• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bi insani bu kadar mi sinir eder

nefretttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
26
2
1
33
kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi

Yüzüne tükürmek ne alakadır yahu?
Bence görüp selam vermediğini sanmıştır ondan öyle büyük bir tepki vermiştir diye düşünüyorum.
Tabi yinede kaba bir davranış.

ona ne.. kim oluyorda sana karışıyor? ona mı kaldı senin ne takıp ne takmayacağın. hiç muhattap olma...

Ne denir ki? Ona göre olmuyor demek ki. Kızı yok mu? Konuşsanız ne olacak ki? Benim yaşım 45. Yürüyüşte metroda kulaklık Kulağımda. Ama araç trafiğinin olduğu yerde kullanmıyorum güvenlik açısından. Kimseden duymadım niye kulaklık takıyorsun diye.

Eşinin gorevi saksılık mı acaba?
Cevap verememiş olmasi ne ilginç bir de gelip sana anlatıyor.
Kayınbaban da ne kullanıyorsa bıraksın kafasını pek parlatmış anlaşılan.

cok ilginc bir mevzu... kulaklik nasil beats kulaklik gibi büyük kulakliklardan mi? yüze tükürmek ha. ne denir bu durumda sahiden uyuz bir durum..

E="momo25, post: 44531802, member: 505748"]cok ilginc bir mevzu... kulaklik nasil beats kulaklik gibi büyük kulakliklardan mi? yüze tükürmek ha. ne denir bu durumda sahiden uyuz bir durum..[/QUOTE]
hayir normal kulaklık olanlardan

Ehhh kole mi be kadinlar!? Kulaklik takma ne demek? En guzeli gorusmemek konusmamak oyle insanlarla

esim hic bisey dememis onlara asaga geldi bana bidaha kulaklik takma diyor
eşinin uyarması lazımdı ilk başta babasına ne alaka başka adamla mı gördün de yüzüne tüküreceksn deseydi. ayıp yani. insanlar da bi alem.

Back
X