız kalani kullanmanız çok iyi değil, bu nedenle 300 tllik fondoteni çöpe atmaya kıyamazsınız ama indirimden 50, 60 liraya aldığınızın kalanını atarsınız.
f.bookta da aynı görseli kız çeyizi diye bi yer satıyor reklamını gördükçe spamiyorum ama canım o 99 lirayı yüzüne sürsen daha sağlıklı.bir fondöten başlı başına 100 lira , maskara da öyle.asla alınmamalı böyle şeyler.markalar zaten hepsi merdiven altı ve sahte.sürme hiç yüzüne gözüne. ınternette gorunen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?