- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
internetten cok fazla alisveris yaparim, market alisverisi dahil bir evin tum ihtiyacini alirim ama bu gune kadar boyle bir durum asla yasamadim, cunku guvenilir sitelerden be mantigima uyan seylerden aldim hep. ilk alisverisinizde boyle deneyimsizlik yasamaniz kotu olmus ama size tavsiyem instagramuzerinden boyle seyler siparis etmeyin, ya da sadece markalarin kendi sayfalarindan alisveri yapin.en azindan yasal haklariniz olur ve hayal kirikligi yasamazsinizSinirlerım bozuldu :) sabahtandır makyajla bakısıyoruz gülüsuyoruz. Ben hıc netten bısı almadım bugune kadar.ılk defa yaptım şu olana bak. Valla ben bunu cok afedersinız totoya surucem hakketım cunku. toplam 115 para verdim oyuzden hakkını vermek zorundayım :)
Sinirlerım bozuldu :) sabahtandır makyajla bakısıyoruz gülüsuyoruz. Ben hıc netten bısı almadım bugune kadar.ılk defa yaptım şu olana bak. Valla ben bunu cok afedersinız totoya surucem hakketım cunku. toplam 115 para verdim oyuzden hakkını vermek zorundayım :)
Bana kalırsa hiç dokunmadan direk çöpe atın. Onca şey nasıl 100 tl olabiliyor tek bir fondötenin fiyatı 100 tl iken. İçinde neler var allah bilir. Çok zararlı benceEki Görüntüle 2564141 Eki Görüntüle 2564141 bana gonderılen
Ay bende buralardan almayı düşünüyordum toplu halde uygun oluyor diye ınternette gorunen
Valla salatalık çıksaydı iyiydi. En azindan yeşil salataya doğrardınız bir ise yarardı. Bunlar bir ise de yaramaz direkt çöp. Saga solaveripte insanların günahına girmeyin. Direkt çöpe atinBen ılkkez sıparıs verdim. Burda gorunen cogu makyajı kullanmayı bılmem. Kullandıgım ruj lıkıt fondoten kapatacı. Yegenımın gazına geldım. Allah'tan salatalık çıkmadı. Ben olaya sonradan uyandıgımda mesaj attım hakkınızda baya sıkayet var dıye. Bana dedikı 10.20 sıkayet var oda nazarımız olsun. Bız ürünleri gonderıyoruz farkındaysanız o sıkayetlerde salatalık cıktı yazmıyor. :) sıparıs elıme ulastı mesaj attım busefer cevp bıle vermedi
O şeyleri asla yüzünüze sürmeyin. İçinde ne kimyasal var belli değil. O Loreal fondöten de sahte bence.
Bencesi mi var?Loreal fondotenlerinde boyle bir ambalaj, şise yok zaten. Bi de fondotenin kivami bir tuhaf yazmis ya konu sahibi orada baya güldüm hala ruju surmuş beni guldurdu aksam aksam bu konu
instagramdan alışveriş yapıp da memnun kalan görmedim. hiçbiri güvenilir değil. kaldı ki orijinal de değildir. cildinize değen şeyler bunlar, bilindik yerlerden alın.
Kanser seti ınternette gorunen
Sizce bu setin 99 lira olma ihtimali varmı bir maskara 50 60 tl zaten ınternette gorunen
Güvenilir sıteler hangileri. Ben mesela t...... l'a hıc guvenmıyorum esımle birer parfum aldık su gıbı sıktıgın an ucuyor. Onun dışında Bı gozluk aldım markalı, gozlukcuye gosterdım camlar orjınal degıl dedı yıne marka Bı saat aldım 600tlye saatçiye gosterdım o da orjınal cıkmadı hepsi iade. Güvendiğim tek konu rahatça iade yapılabilmesiinternetten cok fazla alisveris yaparim, market alisverisi dahil bir evin tum ihtiyacini alirim ama bu gune kadar boyle bir durum asla yasamadim, cunku guvenilir sitelerden be mantigima uyan seylerden aldim hep. ilk alisverisinizde boyle deneyimsizlik yasamaniz kotu olmus ama size tavsiyem instagramuzerinden boyle seyler siparis etmeyin, ya da sadece markalarin kendi sayfalarindan alisveri yapin.en azindan yasal haklariniz olur ve hayal kirikligi yasamazsiniz
neyi nerden aldiginiza bagli. site ismi verebiledegim bir soru degil ama instagram degil onu soyleyebilirimGüvenilir sıteler hangileri. Ben mesela t...... l'a hıc guvenmıyorum esımle birer parfum aldık su gıbı sıktıgın an ucuyor. Onun dışında Bı gozluk aldım markalı, gozlukcuye gosterdım camlar orjınal degıl dedı yıne marka Bı saat aldım 600tlye saatçiye gosterdım o da orjınal cıkmadı hepsi iade. Güvendiğim tek konu rahatça iade yapılabilmesi
Böyle bakinca pek cicis görünüyorlar :) ambalaja kanmamak lazim işte. Merdiven alti ürün çok. Alerji testi yapmadan sürmeyin.Eki Görüntüle 2564141 Eki Görüntüle 2564141 bana gonderılen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?