KP bayram sabahı ağlattı beni

Normal başka biri olsa amcam,dayım vs sanırım çeker giderdim. Ama büyüsün istemedim, biraz hoşgörü göstermek bu kadar zor olmamalıydı zor bi durumun içindeydim zaten bide kucağımda çocukla hamile halimle eğilip el öpmeye mi çalışsaydım anlayamadım
Başlatan o büyürse büyüyecek yoksa cook cekersin böyle

Banyo köşelerinde ağlamak yerine neden hakkınızı savunmadınız ya da görmezden gelmediniz anlayadim. Kendi anne babam olsa tepki verirdim, giderdim falan diyorsunuz ama eşinizin ailesine kendinizi ezdirip yipranmaniz takdir edilesi bir durum değil bence. Duygusallıkla, sürekli kendinde suç arayıp hakkınızı savunmazsanız kimsenin önemsemediği mağduriyetleriniz olur.

Kayinpederin kocaman yasli basli insan gibi gorunuyo ama akıl yaşı 0-6. Takma gül he de geç biraz sinirleri bozulsun kaale alinmadigi icin.

Kayınvalidelerin adı çıkmış asıl yılanın başı kayınpederler
+1000000
Ben hep söylerim kp kv den saha beterdir diye. Bir arkadaş geldi yanima cok haklıymışsın diyor. Bana bir bakışı var ben kalakaldim diyor. Allah tan bende kayinbaba yok :)

+1000000
Ben hep söylerim kp kv den saha beterdir diye. Bir arkadaş geldi yanima cok haklıymışsın diyor. Bana bir bakışı var ben kalakaldim diyor. Allah tan bende kayinbaba yok :)
Aynen öyle kv de leri fitneleyp hem onlara yaptırıyolar hemde ayriyetten kendileri yapıyolar
Biz hiçbiriyle görüşmüyoruz allaha çok şükür 🤣😅😅

Aynen öyle kv de leri fitneleyp hem onlara yaptırıyolar hemde ayriyetten kendileri yapıyolar
Biz hiçbiriyle görüşmüyoruz allaha çok şükür 🤣😅😅
Demekki büyük hata yapmışlar. Saka gibi ya. Bence kayın larda görümce den daha beter :) ay bende erkek düşmanlığı var galiba hahahaha

Back
X