- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Karma cildim.
Ama yağlı egzamam da var, burun kenarı, kaş arası, alına doğru yayılan falan.
Ona rağmen çok iyi geldi.
Yeşil kapaklı şeffaf şişe benimki, gerçekten tavsiye ederim egzamalı bir cildi bile tahriş etmedi:)
Kardeşinizi sevmiyor musunuz? Neden kötülük yapıyorsunuz ? Bu ürünlerin ne kadar tehlikeli olabileceğini anlamanız için mutlaka cildinizde anında bir reaksiyon görmenize de gerek yok, iç organlarınıza da hasar verebilir ayrıca çok pahalı ürünlerde bile sağlığa uzun vadede zararlı maddeler olabiliyor, nasıl hala bu ürünleri deneyebiliyorsunuz anlam veremedim. Boşverin giden para olsun kimseye kullandirtmayin bunlari.
99 liraya bunların hepsini alacağını düşünmek fazla iyimserlik değil mi? Hangi dünyada yaşıyorsunuz? Siz elinize iyi kötü makyaj malzemesi geçtiğine şükredin bence, hıyar da çıkabilirdi. ınternette gorunen
Canım yani sende hiç mi farketmedin bu kadar ürün 99 tl olurmu benim aldığım bir fondöten 100tl zaten allahtan cook uzunnsure gidiyor yani de . inanmayın böyle şeylere gidin elleye elleye alın ınternette gorunen
doğal fondoten yapılır ya:)Kuzum bunlar sahte.. oradaki bir fondötenin fiyatı bile sadece 100 150 den başlıyor. İade etme imkanin varsa geri gönder sürme yüzüne bilinmeyen seyleri
Tabi kullanilabilir hemde daha sağlıklıdoğal fondoten yapılır ya:)
biraz bebek pudrasi
çok azicik kakao ( cilde göre)
bide krem.:) al işte BB kremi..
ben 100 liraya kimyasallara vermem:)
oysa seni sarı saçlı hayal etmiştimAhahahah
Benim annem çok süslüdür, 3 4 yaşından beri onun malzemeleriyle yapardım, dudağından parmağıma alır kendime sürerdim.
Lisede zaten fondöten, pudra, aydınlatıcı, allık rimel, ruj kombiniyle gittim
Bende de saç bilgisi yok, sadece koyu renge boyatırım kendi koyu kumral ben siyah ya da acı kahveye boyatırım o kadar
Bir kere balyajımsı deneme oldu tövbe ettim güzelim saçlarıma ışık vereceğiz diye tiftiklediler, güneşte açılıyor zaten ne gerek var dedim asla yaptırmam bir daha
Şampuan reklamları gibi uzun gür saçım var, bozulacak diye elletmiyorum
tüketici hakem heyetine başvurun, iade hakkınız var. Bir dahada 3 kürüşa 5 köfte beklemeyin lütfen.İade yok degısım var
oysa seni sarı saçlı hayal etmiştim
yazıyorsun ya görüyorum birde arada bir
Ahahaha asla, hayatımda tek yapmayacağım renktir.
Bayağı kara kaş kara göz kara saç insanıyım:)
Bizim pazarda makyaj satılmıyor canım :) sadece bı avoncu abla tezgah kurmus. Ben zaten fardan falan anlamam hıc kullanmadımda. Benim kullandıgım sey bellidir fontoten aydınlayıcı lıkıt maskara rujBen fotograftakiyle size gelen arasinda fark goremedim. Sorun ne anlamadim. Bunlar pazarda ithal diye satilan ama cakma makyaj malzemeleri. Siz orijinal diye mi aldiniz?
o fiyata orijinal olmayacagini anlamaliydiniz.
supracolor fondotenin orijinal fiyati tek basina 300 lira zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?