Kozmetik :(

internetten cok fazla alisveris yaparim, market alisverisi dahil bir evin tum ihtiyacini alirim ama bu gune kadar boyle bir durum asla yasamadim, cunku guvenilir sitelerden be mantigima uyan seylerden aldim hep. ilk alisverisinizde boyle deneyimsizlik yasamaniz kotu olmus ama size tavsiyem instagramuzerinden boyle seyler siparis etmeyin, ya da sadece markalarin kendi sayfalarindan alisveri yapin.en azindan yasal haklariniz olur ve hayal kirikligi yasamazsiniz

Hepsini kullansan da hakkini veremezsin cunku o elindeki malzemeleri toplasan 115 lira etmezler asla. Bir milyoncuya ya da pazara gitsen hepsini daha ucuza kapatirdin bence

Kusura bakmayın ama siz kendiniz kaşınmışsınız. Resmini attığınız setin 99 tl olması imkansız. Elbet bir sıkıntısı olacaktı. Ayrıntılı incelemedim bile ama o kadar ürünün 99 tl olması için merdiven altı kozmetik olması lazım. Hiçbiri orijinal değil dahası ne şekilde üretildiği içeriği belli değil. Ucuz diye ne idüğü belirsiz şeyleri cildinize sürmeyin. Kozmetik mağazaları ve güvenilir alışveriş siteleri hariç almayın.

Valla salatalık çıksaydı iyiydi. En azindan yeşil salataya doğrardınız bir ise yarardı. Bunlar bir ise de yaramaz direkt çöp. Saga solaveripte insanların günahına girmeyin. Direkt çöpe atin

O şeyleri asla yüzünüze sürmeyin. İçinde ne kimyasal var belli değil. O Loreal fondöten de sahte bence.

Bencesi mi var? Loreal fondotenlerinde boyle bir ambalaj, şise yok zaten. Bi de fondotenin kivami bir tuhaf yazmis ya konu sahibi orada baya güldüm hala ruju surmuş beni guldurdu aksam aksam bu konu

Bencesi mi var? Loreal fondotenlerinde boyle bir ambalaj, şise yok zaten. Bi de fondotenin kivami bir tuhaf yazmis ya konu sahibi orada baya güldüm hala ruju surmuş beni guldurdu aksam aksam bu konu

10 sn bakınca kanser etmelik makyaj seti.
Şaka bir yana, insanlara Instagram'dan alışveriş yapmayınnnn diye bağırmak istiyorum.

Komşunun kızı ayakkabı almış instadan. Ayakkabının bir teki 37, öteki teki 38. Satıcıya mesaj atınca, engel yemiş bir de. Nasıl güveniyorlar aklım almıyor

Öncelikle bu sayfaya yaz ki bari hesap kapansın, başkaları mağdur olmasın.
TIKLA
instagramdan alışveriş yapıp da memnun kalan görmedim. hiçbiri güvenilir değil. kaldı ki orijinal de değildir. cildinize değen şeyler bunlar, bilindik yerlerden alın.

Instagram'da çok güzel sayfalar da var. Güvenilir olanı bulmak önemli. Bugüne dek iki sayfadan alisveris yaptım üstelik eft ile ödedim, sorunsuz elime ulaştı.

Güvenilir sıteler hangileri. Ben mesela t...... l'a hıc guvenmıyorum esımle birer parfum aldık su gıbı sıktıgın an ucuyor. Onun dışında Bı gozluk aldım markalı, gozlukcuye gosterdım camlar orjınal degıl dedı yıne marka Bı saat aldım 600tlye saatçiye gosterdım o da orjınal cıkmadı hepsi iade. Güvendiğim tek konu rahatça iade yapılabilmesi

neyi nerden aldiginiza bagli. site ismi verebiledegim bir soru degil ama instagram degil onu soyleyebilirim genellikle alacagim markalarin kendi web sitelerinj kullanirim.

ben de e ticaret yapiyorum instagramda sayfam var, ama ordan satis asla yapmiyorum ilgilenen musterilere web sitemizin adresjnj veriyorum.

urun orjinalligi konusunda tereddut yasasaniz dahi iade degisim hakkinizin olmasi bile guvencedir. asla havale ile is yapmam ayrica.

Kylie Cosmetics var içinde gördüğüm kadarıyla. Kylie markasının bir rujunu 99 liraya almak mümkün değil, bırak setini. Her şey tam olsa bile sahte ürün gönderecekleri çok belliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…