Kp benle derdi ne nolur tarafsız bı baksaniz

Bence birisi “herkesin ortasında bağırmadım birebir konuşacağım” derken aslın “götüm yemedi seni savunmayı sonra da konuşamam herhalde geçiştiririm seni” demek ister
Yok aslının öyle olmadığını biliyorum.Bi tartışmada kp maşallah esinde sana hiç laf soyletmiyor ne desek sen haklısın gözünde demişti ama eşim konuştuğunu bana söylemez.Oyle bı prensip oluşturmuş kendince.Ben orda kırmasını beklemedim zaten ama evet en güzeli o halada o benim gözümde demesini beklerdim

Önce sakinleşin,fevri hareket etmeyin.
Eşiniz sizin veliniz değil,siz de onun çocuğu veya öğrencisi değilsiniz.
Muhtemelen eşiniz,ailesine laf anlatılamayacağının farkında,size;
'sen karışma,bana bırak' derken asıl niyeti onlarla sorunları konuşup,çözmek değil sorunların üstünü kapatmak.
Aksi olsaydı bugün babasının yanına gidip,meseleyi sıcağı sıcağına çözmüş olurdu.

Size tavsiyem cahile dert anlatmaya,
orta yol bulmaya çalışmayın.
Mümkün mertebe az görüşün bu insanlarla.
Bununla birlikte bundan sonra,benzer bir muameleye maruz kalırsanız,susmayın.
Kendi işinizi,kendiniz halledin.
Belli ki eşiniz bu konuda pasif davranıyor.
Daha eve gelmedi.İsim var biraz geç gelicem dedi bende irdelemedim.Sanırım babasıyla görüşüyor.Ben esimin bu yaptiginida doğru bulmuyorum.Kalp kırmadan orda gerekeni söyleseydi mantıklı olan buydu başka bi güne ertelemesi ne kadar dogru?Birdaha susmayi kesinlikle düşünmüyorum.Tesekkur ederim size de.

Daha eve gelmedi.İsim var biraz geç gelicem dedi bende irdelemedim.Sanırım babasıyla görüşüyor.Ben esimin bu yaptiginida doğru bulmuyorum.Kalp kırmadan orda gerekeni söyleseydi mantıklı olan buydu başka bi güne ertelemesi ne kadar dogru?Birdaha susmayi kesinlikle düşünmüyorum.Tesekkur ederim size de.
45 yaşındayım 25 yıllık evliyim.
İş ve özel hayatımda öğrendiklerimden biri de şu:
Eşimiz,evladımız dahil olmak üzere,
insanların bize nasıl davranacağının asıl belirleyicisi bizzat biz,kendimiziz.

45 yaşındayım 25 yıllık evliyim.
İş ve özel hayatımda öğrendiklerimden biri de şu:
Eşimiz,evladımız dahil olmak üzere,
insanların bize nasıl davranacağının asıl belirleyicisi bizzat biz,kendimiziz.
Peki bu insanların benimle derdi ne o zaman.Demekki hata bende ki böyle kötü davraniyorlar.Esimde dahil bütün akrabalarıyla aram iyidir.Ama eşimin ailesiyle öyle değil ne yapmış olabilirim ki

Orda seni ovmedigim için ben suçluyum ama ben seni övmeye odaklanmadim babamla tartışmaya odaklandim onuda evimde olduğu için yapmak istemedim dedi ama bence eşim babasından daha suçlu bunun farkindayim
Bence esinize yuklenmeyin. Öyle bir densizlik sonrası afallamis olmali.

derin sularda derin sularda ve diğer arkadaşlar eşimle konuştuk evet haklısın dedi bende babalar gününde aramicam bı muddette gitmicem dedim tamam demişti bugün eşim beni arayıp babamida ara canım dedi bende dün ne konuştuk deyince senede 1 kez gelen bı gün senin vicdanına bırakıyorum dedi siz olsanız ararmiydiniz

derin sularda derin sularda ve diğer arkadaşlar eşimle konuştuk evet haklısın dedi bende babalar gününde aramicam bı muddette gitmicem dedim tamam demişti bugün eşim beni arayıp babamida ara canım dedi bende dün ne konuştuk deyince senede 1 kez gelen bı gün senin vicdanına bırakıyorum dedi siz olsanız ararmiydiniz

Kayınpederiniz ayıp etmiş. Eşinizin o anda güzel bir sözle gönlünüzü almasını beklemekte de haklısınız.

Ben yerinizde olsam olay bu kadar sıcakken arayıp babalar gününü de kutlayamazdım. Böylelikle eşimin mesafe koyacağımı söylediğim zaman “tamam” deyip sonra başka türlü davranmamı isteyemeyeceğini (yani beni geçiştiremeyeceğini) anlamasını isterdim, hem de aramak içimden gelmezdi.

Aramam.
Hem beni üzdüğü için,hem de eşim dün
'tamam' deyip bugün su koyverdiği için aramam.
Vicdanla ilgisi yok bunun ayrıca.

Kayınpederiniz ayıp etmiş. Eşinizin o anda güzel bir sözle gönlünüzü almasını beklemekte de haklısınız.

Ben yerinizde olsam olay bu kadar sıcakken arayıp babalar gününü de kutlayamazdım. Böylelikle eşimin mesafe koyacağımı söylediğim zaman “tamam” deyip sonra başka türlü davranmamı isteyemeyeceğini (yani beni geçiştiremeyeceğini) anlamasını isterdim, hem de aramak içimden gelmezdi.
Evet içimden hiç gelmiyor yanlış anlaşıldığını dusunseydi kp ben ona ne yani ben çirkin miyim dediğimde hayır öyle bişey demek istemedim diye kendini açıklaması gerekirdi fikri ve amacı ortada aramicam zaten ama fikir de almak istedim sizden

Back
X