Kozmetik :(

Çok Bilinmeyen bir yerse sipariş verdiğiniz olabilir; bilinen güvenilir yerlerden alışveriş yapmakta fayda var internet sonuçta. Benim sabit güvendiğim birkaç yer var mesela onlar haricinde alışveriş yapmam kolay kolay.

Benim de karma cildim ben de deneyeyim. Şu kucuk boy poşetli halleri cok sevimli sirf onlar icin bile alasim gelmişti simdi alacagim.

O kadar sahte dedik çöp dedik, arkadaslar merdiven alti dedi ama konu sahibi ruju agzina sürüp foto atti ya sen diyorsun kardeşini sevmiyor musun?

Ürünler kirik, çizik gelmeseydi muhtemelen bayila bayila kullanacakti hepsini sahte olmasini pek dert etmiyor anladigim kadariyla, bence kullanir bunlari konu sahibi.

Aynı ve bu tür paketler hpsibrda gibi sitelerde de bu fiyata satılıyor en azından iade hakkınız olurdu Instagram'dan bişey almayın

ınternette gorunen
99 liraya bunların hepsini alacağını düşünmek fazla iyimserlik değil mi? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Siz elinize iyi kötü makyaj malzemesi geçtiğine şükredin bence, hıyar da çıkabilirdi.

Yani hakkaten bazı şeyler zaten dilleri olsa "bende bir yamukluk var, gerçek olmam imkansız" diye bağırırlar. Bunca parçanın -en dandik marka bile olsa- 99 TL'ye alınabilme ihtimali yok zaten, biraz bile bile lades olmuş sizinki. Yukarıdaki arkadaşa çok katıldım, hıyar ya da patlıcan çıkma ihtimali en azından bir şeylerin gelmiş olmasından çok daha büyük bir olasılıkmış bence

Hala kanan kaldı mı ya bu çakmacılara :)
Pazarda satılmaya başlandı. Kokusu, içeriği %100 cilt kanseri vadediyor. Kozmetik alışverişi yaparken dikkat etmelisiniz ve özellikle bilindik marka, temiz içerik şartınız olmalı.
Geçmiş olsun, açgözlülüğünüzün kurbanı oldunuz. 100 liraya, uygun fiyatlı bir kozmetik markasından makyaj çantası oluşturabilirdiniz. Cildinizi seviyorsanız, çöpe atın gitsin

Kuzum bunlar sahte.. oradaki bir fondötenin fiyatı bile sadece 100 150 den başlıyor. İade etme imkanin varsa geri gönder sürme yüzüne bilinmeyen seyleri
doğal fondoten yapılır ya:)
biraz bebek pudrasi
çok azicik kakao ( cilde göre)
bide krem.:) al işte BB kremi..
ben 100 liraya kimyasallara vermem:)

Bilinen markaların bu kadar ucuza satılabileceğini nasıl düşündün?
Sırf fondöten 90 TL.

Cilt bu arkadaş hiç mi haber okumuyorsun? Gözün yüzün şişecek böyle uyduruk şeyler kullanma.
Direk iade et bence.

doğal fondoten yapılır ya:)
biraz bebek pudrasi
çok azicik kakao ( cilde göre)
bide krem.:) al işte BB kremi..
ben 100 liraya kimyasallara vermem:)
Tabi kullanilabilir hemde daha sağlıklı bende bi fondötene 100 tl vermem ama indirimlerde o kadar indirimli oluyor ki fiyatlari. Ben renkli güneş kremi kullanıyorum, hem kusurları kapatıyor hem cilt rengini eşitliyor, hemde güneşten koruyor daha ne isteyim

oysa seni sarı saçlı hayal etmiştim

Ben fotograftakiyle size gelen arasinda fark goremedim. Sorun ne anlamadim. Bunlar pazarda ithal diye satilan ama cakma makyaj malzemeleri. Siz orijinal diye mi aldiniz?
o fiyata orijinal olmayacagini anlamaliydiniz.
supracolor fondotenin orijinal fiyati tek basina 300 lira zaten

Ahahaha asla, hayatımda tek yapmayacağım renktir.
Bayağı kara kaş kara göz kara saç insanıyım:)
yazıyorsun ya görüyorum birde arada bir
birde çok nokta atışı yorumlarını severim ordan kafam öyle kalmış.
sende koyu renk deyince tutamadım yazdım yanlış anlama

Bizim pazarda makyaj satılmıyor canım :) sadece bı avoncu abla tezgah kurmus. Ben zaten fardan falan anlamam hıc kullanmadımda. Benim kullandıgım sey bellidir fontoten aydınlayıcı lıkıt maskara ruj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…