- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bana ilk fondotenimi anam almişti sivilceli bir ergen idim.
Yine regl duygusalligim ustumde.
13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum ben
Meraklıyım bunlara.
Simple markasını denedim, seboreik egzamam var ve hiçbir yan etkisi olmadı.
1 senedir onu kullanıyorum, tavsiye ederim.
Böylece göz için ayrı temizleyiciye gerek kalmıyor, tüm makyajı ve kiri çıkarıyor kurutmadan.
Sabahları uyanınca da 1 pamukla onla temizliyorum yine, oh miss
Ahahahah13 yaşından beri ne bilgi birikimi vardır sende
ben ilk kez bu yıl fondöten kullandim annem hep asla sürme yüzüne en iyisi bile olsa erken yaşlanırsın derdidaha cok sac boyası delisiyim ben ya açıcı cila röfle balyaj ne ararsan hepsini biliyorum yapıyorum
pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorumbu fiyata imkansız yav
25 yaşına geldim daha yeni ergenliğe giriyorum galiba hiç bir dönem yüzünde sivilce çıkmayan ben sivilce doldu alnım yanaklarim
annenin ellerinden öper saygilarimi sunarımana yüreği çocuğunun yüzü mayintarlası gibi gezmesine el vermemiştir
13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum ben
Meraklıyım bunlara.
Simple markasını denedim, seboreik egzamam var ve hiçbir yan etkisi olmadı.
1 senedir onu kullanıyorum, tavsiye ederim.
Böylece göz için ayrı temizleyiciye gerek kalmıyor, tüm makyajı ve kiri çıkarıyor kurutmadan.
Sabahları uyanınca da 1 pamukla onla temizliyorum yine, oh miss
Ahahahah
Benim annem çok süslüdür, 3 4 yaşından beri onun malzemeleriyle yapardım, dudağından parmağıma alır kendime sürerdim.
Lisede zaten fondöten, pudra, aydınlatıcı, allık rimel, ruj kombiniyle gittim
Bende de saç bilgisi yok, sadece koyu renge boyatırım kendi koyu kumral ben siyah ya da acı kahveye boyatırım o kadar
Bir kere balyajımsı deneme oldu tövbe ettim güzelim saçlarıma ışık vereceğiz diye tiftiklediler, güneşte açılıyor zaten ne gerek var dedim asla yaptırmam bir daha
Şampuan reklamları gibi uzun gür saçım var, bozulacak diye elletmiyorum
Kadin ne yapsin başında aglayip duruyordum bir turlu gecmiyordu sivilcelerim "çoook cirkinim" nidalariyla ömrünü yedim annecigimin kendisinin hiç kozmetik urunu yoktu ama bana almisti
Ergenlikte bebiş gibi surati olanlari cok kiskanirdim demek sen de onlardandinsonradan cikiyormuş demek ki
evet 1 tane ufak sivilcem bile cikmadi bu yıla kadar ben yada çil vs de yoktu yüzüm de hala yok gerçi birde minyonum nazar değdi resmenb12 eksikliği cıktı sanirim oda sivilce yapıyormuş düzene girdiğinde eski ben olacağım
senin var mı şuan sivilceler
Şuan var cunku regl donemimdeyim ve regl donemlerimde mutlaka en azindan 1 tane olsun cikiyor.Onun disinda pek sorunlu degil eskisi gibi.
çok iyi o zamanbenimkilerinde bir an önce yüzümü terk etmesi temennisi ile
Karma cildim.Şu simple ben de cok merak ediyorum hatta bikac gun once elime alip alip biraktim cesaret edemedim denemeye. Cilt tipin nedir? Ben de deneyecegim
Kendi haline bırakmak en iyisi saçı.boyada işin ehli olmayınca saçı yakıp bırakıyorlarbenim saçlarda gurdu boya kes uzat boya derken şuan isyandalar
Benim calistigim yerde ilgilendigimiz bir musteri var. Gecenlerde bir olaydan memnun kalmamis,biraz arastirmis. Iste; 'cok deneyimli diye güvendim size, en deneyimli calisaniniz 2013te mezun olmus.' falan... Saymis bir ton.Ben olaya sonradan uyandıgımda mesaj attım hakkınızda baya sıkayet var dıye. Bana dedikı 10.20 sıkayet var oda nazarımız olsun. Bız ürünleri gonderıyoruz farkındaysanız o sıkayetlerde salatalık cıktı yazmıyor. :) sıparıs elıme ulastı mesaj attım busefer cevp bıle vermedi
Instagram butiklerine çok güvenmemek lazım. Geçmiş olsunMoralim cok bozukInstagramdan makyaj sıparıs ettım rezalet. Sankı defodan cıkarmıslar. Ruj kırık urunun bırı eksık. Asla ınternetten paylasıldıgı gıbı degıl. 4 gun bekledim heyecanla guzel bısı gelıcek sandım. İşin kotü tarafı ben far surmeyı bılmemkı. Ben lıkıt, maskara, fontoten, kapatıcı,ruj. Bıtek bunları kullanırım hangı kafayla aldım bilmiyorum :/ gercekten haram zıkkım olsun kandırıldım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?