Kozmetik :(

Bana ilk fondotenimi anam almişti sivilceli bir ergen idim.
Yine regl duygusalligim ustumde.

25 yaşına geldim daha yeni ergenliğe giriyorum galiba hiç bir dönem yüzünde sivilce çıkmayan ben sivilce doldu alnım yanaklarim
annenin ellerinden öper saygilarimi sunarım ana yüreği çocuğunun yüzü mayintarlası gibi gezmesine el vermemiştir

13 yaşından beri ne bilgi birikimi vardır sende
ben ilk kez bu yıl fondöten kullandim annem hep asla sürme yüzüne en iyisi bile olsa erken yaşlanırsın derdi daha cok sac boyası delisiyim ben ya açıcı cila röfle balyaj ne ararsan hepsini biliyorum yapıyorum

Ahahahah
Benim annem çok süslüdür, 3 4 yaşından beri onun malzemeleriyle yapardım, dudağından parmağıma alır kendime sürerdim.
Lisede zaten fondöten, pudra, aydınlatıcı, allık rimel, ruj kombiniyle gittim

Bende de saç bilgisi yok, sadece koyu renge boyatırım kendi koyu kumral ben siyah ya da acı kahveye boyatırım o kadar
Bir kere balyajımsı deneme oldu tövbe ettim güzelim saçlarıma ışık vereceğiz diye tiftiklediler, güneşte açılıyor zaten ne gerek var dedim asla yaptırmam bir daha
Şampuan reklamları gibi uzun gür saçım var, bozulacak diye elletmiyorum

pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorum bu fiyata imkansız yav

Tam güncel fiyatlarını bilmiyorum ama kryolan (Kaçlık olduğunu göremedim) fondöten tek başına 150den aşağı olacağını zannetmiyorum nitekim 3-4 sene kadar önce bu fiyattan almıştım.

Hepsi orta kalite olsa dahi, 500 lira... Bilemiyorum.

Kadin ne yapsin başında aglayip duruyordum bir turlu gecmiyordu sivilcelerim "çoook cirkinim" nidalariyla ömrünü yedim annecigimin kendisinin hiç kozmetik urunu yoktu ama bana almisti

Ergenlikte bebiş gibi surati olanlari cok kiskanirdim demek sen de onlardandin sonradan cikiyormuş demek ki

Şu simple ben de cok merak ediyorum hatta bikac gun once elime alip alip biraktim cesaret edemedim denemeye. Cilt tipin nedir? Ben de deneyecegim

boyada işin ehli olmayınca saçı yakıp bırakıyorlar benim saçlarda gurdu boya kes uzat boya derken şuan isyandalar

Hiç bsey yapamadın kendi sitelerinden sipariş etseydin, bu tarz yerlerde ucuza orjinal m.a.c satılacağınımı sanıyorsun, birebir taklit ama içindeki sahte oluyor

evet 1 tane ufak sivilcem bile cikmadi bu yıla kadar ben yada çil vs de yoktu yüzüm de hala yok gerçi birde minyonum nazar değdi resmen b12 eksikliği cıktı sanirim oda sivilce yapıyormuş düzene girdiğinde eski ben olacağım
senin var mı şuan sivilceler

Bunların sahte oldukları bas bas bağırıyor o hepsi 99 tl yazan yerde. Ben asla kullanamam bu tarz şeyler. Bence sizde kullanmayin bende irritasyon yapıyor hemen anlıyorum ama yapmasa da zararlı. İade de almazlar instadan almayın bence artık hicbir şey

Şuan var cunku regl donemimdeyim ve regl donemlerimde mutlaka en azindan 1 tane olsun cikiyor. Onun disinda pek sorunlu degil eskisi gibi.

Eee resmen dolandırıcı oldukları belli oluyor.Bu kadar ürünü tamamen görseldeki gibi gönderseler bile 99 tlye orijinal olup,cildinize zarar vermeme ihtimali yok.Bile bile lades demişsiniz

Şu simple ben de cok merak ediyorum hatta bikac gun once elime alip alip biraktim cesaret edemedim denemeye. Cilt tipin nedir? Ben de deneyecegim
Karma cildim.
Ama yağlı egzamam da var, burun kenarı, kaş arası, alına doğru yayılan falan.
Ona rağmen çok iyi geldi.
Yeşil kapaklı şeffaf şişe benimki, gerçekten tavsiye ederim egzamalı bir cildi bile tahriş etmedi:)

boyada işin ehli olmayınca saçı yakıp bırakıyorlar benim saçlarda gurdu boya kes uzat boya derken şuan isyandalar
Kendi haline bırakmak en iyisi saçı.
Ne kadar az işlem o kadar sağlıklı saç.
Kurutmak bile yıpratıyor.
Hatta saçlarımı banyo dışında taramam ben(düz oldukları için tabi) yıpratıyor, keza kimyasal ısıl işlem falan mahveder.

Benim calistigim yerde ilgilendigimiz bir musteri var. Gecenlerde bir olaydan memnun kalmamis,biraz arastirmis. Iste; 'cok deneyimli diye güvendim size, en deneyimli calisaniniz 2013te mezun olmus.' falan... Saymis bir ton.
Sizin bu mesaji gorunce o aklima geldi.
Yani is bittikten sonra neden arastirma yoluna giriyorsunuz ki? Mantikli olan bir odeme yapmadan -ya da imza atmadan o arastirmalari yapmak

Neyse ... eger bu olay size ders olursa o 99 liradan belki de milyarlik kar ettiniz demektir. Yani bu olay size ders olursa ve bir daha cok cazip gördünüz ama guvenilir bulmadiginiz sitelerden alisveris yapmazsaniz ilerleyen dolandirilmalarin önünü tikamis olursunuz. Belki ceyizlik set-belki telefon...milyarlat kaptirmazsiniz.
Mesela yilllaaaaar yillar once tam da ozel bir kurumdan 100 tl burs aldigim ay kampuse kitapçılar gelmisti. Gunde saaaaaaaaaaaaadece 1 liraya kitap seti satiyorlardi. Yetmiyor bir de gitar. veriyorlardi. Adam bana dedi ki; 'hanimefendi. Sadece bir lira ya,bir lira! Sabah otobuse kac para verdiniz? Sadece 1 liraya bakin 50 kitap sizin olacak"
Ben de dedim ki "dogru yaaa. Sonucta bu bursu bana gezeyim tozayim diye vermiyorlar ki. Kitap seti alayim bilgileneyim. Donanimli bir insan olayım. Hem gitar da veriyorlar". O gazla 50 kitap bir gitari aldim. Zar zor posetlerim deline deline eve tasidim. Kitaplarin icerigi cöp. Okunacak gibi degiller. Her gun 1 tl dedigi 15 ay. Odeme ptt yoluyla oluyor bir de ona havale parasi... gitar desen calmaya calisirken kirildi. Dekorasyon olarak kaldi
Oysa o aptal sete verdiğim 500 liraya yakin parayi akillica kullansaydim gercekten kaliteli kac kitap alabilirim. Ya da o paraya guneydogu turuna katilabilir ,ömürlük ani edinebilirdim...
Yine de bu olay bana ders oldu ve bir daha asssla, ne kadar ikna olursam olayim butcemi asan bir seyi hemen almadim. Hep diyorum ki "cok guzel. Ama ben bir dusuneyim,donuste yine ugrarim". O arada mantikli düşünüyorum, en yakin arkadasima danisiyorum, internette fiyat arastirmasi yapiyorum,eksi sozluk yorumlarini falan okuyorum... gunler icinde hala istiyorsam aliyorum. O gun ogrenci butcesiyle yedigim 500 tllik kazik beni nice sacma guzellik salonuna - kalitesiz dil kursuna yazilmaktan korudu mesela. Bence uzun vadede kârliyim.

Kardeşinizi sevmiyor musunuz? Neden kötülük yapıyorsunuz ? Bu ürünlerin ne kadar tehlikeli olabileceğini anlamanız için mutlaka cildinizde anında bir reaksiyon görmenize de gerek yok, iç organlarınıza da hasar verebilir ayrıca çok pahalı ürünlerde bile sağlığa uzun vadede zararlı maddeler olabiliyor, nasıl hala bu ürünleri deneyebiliyorsunuz anlam veremedim. Boşverin giden para olsun kimseye kullandirtmayin bunlari.

Instagram butiklerine çok güvenmemek lazım. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…